بازدید سایت : ۱۵۱۰۱۱
| کد خبر ۲۹۵۷۴۶
کپی شد

استاندار: اعتبارات پروژه‌ های عمرانی سیستان و بلوچستان ۲ برابر شده است

استاندار سیستان و بلوچستان از ۲ برابر شدن اعتبارات پروژه های عمرانی این استان در دولت چهاردهم خبر داد و گفت: تخصیص این اعتبارات سبب پیشرفت چشمگیر پروژه های شاخصی مانند راه آهن چابهار - زاهدان شده است.

استاندار: اعتبارات پروژه‌ های عمرانی سیستان و بلوچستان ۲ برابر شده است
تین نیوز |

استاندار سیستان و بلوچستان از ۲ برابر شدن اعتبارات پروژه های عمرانی این استان در دولت چهاردهم خبر داد و گفت: تخصیص این اعتبارات سبب پیشرفت چشمگیر پروژه های شاخصی مانند راه آهن چابهار - زاهدان شده است.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، منصور بیجار  با بیان اینکه برخی از پروژه های عمرانی سیستان و بلوچستان به دلیل افزایش و تخصیص به موقع منابع مالی پیشرفت مناسبی داشته است، اظهار کرد: ۶۸ درصد از بودجه زیرساختی استان در سال ۱۴۰۳ تأمین شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به تخصیص ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به پروژه راه آهن چابهار - زاهدان که نیمی از آن در ماه های اخیر پرداخت شد، افزود: این پروژه نمونه ای از طرح های پیشران منطقه بوده که به طور کامل تأمین مالی شده است.

بیجار با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی پروژه راه آهن چابهار - زاهدان تصریح کرد: پیگیری های مستمر و مذاکرات مسوولان استان با مقامات ارشد ملی، منابع لازم برای پیشبرد این قبیل پروژه های تحول آفرین را فراهم کرد.

وی خاطرنشان کرد: واگذاری پروژه های راهسازی بزرگ استان به پیمانکاران بومی و نهادهای استانی نه تنها ظرفیت حمل و نقل جاده ای را تقویت کرده بلکه اعتماد به تخصص بومی را افزایش داده و زمینه ساز ایجاد مشاغل پایدار شده است.

سفری ایمن تر با گسترش بزرگراه های استان

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه با هدایت پروژه های حیاتی سیستان و بلوچستان در حوزه راهسازی، جایگاه استان به عنوان پیشگام ساخت بزرگراه در ایران تثبیت شده است، گفت در سال گذشته، ۱۲۵ کیلومتر بزرگراه و جاده اصلی به شبکه راهی استان افزوده شد به طوریکه طول بزرگراه های استان به ۷۷۲ کیلومتر رسیده است.

بیجار با بیان اینکه ۲ بانده شدن جاده زابل - زاهدان و مسیر نصرت آباد - زاهدان، سفری ایمن تر و روان تر را برای مردم تضمین می کند، افزود: آسفالت شدن ۳۲۰ کیلومتر جاده روستایی و بهسازی یک هزار و ۲۰۶ کیلومتر مسیرهای فرعی و شریانی استان، سطح ارائه خدمات راه و شهرسازی را ارتقا داده است.

وی تاکید کرد: این پیشرفت ها آمار تصادف های جاده ای را کاهش می دهد و بستری برای رونق تجارت فراهم می کند.

به گزارش ایرنا، اَبَرپروژه راه آهن چابهار - زاهدان به عنوان یکی از حلقه های راهبردی حمل و نقل ریلی کشور، نقش بسزایی در اتصال کریدور جنوب شرق ایران به شبکه ریلی ملی دارد؛ این پروژه نه تنها موجب رونق اقتصادی و توسعه سواحل مَکُران می شود بلکه بستر مناسبی برای سرمایه گذاری های کلان و رشد پایدار منطقه فراهم می آورد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.