بازدید سایت : ۸۹۹۳۰
| کد خبر ۱۰۷۴۱۶
کپی شد

رشد ۱۴ برابری اقامتگاه‌های بومگردی در سه سال

رشد ۱۴ برابری اقامتگاه‌های بومگردی در سه سال
|

تین‌نیوز| معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: «تحقق برجام فضا و پشتوانه را برای توسعه متوازن و منطقی گردشگری فراهم کرد.» 

مرتضی رحمانی موحد در حاشیه مراسم پایانی جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» در مشهد افزود: «با حمایتی که در نتیجه برجام در روابط بین‌المللی شکل گرفت، شاهد حضور سرمایه‌‌گذاران و توسعه گردشگری در ایران هستیم.»

 
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ادامه داد: «گردشگری تعامل مردم با مردم است و در شرایطی رخ می‌دهد که همکاری‌ها و روابط با دیگر کشورهای جهان در شرایط عادی و مطلوب باشد.» وی همچنین به دیگر دستاوردهای سازمان متبوعش در طول دوره دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: «بومگردی از مواردی است که دولت یازدهم بر آن متمرکز شده و آن را به‌صورت دستورالعمل و استاندارد درآورده است؛ به‌گونه‌ای که موارد بومگردی در ایران از 23 مورد در ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید به بالای 320 مورد رسیده است.»

رحمانی‌موحد در ادامه خاطرنشان کرد: «لغو روادید سفرهای گروهی به روسیه، چین و هند در حال پیگیری است و در صورت تفاهم وزارت امور خارجه با آن کشورها «روادید سفرهای دسته جمعی» به‌عنوان توسعه تسهیلات گردشگری روی می‌دهد.»

همچنین در این مراسم، مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری سازمان میراث فرهنگی، گفت: «تعداد گردشگران جهان در سال 2015 میلادی به یک میلیارد و 200 میلیون رسید؛ که این رشد مستمر و پرشتاب با هیچ فعالیت اجتماعی و اقتصادی در دنیا قابل مقایسه نیست.»

علی باقر نعمتی‌زرگران در مراسم اختتامیه چهارمین رویداد سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری که در مشهد برگزار شد، گردشگری را صنعتی نوپا اما پویا دانست و اظهار کرد: «ورود هر 7 گردشگر یک شغل برای کشور ایجاد می‌کند و این صنعت با چنین ابعادی علاوه‌بر نقش و سهم در حوزه اقتصادی، آثاری نیز در حوزه اجتماعی، سیاسی و فرهنگی دارد.» مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری ادامه داد: «به این دلایل و با توجه به اینکه سهم ایران از بازار گردشگری در دنیا کم است، باید اقداماتی در این زمینه صورت می‌گرفت.

بنابراین دولت تدبیر و امید، عزم جدی برای توسعه صنعت گردشگری دارد و در این راه تلاش‌های مستمری را انجام می‌دهد.» مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری همچنین سفره ایرانی را دارای مفهومی فرهنگی دانست و اظهار کرد: «غذاهای سنتی ظرفیت زیادی از نظر اقتصادی دارند و باید شاخص‌ترین غذاها را در نمایشگاه‌های بین‌المللی عرضه کنیم و آشپزهای برتر نیز در این جشنواره‌ها حضور داشته باشند.»
 
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.