بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

قیمت، اولویت و زمان سفر عمره اعلام شد

رئیس سازمان حج و زیارت جزئیات زمان، هزینه و اولویت های عمره مفرده را اعلام کرد. ثبت نام عمره از فردا و اعزام زائران از ۲۸ آذر آغاز می شود.

قیمت، اولویت و زمان سفر عمره اعلام شد
تین نیوز |

رئیس سازمان حج و زیارت جزئیات زمان، هزینه و اولویت های عمره مفرده را اعلام کرد. ثبت نام عمره از فردا و اعزام زائران از ۲۸ آذر آغاز می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سیدعباس حسینی در نشست خبری که به مناسبت آغاز عمره پس از هشت سال وقفه، برگزار شد، گفت:  ۲۸ آذرماه اعزام زائران عمره آغاز می شود. از فردا چهارشنبه ۲۲ آذرماه، متقاضیانی که سال ۱۳۸۷ نزد شعب بانک ملت و ملی ودیعه گذاری کرده اند و اولویت تشرف شان از یک تا ۱۵۰ است، می توانند به سامانه عمره Omreh.haj.ir مراجعه کنند و ثبت نام مقدماتی را انجام دهند.

او افزود: ثبت نام از ۱۱ صبح فردا (چهارشنبه) آغاز می شود. پنجشنبه (۲۳ آذرماه) ۹ صبح نیز ثبت نام را قطعی می کنند و گروه قیمتی و تاریخ اعزام را انتخاب خواهند کرد.

حسینی گفت:  اولین پرواز از ایستگاه تهران، ۲۸ آذر آغاز می شود و اعزام ها تا دهم اسفندماه و قبل از ماه رمضان ادامه دارد، که در این مدت ۷۰ هزار نفر در قالب ۵۷۰ کاروان اعزام می شوند. ظرفیت کاروان ها از ۹۰ تا ۱۶۰ نفر متفاوت است.

رییس سازمان حج و زیارت افزود: در عمره امسال ۱۰ گروه قیمتی داریم که به کیفیت هتل متغیر است. کمترین قیمت با کلیه خدمات ۴۰ میلیون و ۲۰۰ هزار و بیشترین قیمت ۴۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

به گفته او، این هزینه شامل حمل و نقل، اقامت، تغذیه، بیمه و کلیه خدمات مورد نیاز زائر از فرودگاه تا فرودگاه است.

او بیان کرد: همه تلاش مان را کردیم که هزینه سفر زائران با حداقل قیمت انجام شود.

حسینی ادامه داد: به زائرانی که ثبت نام مقدماتی را انجام داده اند، ۴۸ ساعت مهلت داده شده است تا ثبت نام را تکمیل کنند.

او گفت: پس از این مرحله از عمره، عمره رمضانیه است و اگر امکان باشد شوال هم در دستور اعزام عمره قرار می گیرد.

به گفته رییس سازمان حج و زیارت، مدت زمان سفر عمره  ۱۰ روز است؛ ۵ روز در مدینه و ۵ روز در مکه.

او افزود: در این مرحله با توجه به ظرفیت پروازی، اعزام زائران از ۱۰ ایستگاه پروازی عملیاتی می شود که شامل مشهد، اصفهان، تبریز، ساری، شیراز، یزد، اهواز، کرمان و زاهدان خواهد بود. باقی متقاضیان از ایستگاه های همجوار مشرف می شوند.

رییس سازمان حج و زیارت در ادامه تاکید کرد: برای خانم های مجرد مشکلی برای سفر عمره بدون محرم وجود ندارد.

او به زائرانی که اولویت آن ها برای عمره اعلام شده است، توصیه کرد اگر گذرنامه معتبر دارند، ثبت نام کنند.

رییس سازمان حج و زیارت درباره پوشش بیمه عمره گفت: پوشش بیمه برای عمر و درمان  ۱۰۰ میلیون تومان و برای حادثه ۶۰۰ میلیون تومان و هزینه بیمه بار در رفت ۱۷ میلیون و در برگشت ۲۰ میلیون تومان است.

حسینی همچنین گفت: مردم می توانند با مراجعه به سامانه حج و یا با وارد کردن کد دستوری  #64511*4*  از اولویت خود مطلع شوند. با توجه به اینکه برای اولویت های یک تا ۱۵۰ پیامک زده شده است، از سایرین که این پیامک را دریافت نکرده اند، درخواست می شود برای اینکه ثبت نام با مشکل مواجه نشود، به سامانه عمره مراجعه نکنند.

او درباره مدت زمان اعزام ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفری که در نوبت عمره قرار دارند، اظهار کرد: اگر محدودیت های اجرایی برداشته شود و دیگر دستگاه ها همکاری کنند، سازمان حج این توان را دارد سالانه حدود ۸۰۰ هزار تا یک میلیون نفر را اعزام کند، اما مشروط به اینکه خدمات دیگر مثل ارز و ناوگان هواپیمایی تأمین شود. در این صورت اعزام این تعداد حدود پنج تا شش سال زمان می برد.

