بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

ممانعت از فعالیت بنگاه‌ های غیرمجاز

دبیر کارگروه کنترل و تنظیم بازار املاک و مستغلات با بیان اینکه از فعالیت بنگاه های غیرمجاز طبق قانون ممانعت می شود، گفت: بنگاه های معاملات املاک غیرمجاز دارای مدرک در صورت تقاضا در کمتر از ۱۵ روز پروانه کسب دریافت می کنند.

ممانعت از فعالیت بنگاه‌ های غیرمجاز
تین نیوز |

دبیر کارگروه کنترل و تنظیم بازار املاک و مستغلات با بیان اینکه از فعالیت بنگاه های غیرمجاز طبق قانون ممانعت می شود، گفت: بنگاه های معاملات املاک غیرمجاز دارای مدرک در صورت تقاضا در کمتر از ۱۵ روز پروانه کسب دریافت می کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، یاسر دستمالچیان دبیر کارگروه کنترل و تنظیم بازار املاک و مستغلات  با بیان اینکه استان های تهران، خراسان رضوی، مازندران، خوزستان و قم دارای بیشترین بنگاه های غیرمجاز در کشور هستند خواستار همکاری اصناف و پلیس اماکن برای پیگیری ساماندهی بنگاه های مشاور املاک در سراسر کشور شد.

دبیر کارگروه کنترل و تنظیم بازار املاک و مستغلات با اشاره به اینکه بنگاه های معاملات املاک مجوز دار خواستار برخورد با بنگاه های غیرمجاز هستند و این خواسته ای برحق است، گفت: بنگاه های معاملات املاک مجوز دار به منظور تسهیل فضای کسب و کار خواستار برخورد با بنگاه های غیرمجاز شدند که بدون پرداخت هیچ گونه مالیات به شکل غیرقانونی در این صنف مشغول فعالیت هستند.

دستمالچیان روش برخورد با بنگاه های غیر مجاز را این گونه عنوان کرد که با ارائه گزارش اخطارهای ماده ۲۷ صادره برای واحدهای غیر مجاز توسط اتحادیه و اتاق اصناف به پلیس اماکن و بعد از آن توسط پلیس به واحدهای صنفی غیرمجاز اخطار داده می شود تا نسبت به اخذ پروانه کسب اقدام کنند، در صورت بی توجهی واحد صنفی غیر مجاز، آن واحد پلمب خواهد شد و تا زمان دریافت پروانه کسب، حق بازگشایی ندارند و در صورتی که فک پلمب غیر قانونی انجام دهند مشمول مجازات ماده ۵۴۳ قانون مجازات اسلامی می شوند.

وی با تاکید بر اینکه طبق قانون تسهیل صدور مجوزها، بنگاه های معاملات بدون مجوز برای دریافت پروانه کسب در صورت کامل بودن مدارک فرایند آن در درگاه ملی مجوزها کمتر از ۱۵ روز طی خواهد شد از بنگاه های معاملات املاک غیرمجاز خواست تا نسبت به اخذ پروانه کسب خود اقدام کنند.

دبیر کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات درباره بررسی های آن کارگروه در خصوص بنگاه های غیرمجاز گفت: طبق بررسی های میدانی، استان هایی که هم اکنون بیشترین تعداد بنگاه های غیرمجاز را دارند شامل استان تهران با حدود ۸ هزار بنگاه معاملات املاک غیرمجاز، خراسان رضوی با حدود ۲ هزار بنگاه غیرمجاز، مازندران، خوزستان و قم هرکدام با داشتن حدود یک هزار بنگاه غیرمجاز است.

دستمالچیان تصریح کرد: با ساماندهی بنگاه های غیرمجازی که در ۵ استان هستند تعداد بنگاه های غیرمجاز در سطح کشور به کمتر از ۳ هزار بنگاه غیرمجاز کاهش می یابد. بنابراین انتظار این است تا پلیس اماکن وارد کار شود و نسبت به پلمب واحدهای غیرمجاز اقدام کند.

وی گفت: از اتحادیه ها و پلیس اماکن درخواست داریم به جهت حمایت از بنگاه های معاملات املاک مجاز با این تعداد بنگاه های غیر مجاز که طبق آمار زیر ۱۰ درصد تعداد کل بنگاه ها هستند برخورد کنند تا شرایط برای کسب و کار سالم میان همه افراد یکسان ایجاد شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ایرانی پاسخ

    دوست گرامی ، آیا بنگاههای مجاز درست عمل نموده اند!؟ با این ترفندهای کودکانه نه مسکن ارزان می شود و تولید آن به ۸۰۰,۰۰۰ باب در سال می رسد!! بهتر است کمی بالغ شده و مشکل قیمت نجومی و ۳۰ برابر مجاز برای هر متر مربع در هوا (آپارتمان) را حل کنید. اگر نمی توانید ، به کنار روید و کار را به مدیران و متخصصین واقعی واگذار کنید تا مشکل را دو ساله حل کنند.