بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

افتتاح ۳۲۲ میلیارد تومان طرح سرمایه گذاری در چابهار

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار گفت: سه طرح سرمایه گذاری به ارزش ۳۲۲ میلیارد تومان با زمینه اشتغالزایی برای ۱۶۴ نفر در منطقه آزاد به مناسبت دهه مبارک فجر در این منطقه افتتاح و به بهره برداری رسید.

افتتاح ۳۲۲ میلیارد تومان طرح سرمایه گذاری در چابهار
تین نیوز |

امیر مقدم پنجشنبه ۱۹ بهمن در حاشیه افتتاح سه طرح سرمایه گذاری به ارزش ۳۲۲ میلیارد تومان و با تبریک چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهار کرد: حمایت از سرمایه گذاران براساس شعار «مناطق آزاد، بهشت سرمایه گذاری است» می تواند بخشی از مشکلات تولید و اشتغال را حل کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مقدم افزود: مشوق ها و هر آنچه که برای رشد و توسعه یافتگی و ایجاد یک شکوه اقتصادی در کشور نیاز است را می توانیم مطابق داشته های خودمان استفاده کنیم، هرچند در طی زمان محدودیت های انقباضی به آن ها وارد شده باشد.

وی با اشاره به اینکه صرف نظر از این دیدگاه، انتقادی در نوع تعاملات مدیریتی و حکمرانی در مناطق آزاد داریم و امروزه برای مذاکرات خودمان با دوگانه های مدیریتی روبه رو هستیم، افزود: از یک طرف در منظر بین المللی برای رسیدن به اهداف مان برنامه ریزی هایی قاعده مند را به انجام می رسانیم و طرح هایی را در این مسیر تبیین می کنیم، اما در روز مذاکره ممکن است نهادهای همسو، ولی با برنامه های مختلف در میز مذاکره حتی در مدیریت مذاکره منافعی را دنبال کنند که شاید رشد مذاکره و دسترسی به تحقق مذاکره را دچار تاخیر کند.

وی با تاکید بر اینکه مناطق آزاد خود را متولی و حامی سرمایه گذاران می دانند، تصریح کرد: با اینکه شعارمان بهشت سرمایه گذاری است، اما در این حوزه با مشکلاتی از طرف مرجع تصمیم گیری روبه رو هستیم. در این زمینه، سرمایه گذار با اتکا به قوانین سرمایه گذاری به ما مراجعه می کند، مشوق ها، مجوزها و تخفیفات را از ما به درستی مطالبه می کند، اما مرجع تصمیم گیری و اعمال آن ضوابط که هنوز هم براساس قانون در اختیار ما باید باشد، در اصل در اختیار مدیران مناطق آزاد نیست.

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار، دوگانه های مدیریتی را دلیل بر اختلال و تاخیر در قدرت تصمیم گیری عنوان کرد و افزود: تلاقی میان دستگاه های اجرایی و حوزه های تصمیم گیر اعم از نهادها و سازمان ها و آنچه که امروزه به عنوان نهادهای تصمیم گیری در روی میز مذاکره وجود دارند، باعث می شود اقتدار مدیرعامل منطقه را به لحاظ وحدت رویه دچار مشکل کند.

مقدم تاکید کرد: معتقدیم که باید در چارچوب تعامل و قالب هماهنگی در سطح راهبردی و استراتژیک، هماهنگی خودمان را با مدیران استانی و ملی داشته باشیم. اما وحدت رویه فرماندهی موضوع اقتصادی که در ذیل ماده ۶۵ قانون دائمی احکام به صراحت مطرح شده و رئیس جمهوری هم دستور داده هنوز به صورت ناقص هم اجرا نشده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.