بازدید سایت : ۶۰۵۹۲
| کد خبر ۲۹۵۴۶۵
کپی شد

هشدار سازمان بازرسی به وزارت راه و شهرسازی/تکالیف قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها اجرا شود

معاون امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در نامه ای هشداری به وزیر راه و شهرسازی بر لزوم اجرای قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها تاکید کرد و خواستار ساماندهی وضعیت اجاره بها در فصول پیش رو به ویژه بهار و تابستان شد.

هشدار سازمان بازرسی به وزارت راه و شهرسازی/تکالیف قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها اجرا شود
تین نیوز |

معاون امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در نامه ای هشداری به وزیر راه و شهرسازی بر لزوم اجرای قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها تاکید کرد و خواستار ساماندهی وضعیت اجاره بها در فصول پیش رو به ویژه بهار و تابستان شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از میزان، معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور در نامه ای هشداری به وزیر راه و شهرسازی بر لزوم اجرای قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها تاکید کرد و خواستار ساماندهی وضعیت اجاره بها در فصول پیش رو به ویژه بهار و تابستان شد.

وی در این نامه به ماده (۸) قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بهاء در راستای مدیریت بازار اجاره ­بهای مسکن اشاره کرده که بر اساس آن وزارت راه مکلف گردیده با همکاری وزارت کشور، شهرداری­ ها، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سازمان امور مالیاتی ظرف شش ماه از لازم ­الاجرا شدن این قانون، با بهره­ گیری از ظرفیت سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور و با اولویت استفاده از فناوری های نوین و در نظر گرفتن ملاک­ هایی مختلف از جمله موقعیت جغرافیایی، سن بنا، طبقه و ... اقدام به کشف بازه قیمت و اجاره بهاء به صورت منطقه ای با اولویت کاربری مسکونی در کلان شهر ها نماید.

در بخش دیگری از این نامه، معاون سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرده است: همچنین در قانون مذکور آمده، این اطلاعات باید به صورت برخط و رایگان در اختیار عموم مردم قرارگرفته و آیین نامه اجرائی ماده (۸) قانون مذکور مشتمل بر چهارچوب مشارکت دستگاه­های همکار ظرف سه ماه توسط وزارت راه و شهرسازی تهیه و به تصویب هیأت وزیران برسد.

معاون تولیدی سازمان بازرسی به ماده (۹) قانون فوق اشاره و تصریح کرده است که در راستای حمایت از مستأجرین آسیب پذیر، بانک مرکزی موظف است؛ در صورت تصویب شورای عالی مسکن، از طریق بانک­های عامل نسبت به پرداخت تسهیلات کمک ودیعه به گروه ­های جمعیتی آسیب پذیر در حوزه مسکن بر اساس اولویت­ بندی که ظرف یک ماه به پیشنهاد مشترک وزارتخانه های راه و شهرسازی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تصویب شورای عالی مسکن می رسد، اقدام کند. 

در بخش دیگری از این تاکید شده است: علی رغم گذشت بیش از ۹ ماه از تاریخ لازم ­الاجرا شدن این قانون و اتمام مهلت های قانونی، تاکنون هیچ یک از تکالیف فوق محقق نشده؛ در حالی که اجرای صحیح و به موقع وظایف می تواند نقش بسزایی در مدیریت و کنترل بازار اجاره بهای مسکن و حمایت از مستأجرین آسیب­ پذیر داشته باشد.

معاون نظارت و بازرسی سازمان بازرسی در پایان با توجه به اهمیت ساماندهی بازار اجاره بهای مسکن علی الخصوص در فصول بهار و تابستان تاکید کرده است که اقدامات لازم در راستای اجرا و تحقق تکالیف قانونی فوق الذکر انجام و نتیجه به سازمان بازرسی کل کشور اعلام شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.