او درباره ثبت نام جدید مردم برای عمره تاکید کرد: برای ثبت نام تازه تا این ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در نوبت هستند، امکان ثبت نام وجود ندارد.

حسینی همچنین خبر داد: پکیج عمره رمضانیه درحال برنامه ریزی است که سفر آن ۱۶ و ۲۱ روزه است.

او درباره ارز مسافرتی عمره نیز گفت: میزان ارز همراه مطابق سایر سفرهای خارجی است که در دستور بانک قرار گرفته است و در روزهای آینده ابلاغ می شود.

رییس سازمان حج و زیارت درباره میزان سود سپرده های عمره اظهار کرد: سود مشارکت متغیر است و براساس عقود اسلامی به سپرده گذاران پرداخت می شود. این سود از ۱۷ و ۱۹ درصد بوده است.

حسینی در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه با توجه به معطلی طولانی مدت مردم برای عمره و با توجه سود پایین مشارکت بانک ها که در برخی سال ها حتی کم تر از ۱۰ درصد بوده است و کاهش ارزش سپرده مردم در بانک ها، دولت و سازمان حج و زیارت چه حمایتی از منتظران عمره خواهد داشت، اظهار کرد: در زمان مقتضی دولت تصمیم گرفت ثبت نام عمره انجام شود و این اختیار به مردم داده شد که اگر کسی تمایل داشته باشد، می تواند در نوبت باشد و یا وجوه خود را از بانک دریافت کند. سازمان حج و زیارت هم نسبت به این موضوع و وجوه زائران مداخله ای ندارد و فقط سیگنال این موضوع به سمت سازمان می آید، درحالی که ما نمی توانیم نسبت به موضوع ورود کنیم و جهت سرمایه گذاری مردم را تغییر بدهیم.

او تاکید کرد: این اختیار و عقد قرارداد بین زائران و بانک بوده و دولت همه تلاش خود را در راستای این موضوع انجام داده است که سفر عمره آسان و با آسایش برای زائران انجام شود. در این ایام که سازمان حج برای انتقال ارز با چالش مواجه بود، دیدید در بازار عده ای چه ارقامی (تا ۸۰ میلیون تومان) پیشنهاد کرده بودند، حالا آن رقم را با رقم سازمان حج مقایسه کنید. ما تلاش کردیم زائران را با قیمت مناسب اعزام کنیم.

رییس سازمان حج و زیارت گفت: ما تا سال ۹۴، که عمره برقرار بود، تا اولویت ۶۰۰ پیش رفتیم، عده ای هم آن سال مراجعه نکردند. الان هم تا اولویت ۱۵۰ تعیین شده و ممکن است متقاضیان جلو نیایند. الان هم مردم می توانند وجوه خود را دریافت کنند و سازمان حج نسبت به وجوه زائران هیچ گونه دخل و تصرفی تا زمانی که این وجوه به حساب سازمان واریز نشود، ندارد.

او درباره دلیل تاخیر در آغاز عمره با توجه به اینکه از ابتدای سال حرف آن مطرح شده بود، گفت: انتقال ارز به کشور میزبان تحت تاثیر تحریم های ظالمانه مانع آغاز عمره بود. تحریم ها باعث شده کشور میزبان پروتکل هایی داشته باشد، که برای تسهیل بین دو کشور جلساتی برگزار شد. آن هماهنگی زمان برد و شاید اصلی ترین علت تاخیر در عمره این موضوع بود.

حسینی درباره پروازهای عمره نیز توضیح داد: ما تقاضا داشتیم کشور میزبان اجازه دهد شرکت های دیگر مشارکت داشته باشند. رییس سازمان هواپیمایی سفری به عربستان داشت و الان هواپیمایی معراج ایران ایرتور و هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به ناوگان حمل و نقل هوایی عمره پیوسته اند و تلاش ما است که از ظرفیت خودمان استفاده کنیم.

رییس سازمان حج در ادامه درباره اینکه با توجه به تاخیرهای طولانی مدت پروازها در حج و تاثیر آن در عمره چرا فقط از ناوگان داخلی استفاده می شود، اظهار کرد: این را باید از هواپیمایی سوال کنید، چون سازمان حج و زیارت گیرنده خدمات و بهره بردار است و هر ناوگانی که نازل ترین قیمت را بدهد، سازمان حج در راستای منافع زائر به سمت آن می رود.

حسینی درباره اختصاص سهمیه های ویژه، گفت: با توجه به شرایط امسال، فعلا و در این دوره امکان اختصاص سهمیه ویژه وجود ندارد.

رییس سازمان حج و زیارت درباره بسته حمایتی برای زائرانی که قرار است همچنان در نوبت بمانند نیز اظهار کرد: در مذاکره با بانک ها هستیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.