بهره برداری از ۱۱ پروژه شاخص در راه های استان مرکزی
طی روزهای اخیر ۱۱ پروژه شاخص راهداری شامل احداث راه روستایی و اجرای روکش آسفالت در راه های استان به بهره برداری رسید.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی گفت: طی روزهای اخیر ۱۱ پروژه شاخص راهداری شامل احداث راه روستایی و اجرای روکش آسفالت در راه های استان به بهره برداری رسید.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی، مهرداد جهانی اظهار کرد: طی سال های اخیر اقدامات خوبی در راستای ساخت راه های روستایی، افزایش سطح ایمنی راه ها، ارتقای رویه آسفالتی، بهبود و به روزرسانی روشنایی راه ها، افزایش ضریب بخشندگی حاشیه راه ها، اجرای شیب شیروانی، خط کشی جاده ها و… انجام شده است.
جهانی افزود: در شهریور سال جاری ۱۱ پروژه شاخص در محورهای مواصلاتی استان به بهره برداری رسیده که شامل اجرای انواع روکش آسفالت و ساخت پنج راه روستایی بوده که در هفته دولت به صورت رسمی افتتاح شد.
وی تصریح کرد: یکی از مهم ترین این پروژه ها ساخت راه روستایی ماستر به گونه بود که با افتتاح آن تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار شهرستان فراهان از راه آسفالته برخوردار شدند.
جهانی ساخت راه روستایی دربر ثمردشت و وسمق هفتیان در شهرستان تفرش را از دیگر پروژه ها در حوزه راه روستایی عنوان کرد و گفت: احداث راه روستایی یکی از مهم ترین فعالیت های راهداری استان در راستای توسعه اقتصادی و گردشگری و مهاجرت معکوس از شهر به روستا طی سال های اخیر بوده که افزایش رضایتمندی کاربران جاده ای به خصوص روستاییان را به همراه داشته است.
وی ادامه داد: ساخت این پنج راه روستایی بعضاً به دلیل کمبود و تأمین منابع مالی چندین سال نیمه کاره رها شده بودند که خوشبختانه با پیگیری هایی که طی سال های اخیر صورت گرفت، مشکل اعتبار آن ها رفع و با فعالیت مجدد پروژه ها طی سال جاری به بهره برداری رسید.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی اظهار کرد: راه روستایی ماستر-گونه که از سال ۹۳ نیمه کاره رها شده بود در مجموع به طول ۵.۲ کیلومتر با صرف اعتباری بالغ بر ۲۶۰ میلیارد ریال به سرانجام رسید.
جهانی تصریح کرد: از دیگر پروژه هایی که در این ایام به بهره برداری رسید روکش آسفالت محورهای آشتیان-حاتم آباد و آشتیان-سیاوشان به طول ۲۶ کیلومتر، لکه گیری هندسی و روکش آسفالت محور آشتیان-راهجرد به طول ۵ کیلومتر، اجرای روکش آسفالت محور تفرش-خرازان-خانک به طول ۲۲ کیلومتر و روکش آسفالت محور روستایی کهک و جاسب در شهرستان دلیجان در مجموع به طول ۴.۵ کیلومتر بوده است.
وی با اشاره به افتتاح دو پروژه ساخت راه روستایی در شهرستان کمیجان نیز خاطرنشان کرد: ساخت راه های روستایی سیجان-طرلان و امام زاده عباس به یاسبلاغ دو پروژه نیمه تمامی بود که در مجموع با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان تکمیل و مورد بهره برداری مردم منطقه قرار گرفت.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی اعتبار مجموع این ۱۱ پروژه شاخص را یک هزار و ۸۳۷ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: با بهره برداری از این پروژه ها میزان رضایتمندی مردم به خصوص کاربران جاده ای تا حد قابل توجهی افزایش یافت که این مهم یکی از اهداف عالی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در سطح کشور است.