بازدید سایت : ۷۲۴۸۷
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان:

نوسازی ناوگان فرسوده حمل‌ونقل زمین‌گیر شده است

در پنج ماهه نخست امسال 130 هزار تخلف غیرمجاز در راه‌های استان ثبت شده است.

نوسازی ناوگان فرسوده حمل‌ونقل زمین‌گیر شده است
تین نیوز |

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان، گفت: به دلیل شرایط اقتصادی امروز و افزایش قیمت‌ها نوسازی ناوگان حمل‌ونقل مسافر در کشور و استان زمین‌گیر شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مهدی خضری به مناسبت هفته دولت و دور دوم سفرهای تابستانه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: دور دوم سفرهای تابستانه از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است و شرکت‌های حمل‌ونقل به صورت صددرصدی فعال و فروش بلیت آن‌ها به‌صورت اینترنتی و حضوری انجام می‌شود.

وی با اشاره به این‌که در شهریور ماه اوج سفرهای تابستانه است، افزود: به‌همین منظور برای حفظ و ایمنی جاده‌ها و حمل‌ونقل ایمن برنامه‌ریزی ویژه‌ای صورت گرفته و پنج هزار ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای پوشش این سفرها فعال است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان با بیان این‌که 103 دوربین ثبت تخلف به صورت کامل در راه‌های استان فعال است، تأکید کرد: در پنج ماهه نخست امسال 130 هزار تخلف غیرمجاز در راه‌های استان ثبت شده است.

وی با بیان این‌که تا پایان مرداد ماه پنج میلیون و 300 هزار مسافر از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی راه‌های استان سفر کرده‌اند، گفت: در این مدت 45 هزار صورت وضعیت صادر شده و براساس آمار شاهد افزایش هفت درصدی سفرها هستیم.

خضری افزود: در این مدت 20 میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل‌ونقل جابه‌جا و هم‌چنین یک‌میلیون و 250 هزار بارنامه صادر شده است.

وی با اشاره به وجود 120 دستگاه تردد شمار در راه‌های استان، اظهار کرد: طی پنج ماه نخست امسال 155 میلیون و 700 هزار سفر در راه‌های استان اصفهان انجام شده که نسبت به سال گذشته 9 درصد افزایش داشته است.

اجرای «طرح ابرار» در 60 کیلومتر از راه‌های روستایی استان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان با اشاره به ابلاغ جدید رئیس‌جمهور در خصوص «طرح ابرار»، گفت: مطابق دستور، بازسازی و ساخت 2000 کیلومتر راه روستایی به عهده ادارات راهداری است و به همین منظور این طرح در 60 کیلومتر راه روستایی هفت شهرستان استان اجرا خواهد شد.

وی توضیح داد: با توجه به مشکلات راه‌های روستایی، این طرح قرار است بدون هزینه و به‌صورتی جهادی در جهت اصلاح و ایجاد راه‌های روستایی، تنها با اعتبارات ماشین‌آلات و تجهیزات اداره راهداری اجرایی شود.

خضری با تأکید بر این‌که وضعیت اعتبارات در حوزه عمرانی مناسب نیست، گفت: با این‌ وجود سعی در جذب حداکثر اعتبارات در سطح ملی و استانی کرده‌ایم و به‌همین منظور سال گذشته برای روکش آسفالت حفاظتی 200 کیلومتر از راه‌های استان اعتباری بالغ بر 16 میلیارد تومان، برای روکش آسفالت گرم 113 کیلومتر از راه‌ها 34 میلیارد تومان و در بحث لکه‌گیری هندسی و غیر هندسی 5 میلیارد تومان هزینه کردیم.

وی با بیان این‌که رفع نقاط حادثه‌خیز یکی از اهداف اصلی اداره راهداری در حوزه ایمنی است، تصریح کرد: در کل استان 109 نقطه حادثه‌خیز وجود دارد که 67 نقطه مصوبه ملی است و سال گذشته برای رفع 13 نقطه حادثه‌خیز برنامه‌ریزی کردیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان در خصوص تصادفات جاده‌ای، اظهار کرد: با توجه به آمارهای پزشکی قانونی و پلیس‌راه امسال شاهد کاهش پنج‌‌درصدی تصادفات در حوزه برون‌شهری و روستایی استان بودیم و با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به دنبال کاهش 20 درصدی تصادفات هستیم.

وی یادآور شد: بیش‌تر تصادفات استان مربوط به واژگونی است و علت آن خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان است. 

خضری با اشاره به‌ضرورت افزایش مجتمع‌های بین‌راهی برای کاهش تصادفات، تأکید کرد: به‌دنبال جذب سرمایه‌گذاران هستیم، اما در این مسیر، آن‌ها با سختگیری‌هایی مواجه می‌شوند.

عوارض الکترونیکی در راه‌های استان اجرا نشده است

وی در خصوص عوارض الکترونیکی در راه‌های استان، اظهار کرد: عوارض الکترونیکی هنوز در راه‌های استان پیاده نشده است و بعد از مشخص شدن نتایج آن در استان‌های پایلوت این موضوع در دستور بقیه استان‌ها قرار خواهد گرفت.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان در خصوص تأمین لاستیک رانندگان، گفت: سال گذشته 110 هزار حلقه لاستیک، بین رانندگان توزیع شد و تا حدودی تنش کمبود لاستیک رفع و یا کم شد.

وی با بیان این‌که توزیع لاستیک به‌صورت حواله‌ای از سوی وزارت صمت و مطابق اطلاعات اعلامی این سازمان براساس میزان تردد و صدور بارنامه انجام می‌شود، گفت: 10 درصد حواله لاستیک کل کشور متعلق به استان اصفهان است.

خضری در خصوص ناوگان فرسوده حمل‌ونقل عمومی راه‌های استان، تصریح کرد: متأسفانه به دلیل شرایط اقتصادی امروز و افزایش قیمت‌ها نوسازی ناوگان حمل‌ونقل مسافر در کشور و استان زمین‌گیر شده است.

وی یادآور شد: در حال حاضرمیانگین عمر ناوگان اتوبوس مسافربری در استان اصفهان  10 سال، ناوگان حوزه بار بین 15 تا 20 سال و مینی‌بوس بین 35 تا 40 سال است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان در خصوص طرح‌های این اداره کل که در هفته دولت افتتاح شد، اظهار کرد: به مناسبت هفته دولت سه مجتمع خدمات رفاهی به راه‌های استان اضافه شد که تعداد مجتمع‌ها به 49 دستگاه رسیده است، هم‌چنین در این ایام 69 پروژه با اعتباری بیش از 85 میلیارد تومان کلنگ‌زنی و افتتاح شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.