افزایش طول بزرگراه زاهدان- میرجاوه- بم
مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از افزایش طول ساخت بزرگراه در دست ساخت در محور مهم میرجاوه- زاهدان- بم به طول ۵۴ کیلومتر تا خرداد ماه سالجاری خبر داد.
مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از افزایش طول ساخت بزرگراه در دست ساخت در محور مهم میرجاوه- زاهدان- بم به طول ۵۴ کیلومتر تا خرداد ماه سالجاری خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مهدی پارسی افزود: در حال حاضر ۳۴ کیلومتر بزرگراه در این مسیر در دست ساخت است که بعد از برگزاری مناقصه عملیات اجرایی ۲۰ کیلومتر دیگر باند دوم در محدوده زاهدان- میرجاوه نیز آغاز می شود.
وی تاکید کرد: محور میرجاوه- زاهدان-–بم از مهم ترین مسیرهای جاده ای در جنوب شرقی ایران محسوب می شود که نقش حیاتی در تسهیل ارتباطات تجاری و ترانزیتی ایران با پاکستان و کشورهای آسیایی ایفا می کند بطوری که به عنوان شاهراه ترانزیتی نقش حیاتی در توسعه تجارت بین المللی ایران با کشورهای منطقه دارد.
مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: همچنین ساخت بزرگراه در این محور تنها به تجارت دو کشور ایران و پاکستان محدود نمی شود بلکه به عنوان بخشی از کریدورهای مهم تر در شرق ایران، این مسیر به شبکه های جاده ای و ریلی در غرب ایران نیز متصل است و موجب تسهیل ترانزیت کالا به سایر نقاط آسیای میانه، چین و هند می شود.
پارسی خاطرنشان کرد: علاوه بر رشد اقتصادی تکمیل شبکه بزرگراهی در این محور افزایش سطح رفاه اجتماعی و بهبود شرایط معیشتی مردم منطقه را نیز به همراه دارد.