صنعت حمل و نقل مازندران توسعه یابد
سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان مازندران گفت: صنعت حمل و نقل مازندران توسعه یابد.
سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان مازندران گفت: صنعت حمل و نقل مازندران توسعه یابد.
به گزارش ایسنا، محمود ذوالفقاری در سومین جلسه شورای حمل و نقل و دومین جلسه کارگروه تخصصی شریانهای حیاتی پدافند غیرعامل اظهار کرد: پیشرفت مازندران در گرو توسعه صنعت حمل و نقل آن است.
وی از مازندران به عنوان یک استان ویژه و استراتژیک در منطقه یاد کرد و افزود: با توجه به اهمیتی که صنعت حمل و نقل در توسعه تمامی امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و جذب توریست به استان دارد، بنابراین باید تمامی دستگاه ها در این بخش نسبت به پیشرفت استان تعلق خاطر داشته و در تسریع عملیات اجرایی پروژه های خود بکوشند.
سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان مازندران تصریح کرد: با توجه به حمل بار روزانه به میزان یک میلیون و 350 هزار تن معادل با 600 کامیون و جابه جایی سالانه 32 میلیون تن در سال 94 که با رشد 11 درصد، در سال 95 به 42 میلیون تن رسید، تنها 10 درصد بار در بخش حمل و نقل توسط خطوط ریلی انجام می شود. خطوط ریلی فقط یک هفتم مصرف سوخت حمل و نقل زمینی را دارد و باید حمل و نقل بار در بخش ریلی به منظور کاهش تصادفات جادهای و نیز صرفه جویی مصرف انجام شود.
به گزارش ایسنا، مدیرکل فرودگاههای مازندران نیز در این نشست با اشاره به ایجاد ظرفیت پرواز در فرودگاههای استان، یادآور شد: به منظور ایجاد ظرفیت پرواز نیاز به تامین اعتبار برای تحصیل اراضی در افزایش باند است که با توجه به اقدامات صورت گرفته در سالجاری رشد 18 درصد افزایش پرواز و 19 درصد افزایش مسافر در فرودگاههای استان ایجاد شده است.
سعدالله وطن خواه تصریح کرد: با توجه به پیگیری ریاست شورای حمل و نقل استان و همکاری استانداری و معاونت عمرانی از محل اعتبارات استان مبلغ 30 میلیارد ریال برای کاهش ارتفاع دکل های موجود تخصیص یافت که در این راستا برق منطقه ای مازندران موظف شد تا پایان بهمن ماه سالجاری اقدام اجرایی را انجام تا امکان فرود از دو جهت در فرودگاه دشت ناز ساری میسر شود.