چه کسانی باید بیشتر مراقب کرونا باشند؟
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به گروههای پرخطر در برابر ویروس کرونا از جمله افراد ۵۰ سال به بالا، توجه مضاعف به این افراد و نزدیکانشان جهت رعایت نکات بهداشتی را توصیه کرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به گروههای پرخطر در برابر ویروس کرونا از جمله افراد ۵۰ سال به بالا، توجه مضاعف به این افراد و نزدیکانشان جهت رعایت نکات بهداشتی را توصیه کرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، دکتر سید هادی میر هاشمی درباره مراقبت از گروه های پرخطر در برابر ویروس کرونا اظهار کرد: افراد بالای ۵۰ سال حتی در صورت نداشتن بیماری زمینه ای، اگر به بیماری کرونا مبتلا شوند متاسفانه یکی از گروههای پرخطر هستند. هر چقدر رده سنی بالاتر رود به تبع این خطر بیشتر است. بنابراین افراد مسن تا زمانی که علامت پیدا نکردهاند، حتما اصول بهداشتی را باید با اولویت چند برابری نسبت به افراد عادی رعایت کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: علاوه بر افراد مسن کسانی که از آنها مراقبت می کنند و یا مرتب با آن ها در ارتباط هستند نیز باید بیماری و رعایت نکات بهداشتی را بسیار جدی بگیرند.
میرهاشمی با بیان اینکه سالمندی معمولا با بروز بیماری های متعددی از جمله بیماری های زمینه ای تنفسی همراه است، گفت: کسانی که به مدت طولانی از سیگار و قلیان استفاده کرده اند، همچنین افرادی که بر حسب نوع شغلشان دچار بیماری های ریوی شده اند، بیماران قلبی، افراد دیابتی و کسانی که داروهای خاصی مصرف می کنند که ایمنی بدنشان را ضعیف میکند به ویژه کورتن، بیش از سایر افراد به مراقبت های پیشگیرانه نسبت به این بیماری نیاز دارند.
وی ادامه داد: کسانی که به طور کلی در یک وضعیت تغذیه ای نامناسب هستند و همچنین بیماران سرطانی که تحت شیمی درمانی هستند و یا حتی شیمی درمانی نمی کنند هم خودشان و هم اطرافیانشان باید مراقبت های ویژه بهداشتی را چندین برابر بیش از سایرین انجام دهند.
معاون درمان علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اهمیت بهداشت سرویس های بهداشتی برای پیشگیری از این ویروس، یادآور شد: این مراقبت صرفا یک مراقبت تنفسی نیست، بلکه شامل مراقبت گوارشی هم میشود؛ زیرا ویروس صرفا از راه تنفس منتقل نمیشود و میتواند از طریق ترشحات گوارشی اعم از ترشحات دهان و مدفوع نیز منتقل شود.