بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

ضرورت هوشمندسازی سامانه‌ های شناسایی زیرساخت‌ های کشور

دبیر همایش ملی چالش ها و ضرورت نگاهداشت زیرساخت های کشور با اشاره به ضرورت هوشمند سازی مدیریت ها گفت: بالا بودن هزینه های ساخت و تعمیرات زیرساخت ها، یکی از چالش های کشور است.

تین نیوز |

دبیر همایش ملی چالش ها و ضرورت نگاهداشت زیرساخت های کشور با اشاره به ضرورت هوشمند سازی مدیریت ها گفت: بالا بودن هزینه های ساخت و تعمیرات زیرساخت ها، یکی از چالش های کشور است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، علیرضا رهایی در همایش  ملی چالش ها و ضرورت نگاهداشت زیرساخت های کشور با تاکید بر اهمیت اجرای طرح های عمرانی اظهار کرد: یکی از مسائل و چالش های عدم تربیت نیروی انسانی و اهمیت ندادن به مدیریت نگهداری در فاز بهره برداری پروژه هاست. در واقع پروژه ها پس از بهره برداری رها شده و توجه خاصی به آنها نمی شود.

وی با تاکید بر اینکه زیرساخت های حمل و نقل سنگ بنای یک جامعه پیشرفته و تضمین کننده ثروت ملی است افزود: عمر کوتاه ابنیه، ساختمان ها، زیرساخت ها، بالا بودن هزینه های ساخت و تعمیر، محدودیت دستورالعمل ها و استانداردها و ناکافی بودن دانش و تخصص این بخش از جمله چالش های زیرساخت های کشور است.

دبیر همایش ملی چالش ها و ضرورت نگاهداشت زیرساخت های کشور با اشاره به نقش مهم و اساسی زیرساخت ها در توسعه هر کشوری گفت: باید الگوهایی در این بخش تعریف شود تا به مولفه های موثر در توسعه ملی توجه کنیم.

رهایی با اشاره به ضرورت استفاده از سامانه های هوشمند در بخش زیرساخت ها گفت: در حوزه وزارت راه و شهرسازی، سازمان راهداری سامانه های هوشمندی را عملیاتی کرده که در یک نمونه حدود 300 پل کشور شناسایی و مستندسازی شده است.

وی با بیان اینکه نیازمند یک سری برنامه های بلندمدت در کشور هستیم، تصریح کرد: مرکز پژوهش های مجلس در حال پیگیری طرح جامع حمل و نقل است.

دبیر همایش ملی چالش ها و ضرورت نگاهداشت زیرساخت های کشور در بخش دیگری از سخنانش با یادآوری اینکه ارزش زیرساخت ها و دارایی های حوزه حمل و نقل جاده ای بر اساس برآوردهای سال 1400 حدود 3 هزار همت است، افزود: هزینه نگهداری سالانه از زیرساخت ها در جهان بین 3 تا 6 درصد ارزش آن زیرساخت است. این در حالیست که در کشور و در حوزه زیرساخت های جاده ای این رقم حدود 4.3 درصد یعنی 130 همت است.

رهایی با بیان اینکه مجموع اعتبارات مورد نیاز حوزه حمل و نقل جاده ای معادل 900 هزار میلیارد ریال برآورد شده اظهار کرد: این در حالیست که سالانه حدود 100 هزار میلیارد ریال یعنی کمتر از 12 درصد اعتبارات مورد نیاز برای نگهداری و بهسازی راهها، راههای روستایی و نوسازی تامین می شود.

وی همچنین گفت: شبکه حمل و نقل ریلی با طول حدود 15 هزار کیلومتر یکی از مهمترین زیربناهای حمل و نقل کشور است. برای نگهداری و تعمیرات شبکه ریلی سالانه حدود 60 هزار میلیارد ریال نیاز است این در حالیست که کل اعتبار واگذار شده به این حوزه از محل طرح های عمرانی طی سال 1401 جمعا 10 هزار و 910 میلیارد ریال بوده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.