بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

تبلیغات، مهمترین مشکل واحدهای بوم‌گردی در کشور است

بوم گردی یا اکوتوریسم (ecotourism)، فرصتی برای گردشگران و طبیعت گردان است تا با اقامت در مناطق بومی فارغ از زندگی روزمره و ماشینی؛ حال و هوای یک زندگی ساده، بی آلایش و دلنشین را تجربه کنند.

تبلیغات، مهمترین مشکل واحدهای بوم‌گردی در کشور است
تین نیوز |

 مسئول اقامتگاه‌های بوم‌گردی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان گفت: تبلیغات، مهم‌ترین مشکل واحدهای بوم‌گردی در کشور است که هنوز بسیاری از مردم به ویژه گردشگران داخلی با این واحدها و چگونگی فعالیت آنها آشنایی کافی ندارند.

بوم گردی یا اکوتوریسم (ecotourism)، فرصتی برای گردشگران و طبیعت گردان است تا با اقامت در مناطق بومی فارغ از زندگی روزمره و ماشینی؛ حال و هوای یک زندگی ساده، بی آلایش و دلنشین را تجربه کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مهدیه لطفی افزود: اقامتگاه های بوم گردی در سه سال اخیر توسعه چشمگیری در کشور به ویژه اصفهان یافت اما هنوز تبلیغات کافی برای معرفی آنها صورت نگرفته و لازم است با استفاده از ظرفیت هایی مانند شبکه‌های اجتماعی و تولید مستند تلویزیونی آنها را به مردم شناساند.

وی با تاکید بر این که اقامتگاه‌های بوم گردی نیاز به معرفی و تبلیغ گسترده برای جذب گردشگران بیشتری دارند، اظهارداشت: اداره کل میراث فرهنگی اصفهان تلاش می کند از طریق برگزاری دوره‌های آموزشی برای مدیران این واحدها و همچنین تهیه مستند به آنها برای تبلیغات کمک کند.

لطفی نقش رسانه‌ها را برای تحقق این مهم تاثیرگذار دانست و اضافه کرد: هزینه های بوم‌گردی نسبت به هتلینگ پایین تر است و از طرفی فرهنگ و معماری منطقه های مختلف را معرفی می کند بنابراین از ظرفیت های خوبی برای جذب گردشگر برخوردار می‌باشد.

مسئول اقامتگاه‌های بوم‌گردی اداره کل میراث فرهنگی اصفهان با بیان اینکه در زمان حاضر ۹۰ درصد گردشگرانی که به واحدهای بوم گردی می روند، خارجی هستند، تصریح کرد: تاریخ ایران و زندگی سنتی ایرانیان برای آنها اهمیت ویژه ای دارد به همین دلیل چنین مکان هایی را بیشتر مد نظر دارند.

لطفی با اشاره به اینکه استان اصفهان دارای ۴۴۴ واحد بوم گردی و رتبه نخست در این زمینه در کشور است، گفت: این واحدها تا کنون برای حدود دو  هزار و ۵۰۰ نفر اشتغالزایی کردند و از میان آنها، ۲۶۳ واحد در روستاها می باشد.

وی با بیان اینکه از میان اقامتگاه های بوم گردی اصفهان، ۲۳۰ واحد دارای پروانه بهره برداری هستند، اضافه کرد: سایر آنها در حال مرمت و گذراندن مراحل تاییدیه هستند.

لطفی با تاکید بر اینکه بیشتر واحدهای بوم گردی اصفهان در شرق این استان و شهرستان های خور و بیابانک، نایین، اردستان، کاشان، آران و بیدگل و اصفهان هستند، گفت: خورو بیابانک با ۷۵ اقامتگاه، بیشترین تعداد واحدهای بوم گردی استان را در خود دارد.

وی با اشاره به اینکه برای نخستین بار در کشور، صنعت بوم گردی در روستای "گرمه" از توابع شهرستان خورو بیابانک شکل گرفت، افزود: واحدهای بوم گردی در قالب خانه های قدیمی و تاریخی در بافت شهری و روستایی ایجاد و مسائل زیست محیطی در بخش های مختلف مانند سرمایش، گرمایش، روشنایی و تهیه غذا در آنها رعایت می شود.

گردشگری بومی یا بوم گردی شاخه ای از صنعت گردشگری است که از ابتدای دهه ۱۳۸۰ به شکل سازمان یافته در نقاط مختلف کشور از جمله اصفهان مورد توجه قرار گرفت و در سال های اخیر روندی روبه رشد را طی کرد به طوریکه تعداد آنها در یک سال اخیر ۱۰ برابر شد و به ۲ هزار واحد رسید.

اصفهان با برخورداری از جاذبه های طبیعی و میراث کهن، ۴۴۴ اقامتگاه بوم گردی و رتبه نخست در این زمینه در کشور را دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: خبرگزاری ایرنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.