بازدید سایت : ۴۱۴۰۵

آغاز تعمیر کشتی تحقیقاتی گیلان

آغاز تعمیر کشتی تحقیقاتی گیلان
|

تین‌نیوز| رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی گفت: چنانچه تعمیر و نوسازی کشتی تحقیقاتی گیلان تا پایان سال جاری به اتمام برسد گشت های تحقیقاتی مشترک ایران و روسیه در آبهای خزر آغاز می شود.
 

رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور از تقویت ناوگان تحقیقاتی این موسسه در آبهای جنوبی کشور خبر داد و تصریح کرد: با برنامه ریزیهای صورت گرفته سال گذشته موفق شدیم، گشت ارزیابی ذخایر ماهیان کف زی را از چابهار در استان سیستان و بلوچستان تا آبهای خوزستان انجام دهیم.                                                   
دکتر محمد پورکاظمی ادامه داد: انجام این گشت تحقیقاتی و برآورد میزان ماهیان کف زی در حفاظت از ذخایر آبزیان دریای عمان و خلیج فارس از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
 
وی تاکید کرد: با توجه به گسترش صید و صیادی توسط شناورهای سنتی و شناورهای صیدصنعتی در آبهای عمان و خلیج فارس برآورد میزان ذخایر هر ساله در آبهای جنوبی کشور انجام می شود.
 
رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، همچنین از برآورد ذخایر میگوهای دریایی قبل از شروع فصل صید توسط پژوهشکده میگوی کشور مستقر در بوشهر خبر داد.
 
وی خاطرنشان ساخت: موسسه تحقیقات علوم شیلاتی هر ساله اقدام به بررسی ذخایر آبهای کشور می کند و به این منظور اعتبارات ویژه ای نیز تخصیص می یابد.
 
به گفته وی، طی پروژه های ارزیابی ذخایر اطلاعاتی از جمله فراوانی مطلق پراکنش آبزیان ، میزان قابل برداشت، طول بلوغ، طول استاندارد صید ، فراوانی نسبی و چشمه استاندارد ادوات صید به دست می آید که این فاکتورها نقش مهمی در صید آبزیان خواهد داشت.
 
وی اذعان داشت: موسسه تحقیقات شیلات ایران پس از اتمام پروژه ارزیابی، این اطلاعات را در قالب گزارش های تکمیلی در اختیار سازمان شیلات ایران قرار می دهد تا این سازمان بر اساس این داده ها نسبت به صدور مجوزهای صید در نقاط مختلف آبهای کشور اقدام کند.
 
این مقام مسئول در موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور در ادامه بیانات خود بر ضرورت بررسی ذخایر آبزیان در آبهای دریای خزر تاکید کرد و گفت: حدود پنج سال است که هیچ گونه پایشی برای بررسی ذخایر آبهای خزر انجام نشده است.
 
وی دلیل این امر را عدم تخصیص اعتبارات لازم جهت تعمیرات کشتی تحقیقاتی گیلان طی سالهای گذشته عنوان کرد و گفت: کشتی تحقیقاتی گیلان به عنوان تنها کشتی تحقیقاتی آبهای دریای خزر به موسسه تحقیقات شیلات کشور تعلق دارد.
 
دکتر پورکاظمی بیان داشت: پس از پیگیری های لازم، اعتبار مورد نیاز جهت تعمیرات این کشتی تامین و عملیات مرمت کشتی تحقیقاتی گیلان از ابتدای سال جاری شروع شد.
 
رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، اعتبار تخصیص یافته برای نوسازی کشتی تحقیقاتی گیلان را 20 میلیارد ریال عنوان کرد.
 
وی در ادامه اظهار امیدواری کرد: تا پایان سال جاری عملیات تعمیر و نوسازی این کشتی تحقیقاتی به اتمام رسد تا بتوانیم بلافاصله پروژه های برنامه ریزی شده جهت گشت های تحقیقاتی در دریای خزر را به وسیله این شناور آغاز کنیم.
 
وی اذعان داشت: گشت های تحقیقاتی در دریای خزر با همکاری ستاد ارگان های دریایی و معاونت علمی پژوهشی ریاست جمهوری انجام خواهد شد.
 
این مقام مسئول در موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور همچنین از پایش مشترک ذخایر آبزیان دریای خزر با مشارکت کشور روسیه خبر داد.
 
دکتر پورکاظمی، هدف از این اقدام را بومی سازی دانش فنی و انتقال تکنولوژی های علوم دریایی مرتبط با این بخش از کشور روسیه عنوان کرد.
 
وی خاطرنشان ساخت: امیدواریم این گشت تحقیقاتی مشترک تا پایان سال جاری در آبهای جنوبی دریای خزر انجام شود. 
 
وی بر ضرورت توسعه گشت های تحقیقاتی در دریای خزر تاکید کرد و گفت: امیدواریم با بومی سازی دانش فنی علوم دریایی خزر در کشورمان، بیش از پیش نسبت به بهره برداری مناسب از ذخایر دریای خزر در راستای توسعه اقتصاد کشور گام برداریم.
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.