بازدید سایت : ۹۵۶۶۶

ساخت و تحویل ۲ فروند شناور کنترل و بازرسی از کشتی‌ های نفتی به بنادر بوشهر

سرپرست اداره کل تامین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر و دریانوردی از ساخت و تحویل ۲ فروند شناور کنترل و بازرسی از کشتی های نفتی جهت بهره برداری در استان بوشهر، خبر داد.

تین نیوز |

سرپرست اداره کل تامین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر و دریانوردی از ساخت و تحویل ۲ فروند شناور کنترل و بازرسی از کشتی های نفتی جهت بهره برداری در استان بوشهر، خبر داد.

به گزارش تین نیوز از  پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، احمد جعفری آرانی گفت: با توجه به اتمام ساخت ۲ فروند شناور کنترل و بازرسی کشتی های نفتی بنام پایش ۱ و ۲، انجام فرآیند تحویل شناورها در مردادماه ۱۴۰۲ جهت بهره برداری در بنادر خارک و شهید طاهری استان بوشهر، مدنظر قرار گرفت.

استفاده از دانش بومی و ظرفیت شرکت های کشتی سازی داخلی

به گفته وی، به منظور ارتقاء توان عملیاتی شناورهای خدماتی بنادر کشور با استفاده از دانش بومی و ظرفیت شرکت های کشتی سازی داخلی، طی قراردادی به مبلغ ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار یورو مراحل طراحی و ساخت ۲ فروند شناور کنترل و بازرسی از کشتی های نفتی به نام های پایش ۱ و ۲ انجام و پس از آزمون های حوضچه بندر و دریا (HAT و SAT) در ۳۰ تیرماه سال جاری جهت بهره برداری در بنادر خارک و شهید طاهری، تحویل اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر شد.

 مشخصات فنی ۲ فروند شناور پایش ۱ و ۲

سرپرست اداره کل تامین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر و دریانوردی در مورد مشخصات فنی این ۲ فروند شناور، توضیح داد: این ۲ فروند شناور دارای قدرت موتور ۱۸۰۰ اسب بخار، طول ۱۸ متر، آبخور ۹۵.۰ متر، حداکثر سرعت ۲۵ گره دریایی، سرعت عملیاتی ۲۲ گره دریایی، ظرفیت ۱۱ نفر شامل ۳ خدمه و ۸ مهمان و ماندگاری در دریا به مدت ۲ روز هستند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • کارشناس دریایی

    جالبه که نه عکسی و نه مشخصاتی از سازنده این دو شناور از تیرماه منتشر نشده است. دوماه از به آب اندازی شناورهای ساخته شده گذشته و الان اطلاع رسانی میشوند. پنهانکاری برای چیست؟ آیا نباید به ساخت این شناورها افتخار کرد؟ البته اگر کاملاً در ایران ساخته شده اند و مانند ساخت یدک کشها در صنایع دریایی خرید از خارج و بعد تکمیل نشده باشند.