نگهداری راه های کشور به ۲۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای با بیان اینکه نگهداری شبکه راه های به ۲۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، از صدور مجوز واردات ۳۷۰ دستگاه ماشین آلات راهداری خبر داد.
رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای با بیان اینکه نگهداری شبکه راه های به ۲۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، از صدور مجوز واردات ۳۷۰ دستگاه ماشین آلات راهداری خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی داریوش امانی رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در نشست مشترک با سردار نوری نژاد رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فراجا گفت: نگهداشت شبکه راه های کشور به ۲۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و به رغم کمبود اعتبارات، سالانه اقدامات مؤثری در این حوزه انجام می شود.
وی با اشاره به ارائه خدماتی مانند تأمین روشنایی، خط کشی، علائم، روکش و لکه گیری آسفالت برای نگهداشت راه ها عنوان کرد: با توجه به شاخص هایی مانند افزایش جمعیت و تعداد خودرو، کمبود منابع اعتباری مانع ارائه اقدامات مناسب تر در حوزه ایجاد و نگهداشت راه ها می شود.
امانی با اشاره به سن بالای ماشین آلات راهداری به عنوان یکی از ابزارهای اصلی کار حوزه راهداری گفت: سالانه اعتباراتی برای اورهال و بازسازی این ماشین آلات هزینه می شود، ضمن این که با استفاده از ظرفیت های موجود برای واردات ماشین آلات راهداری، مجوز واردات ۳۷۰ دستگاه ماشین آلات راهداری صادر شده است و برای نوسازی چهار استان قریب به ۷۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای با اشاره به این که بیش از ۹۹.۹ درصد حمل ونقل جاده ای کشور در اختیار بخش خصوصی بوده و با ظرفیت این حوزه در حال فعالیت است، استفاده از این ظرفیت برای خدمات رسانی را نیازمند تسهیل گری و سیاستگذاری برشمرد.
وی اظهار کرد: بیش از ۸۵ درصد حمل ونقل کشور در بستر جاده ها در حال انجام بوده و با قریب به ۴۳۰ هزار کامیون و ۶۰۰ هزار راننده در بخش بار، ۱۲۰ هزار ناوگان مسافری و حدود ۱۵۰ هزار راننده این حوزه در ارتباط هستیم و به مردم خدمت رسانی می شود.
تلاش ها و خدمات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای قابل تقدیر است
رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فراجا نیز در این نشست گفت: تلاش ها و خدمات سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در حوزه جابجایی مسافر، حمل ونقل و ترانزیت کالا و ایفای نقش در تأمین نیازمندی های مردم قابل تقدیر است.
سردار نوری نژاد با اشاره به این که با بهره گیری از ظرفیت دوربین های پایش تصویری، ضریب ایمنی در سطح محورهای مواصلاتی در حال گسترش و افزایش است، عنوان کرد: با وجود کمبودها و موانع بودجه ای و اعتباری، نیروهای سازمان راهداری در سطح محورهای مواصلاتی مخصوصاً در ایام زمستان خدمات بی منت ی را به مردم ارائه می کنند.
وی تعامل و ارتباطات کاری فرماندهی انتظامی در حوزه های تخصصی مختلف با سازمان راهداری را بسیار گسترده عنوان کرد و با اشاره به اهمیت بهره گیری از سامانه های سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در افزایش ایمنی و کاهش آمار وقوع جرائم گفت: استفاده از ظرفیت سامانه های نظارت تصویری در سطح محورهای مواصلاتی به کمک پلیس آمده است.
گفتنی است نشست مذکور با حضور رئیس پلیس راهور، رئیس پلیس مرکز فرماندهی و کنترل فراجا، رئیس پلیس راه کشور، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، معاون حمل ونقل و تعدادی از مدیران و معاونین سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای برگزار شد.
شایان ذکر است رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فراجا و هیئت همراه از مرکز مدیریت راه های سازمان راهداری حمل و نقل جاده ای و عملکرد و اجرای سامانه های هوشمند این مرکز بازدید کردند.