مدیریت اقتصادی کشور احتیاج به واکاوی جدی دارد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به نامگذاری سال 97 بنام حمایت از کالای داخلی گفت: تمامی دستگاه های دولتی و اجرایی کشور وظیفه دارند تا در راستای حمایت از تولید ملی از تمام ظرفیت های خود استفاده کنند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به نامگذاری سال 97 بنام حمایت از کالای داخلی گفت: تمامی دستگاه های دولتی و اجرایی کشور وظیفه دارند تا در راستای حمایت از تولید ملی از تمام ظرفیت های خود استفاده کنند.
به گزارش ایسکانیوز؛ حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک سال جدید در پاسخ به این سوال که با توجه به نامگذاری سال 97 به نام حمایت از کالای داخلی از سوی مقام معظم رهبری وظیفه دستگاههای اجرایی و قانون گذار در این خصوص چیست بیان داشت: شعار سال 97 به نوعی ادامه شعار سال 95 و 96 است که برای تحقق این امر نیازمند همت جدی قوای 3 گانه در جمهوری اسلامی ایران است.
وی با تاکید بر اینکه تمامی دستگاه های دولتی و اجرایی کشور وظیفه دارند تا در راستای حمایت از تولید ملی از تمام ظرفیت های خود استفاده کنند گفت: مجلس هم به نوبه خود در این امر مهم وظیفه دارد تا در راستای تحقق شعار سال و فرمایش رهبری از تمام پتانسیل خود در راستای حمایت از تولید داخلی قانون هایی که نیاز است را در اولویت کاری خودش قرار دهد بطوری که حتی اگر دولت لایحه ای در این خصوص نداشته باشد خود مجلس بتواند با ارائه طرح های دوفوریتی و حتی سه فوریتی قوانین مورد نیاز حمایت از تولید داخلی را تصویب کند.
این عضو کمیسیون اقتصادی در ادامه خاطر نشان کرد: مجلس در کنار تصویب قوانین به وظیفه حساس تر دیگر خود که نظارت بر اجرای قوانین است هم باید توجه ویژه تری داشته باشد و این موضوع را در سال جدید با جدیت بیشتری دنبال کند؛زیرا اگر ما قوانینی که در سالهای قبل در همین راستا مصوب کردیم و اجرایی می شد شاید بسیاری از مشکلات اقتصادی چند سال اخیر به نظام اقتصادی کشور و مردم ما تحمل نمی شد.
وی در ادامه به قانون رفع موانع تولیدو کسب و کار اشاره کرد و اذعان کرد: متاسفانه به این مصوبه ها عمل نشده و یا اگر عمل شده تنها به اجرای چند بند از این قوانین که در موقعیت های مختلف اهمیت داشته اهتمام شده است و مابقی این قوانین مغفول مانده است لذا مجلس می تواند از طریق وظیفه ای که در خصوص نظارت بر اجرای قوانین دارد اهرمی باشد تا شعار سال جدید سرنوشت شعار سال 96 را پیدا نکند.
موسوی لارگانی با انتقاد شدید از عملکرد دولت در بخش های مختلف اقتصادی اظهار کرد: سال گذشته که بنام اقتصاد مقاومتی،تولید و اشتغال بود که متاسفانه در فاز نخست آن شاهد این بودیم که در همین سال اشتغال زیر سوال رفت بطوری که تعداد قابل توجهی از شغل هایی که داشتیم از دست رفت و بسیاری از مردم بیکار شدند و به تبع آن مقوله تولید هم زیر سوال رفت و تولید داخل روز به روز ضعیف تر شد و موجب تعطیلی بسیاری از کارخانه ها و مراکز تولیدی در کشور شد.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به وظیفه قوه مقننه در بحث قانون گذاری و پس از آن قوه مجریه در موضوع اجرای این قوانین و اینکه دولت ادعا دارد برنامه های راهبری ما در راستای حمایت از تولید داخلی و تولید اشتغال بوده چرا این عملکرد در عامه محسوس نیست و این نظام اقتصادی همچنان ناهماهنگ است اذعان کرد: این موضوع دلایل مختلفی دارد، یکی از این دلایل این است که ما می خواهیم عملکرد خود را در پوشش آمارسازی قرار دهیم که صرفا جنبه شعاری دارد و به یک نوعی با همین شعارها و برنامه های ظاهری مدعی تحقق در امر حمایت از تولید و اشتغال هستیم.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس با تاکید بر اینکه باید در خصوص مدیریت اقتصادی کشور یک واکاوی های جدی صورت گیرد افزود: متاسفانه تنها کارایی که در دو سال اخیر صورت گرفته برگزاری همایش هایی از جمله همایش اقتصاد مقاومتی با رقم های چند صد میلیونی است که هیچ خروجی مثبتی ندارد و صرفا ماهیت آن ظاهر سازی است و در عمل نتیجه ای نمی بینیم.
موسوی لارگانی در پایان بیان داشت: امیدواریم شعار امسال سرلوحه تمامی اقدامات دولت ،مجلس و دستگاه های اجرایی و حکومتی باشد و تنها هدف از آن خدمت به نظام و مردم باشد.