ورود دومین محموله تجهیزات بندری به بندر شهید رجایی
مدیرکل تأمین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر از ورود دومین کشتی محموله قطعات و تجهیزات به بندر شهید رجایی و دو دستگاه «گنتریکرین سوپرپست پاناماکس» به ترمینال ۲ این بندر در نیمه دوم شهریورماه امسال خبر داد.
مدیرکل تأمین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر از ورود دومین کشتی محموله قطعات و تجهیزات به بندر شهید رجایی و دو دستگاه «گنتریکرین سوپرپست پاناماکس» به ترمینال ۲ این بندر در نیمه دوم شهریورماه امسال خبر داد.
به گزارش تیننیوز به نقل از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، فرهاد منتصر کوهساری اظهار داشت: پس از بازدید تیم بازرسی فنی سازمان از جرثقیلهای STS در حال ساخت در کارخانه لیبهر ایرلند، مجوز حمل ۲ دستگاه دوم گنتری کرینهای سوپرپست پاناماکس با طول بوم ۶۷ متر صادر شد و کشتی حامل قطعات و تجهیزات در مورخ ۹۶/۶/۴ از بندر فنیت ایرلند به سمت ایران حرکت کرده و برابر برنامه زمانبندی ساعت ۲۱:۳۰ روز جمعه مورخ ۹۶/۶/۲۴ در بندر شهید رجایی پهلو گرفت.
وی اضافه کرد: سازمان بنادر و دریانوردی پس از لغو تحریمهای بینالمللی علیه کشور، سال گذشته از طریق برگزاری مناقصه بینالمللی موفق به انعقاد قراردادی به ارزش بیش از ۱۰۴ میلیون یورو با شرکت Liebherr ایرلند و با مشارکت فنی شرکت هپکو ایران به منظور طراحی، ساخت و خرید ۱۲ دستگاه گنتریکرین سوپرپست پاناماکس (۸ دستگاه طول بوم ۶۷ متر و ۴ دستگاه طول بوم ۶۱ متر) شد.
وی افزود: اینتجهیزات از کلاس بالای طراحی، ایمنی و عملکردها برخوردار است و به سـیستمهای ضدبرخورد، سیستم ضدنوسان، محافظت در برابر رطوبت و گرد و غبار، قفل طوفان، سیستمهای روشنایی مناسب مجهز خواهند شد.
مدیرکل تأمین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر اضافه کرد: با بهرهگیری از طراحی منحصر به فرد و شاخصههای ممتاز ساخت، طول عمر و راندمان بالا و وزن بسیار پایینتر نسبت به تولیدات مشابه بهدست آمده است طوری که تقلیل وزن سازه از حدود ۱۸۰۰ تن به حدود ۱۲۰۰تن، موجب کاهش بار وارده به اسکله، افزایش طولعمر و کاهش چشمگیر هزینههای تعمیر و نگهداری میشود.
منتصرکوهساری اضافه کرد: این تجهیزات بزرگترین جرثقیلها در نوع خود در بنادر کشور هستند و با شروع بهرهبرداری از آنها، ظرفیت تخلیه و بارگیری کانتینر در بندر شهیدرجایی، بهطور چشمگیری افزایش یافته و منجر به کاهش زمان توقف کشتیها، افزایش بهرهوری، ایجاد انگیزه و رضایت بیشتر در بین تجار، بازرگانان و خطوط کشتیرانی و رونق اقتصادی میشود.
وی یادآور شد: با آماده شدن زیرساخت اسکلههای فاز ۲ بندر و تجهیز آنها به آخرین تکنولوژی تجهیزاتی روز دنیا، امکان پذیرش کشتیهای نسل هفتم (با TEU ۱۸۴۰۰) فراهم خواهد شد.