جذب دریانورد بورسیه از طریق کنکور سراسری برای اولین بار
رئیس هیئت مدیره شرکت تأمین نیرو در دومین روز از سومین همایش اصول رهبری، فرهنگ و ارزش های سازمانی، از جذب دریانورد بورسیه از طریق کنکور سراسری خبر داد.
رئیس هیئت مدیره شرکت تأمین نیرو در دومین روز از سومین همایش اصول رهبری، فرهنگ و ارزش های سازمانی، از جذب دریانورد بورسیه از طریق کنکور سراسری خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی گروه کشتیرانی، دومین روز از سومین همایش اصول رهبری، فرهنگ و ارزش های سازمانی ویژه فرماندهان، سرمهندسان و مهندسان الکترونیک یک کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با حضور مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت تامین نیرو و تعدادی از مدیران عامل گروه کشتیرانی برگزار شد.
فرشید فرید رئیس هیئت مدیره شرکت تامین نیرو طی سخنانی با اشاره اقدامات صورت گرفته در خصوص پرداخت ارزی دریانوردان گفت: پرداخت ارزی دریانوردان از جمله درخواست هایی بود که همواره در جلسات مختلف مطرح می شد که خوشبختانه از دی ماه این کار در حال انجام است.
رئیس هیئت مدیره تامین نیرو در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد 780 نفر دانشجوی دریانوردی در مقاطع مختلف در حال تحصیل هستند تصریح کرد: این دانشجویان پس از گزینش توسط موسسه آموزشی تحصیلات خود را در دانشگاه امام خمینی نوشهر آغاز و سپس برای ادامه دوره آموزشی به موسسه آموزشی کشتیرانی در بوشهر اعزام و پس از گذراندن دوره آموزشی بر روی کشتی ها و آزمون سازمان بنادر و دریانوردی به جمع دریانوردان کشتیرانی اضافه می شوند.
وی افزود: امسال برای اولین بار بین شرکت تامین نیرو و دانشگاه چابهار قرارداد جذب دانشجو به صورت بورسیه منعقد شده است و بر اساس این قرارداد دو گروه 20 نفری در رده افسری و مهندسی به صورت بورسیه و پس از قبولی در کنکور سراسری پذیرفته می شوند و چنانچه تعداد 5 نفر دانشجوی عالی هم وجود داشت به این دو گروه اضافه می شوند و می توانیم 50 نفر را در سال به صورت بورسیه پذیرش کنیم. همچنین با دانشگاه خرمشهر برای پذیرش دانشجوهای الکترونیک به صورت بورسیه اقدامات لازم صورت گرفته است.
دکتر فرید گفت: با پذیرش دانشجو به روش های مختلف رقابت آموزشی بین موسسه آموزشی کشتیرانی و دانشگاه چابهار ایجاد می شود.
وی اظهار داشت: هم اکنون پرونده کلیه دریانوردان شرکت های مختلف که بیش از چهار هزار نفر هستند زیر نظر شرکت تامین نیرو است.
وی تصریح کرد: کلیه دوره های آموزشی برای دریانوردان که در گذشته هزینه آن از حقوق آنها کسر می شد هم اکنون به صورت رایگان برگزار می شود.
فرید در مورد اقدامات انجام شده در خصوص بازنشستگی دریانوردان گفت: برای حل این موضوع طرح ارشدیت دریانوردان انجام شد که منافع این طرح در نهایت برای دریانورد و شرکت خواهد بود. بر اساس این طرح دریانورد در زمان بازنشستگی دغدغه ای بابت میزان دریافت حقوق ریالی خود نخواهد داشت.
وی با اشاره به برنامه های جدید شرکت تامین نیرو در مورد جیره غذایی روی کشتی ها اظهار داشت: به این منظور کلیه مراکز خرید معتبر در بنادر مختلف شناسایی شدند و با آنها قرارداد همکاری منعقد شد و بر اساس سفارش کاپیتان کشتی به صورت ایمیل مراکز موظف هستند عین همان لیست فرمانده کشتی را بدون مراوده مالی تحویل دهند.
وی با اشاره به اینکه سرمایه های اصلی گروه کشتیرانی دریانوردان آن هستند گفت: از نگاه من دریانوردان از رده فرمانده تا ملوان هر یک در جایگاه خود ارزشمند می باشند.
وی گفت: رئیس هیئت مدیره شرکت تامین نیرو در ادامه در خصوص اقدامات و برنامه ریزی های انجام شده برای همسران و فرزندان دریانوردان نیز توضیحاتی بیان کرد و گفت: هدف ما تبیین اهمیت حرفه دریانوردی در اذهان فرزندان دریانوردان است.
وی با اشاره به برگزاری این همایش ها به فاصله هر سه ماه گفت: ما معتقدیم باید بین شرکت و افسران ارشد کشتی که به عنوان رهبر کشتی را هدایت می کنند به اندازه ای تعامل وجود داشته باشد که موجب افزایش تعلق سازمانی دریانوردان گردد.
فرید در خصوص انتظار تامین نیرو از فرماندهان به عنوان رهبران کشتی افزود: انتظار داریم که فرماندهان مانند پدری که مراقب رفتار و کردار فرزندان خود هستند در مورد کارکنان کشتی نیز این مراقبت ها را انجام دهند.