تبدیل کرمانشاه به قطب تولید صنعت خودرو
کرمانشاه ظرفیت تبدیل شدن به قطب تولید صنعت خودرو را دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه گفت: اگر همه ظرفیتهای استان پای کار بیایند و هماهنگ شوند میتوانیم به یک قطب و برند معتبر در صنعت تولید خودرو و قطعات آن تبدیل شویم.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، هدایت حاتمی در نشست مشترک اعضا و فعالان صنعت خودرو سازی استان به اهمیت تقویت صنایع در استان و لزوم حمایت از فعالان این عرصه تاکید کرد و افزود: با ایجاد کارخانه تولید خودرو در شهرستان صحنه، کرمانشاه نیز به جرگه استانهای دارای این صنعت پیوست و این باعث رشد و ایجاد صنایع تکمیلی و وابسته به این صنعت خواهد شد که نقش قابل توجهی در ایجاد اشتغال و تأمین نیاز بازار مصرف خواهد داشت.
وی تأمین منابع انسانی مورد نیاز این صنعت در استان را یکی از اقدامهای لازم ذکر کرد و گفت: به طور قطع برای تقویت این صنعت باید هم افراد متخصصی تربیت شوند و هم زمینه احداث کارگاههای وابسته به آن فراهم شود که برای نیل به این هدف ایجاد ارتباط بین صنعت خودروسازی با دانشگاه صنعتی کرمانشاه و همچنین استفاده از ظرفیت شهرکهای صنعتی برای ایجاد کارگاههای تولید قطعات خودرو راهکارهای مناسبی هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه در ادامه اظهار داشت: راهبرد مدیریت اقتصادی استان بر حفظ واحدهای تولیدی، تقویت و توسعه آنها و جلب و جذب سرمایه گذاریهای جدید است و ما برای حمایت و رشد صنعت خودروسازی و صنایع وابسته به آن نیز بر همین استراتژی عمل میکنیم بنابراین از هر نوع کمک و حمایتی که باعث حفظ و توسعه واحدهای تولیدی موجود و نیز سرمایه گذاری در جهت ایجاد واحدهای جدید بشود حمایت خواهیم کرد.
حاتمی گفت: رفع مشکلات این صنعت و تأمین نقدینگی واحدهای تولیدی قطعات خودرو استان در اولویت کاری ما قرار میگیرد و از مدیران اقتصادی استان میخواهم که با پیگیری مشکلات این صنعت و حمایت از آن، به حفظ جایگاه و شأن این صنعت در استان کمک کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه همچنین بر لزوم تنظیم سند توسعه این صنعت تاکید و بیان داشت: انجمن تولید کنندگان قطعات خودرو استان باید سندی را در خصوص مشکلات، چگونگی توسعه، چشم انداز و آینده این صنعت، پیشنهادات و خواستههای خود از مسئولین را تنظیم تا ما بتوانیم بر اساس آن برنامه ریزی و عمل کنیم.
وی در پایان خواستار ارتباط منطقی بین صنعت و دانشگاه شد و گفت: دانشگاه صنعتی استان باید بر پایه یک نیازسنجی از واحدهای تولیدی قطعات خودرو، به تربیت نیروی انسانی ماهر بپردازد و یا با اقدامات پژوهشی به توسعه و خلاقیت در آن کمک کند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از یک هزار واحد تولیدی با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی است.