بازدید سایت : ۵۹۳۴۳

اجرای طرح نمایان سازی ناوگان حمل و نقل عمومی با نصب شبرنگ در استان یزد

طرح آشکارسازی و نمایان سازی وسایل نقلیه باری در مناطق پرتردد استان یزد در حال اجرا است.

اجرای طرح نمایان سازی ناوگان حمل و نقل عمومی با نصب شبرنگ در استان یزد
تین نیوز

سرپرست اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد اظهار کرد: به منظور افزایش سطح ایمنی تردد در شبکه راه های استان یزد، طرح آشکارسازی و نمایان سازی وسایل نقلیه باری در مناطق پرتردد استان در حال اجرا است.

به گزارش تین نیوز به نقل از اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، رضا حسین زاده از آغاز طرح آشکارسازی و نمایان سازی وسایل نقلیه باری در استان یزد به منظور افزایش سطح ایمنی عبور و مرور، کاهش حوادث جاده ای، تأمین دید و بهتر دیده شدن وسایل نقلیه حمل بار خبر داد و اظهار کرد: با توجه به اینکه آموزش کاربران به ویژه رانندگان حرفه ای، روشی مؤثر برای پیشگیری از وقوع حوادث جاده ای محسوب می شود، نصب شبرنگ جهت آشکارسازی و بررسی روشنایی ناوگان به همراه آموزش ضمنی نکات ایمنی دیدن و دیده شدن نیز می تواند به لحاظ آموزشی تأثیر بسیاری زیادی بر امر آگاهی بخشی و آموزش به کاربران بگذارد.

حسین زاده افزود: نمایان سازی ابعاد عقب وانت بارها و کشنده ها، اتاق بار و یدک خودروهای ناوگان حمل بار موجب رؤیت به موقع آن ها توسط رانندگانی می شود که در عقب این خودروها با سرعت بالاتری در حرکت هستند.

وی اجرای طرح نمایان سازی را مبتنی بر ماده ۶۲ آیین نامه پلیس راهور مبنی بر ارتقای ایمنی عبور و مرور در راه ها دانست و اذعان کرد: رؤیت به موقع خودروهای سنگین به رانندگان پشت سری این فرصت را می دهد تا در مواقع نیاز به سرعت واکنش نشان داده و از بروز تصادف و به بار آمدن خسارت و تلفات جانی جلوگیری کنند.

وی با بیان اینکه طرح مذکور با همکاری پلیس راه به صورت رایگان در استان انجام می شود، خاطرنشان کرد: اجرای طرح از سوی رانندگان مورد استقبال قرار گرفته و با همکاری آنان انجام می شود.

سرپرست اداره ایمنی و ترافیک ادامه داد: با توجه به هماهنگی های انجام شده، شبرنگ ها به نحوی نصب می شود که عرض خودرو در ساعات تاریک شب از فاصله ۱۵۰ متری به طور کامل قابل رؤیت برای رانندگان عقب باشد.

این مسئول گفت: بر اساس پیش بینی های انجام شده در ۶ ماهه اول سال جاری طرح نمایان سازی ناوگان حمل و نقل عمومی باری باید برای ۲۶۰۰ دستگاه ناوگان سنگین و نیمه سنگین و ۳۰۰ دستگاه وانت بار انجام شود که از ابتدای سال جاری تاکنون بر روی حدود ۵۵۰ دستگاه در شهرستان های، اردکان، اشکذر میبد، مهریز، یزد و تفت نصب شده و تا قبل از طرح سفرهای اربعین در کلیه شهرستان های استان عملیاتی خواهد شد.

حسین زاده همچنین اظهار امیدواری کرد با توجه به اینکه استان یزد در مسیر چهارراه کریدور شمال جنوب و شرق غرب کشور قرار گرفته و راه های استان پذیرای حجم بالای ناوگان حمل ونقل از سراسر کشور است با تأمین اعتبار مناسب تر این طرح با قوت و سرعت بیشتری در نیمه دوم سال جاری عملیاتی شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • حسین

    راهداری محترم استان یزد لطف کنه آسفالت جاده های منتهی به استان و آسفالت کمربندی استان رو یه روکش بزنه بعد به دنبال خوشگل کردن ماشین مردم بیوفته

    • منصور

      دمت گرم خوب امدی

  • منصور

    این مسئول فکرش کار می کند .این طرح خیلی سال پیش مطرح و اجرایی شد و دوباره به خاطر فکر بودن مسئولین مملکت به فراموشی سپرده شد.فقط اول کار خوب جریمه کردن دیگه تمام