◄ معرفی ظرفیت های گردشگری ایران در Road Show
رویداد معرفی ظرفیت های گردشگری ایران (Road show) با حضور معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشورمان و نیز فعالین بخش دولتی و خصوصی دو کشور با مشارکت بیش از ۱۲۰ شرکت تخصصی گردشگری اندونزیایی در شهرجاکارتا کشور اندونزی برگزار شد.
رویداد معرفی ظرفیت های گردشگری ایران (Road show) با حضور معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشورمان و نیز فعالین بخش دولتی و خصوصی دو کشور با مشارکت بیش از ۱۲۰ شرکت تخصصی گردشگری اندونزیایی در شهرجاکارتا کشور اندونزی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار تین نیوز، نظر به لغو روادید یکطرفه جمهوری اسلامی ایران با ۲۸ کشور جهان، معاونت گردشگری اقدام به انجام فعالیت های تکمیلی از جمله برگزاری رود شو یا رویداد معرفی ظرفیت های گردشگری خود در میان کشورهای هدف کرده است.
در این رویداد ضمن نمایشی از نماهنگ های مختلف از جاذبه های گردشگری کشورمان فعالین دولتی و خصوصی اندونزیایی با دریافت اقلام تبلیغاتی گردشگری جمهوری اسلامی ایران، با کشورمان از زوایای مختلف آشنا شدند تا بتوانند در تبادلات و نشست های مشترک مورد بهره بردای لازم قرار دهند.
توسعه روابط ایران و اندونزی بر مبنای گردشگری سلامت
علی اصغر شالبافیان ضمن تشکر از میزبانی شایسته و استقبال قابل توجه بیش از ۱۲۰ شرکت گردشگری اندونزیایی، روابط گردشگری دو کشور را در حال رشد و فعال خواند و گفت: جمهوری اسلامی ایران با دارا بودن منابع غنی فرهنگی و تاریخی و نیز بهره مندی از فرصت های درمانی و پزشکی متخصص در قالب گردشگری سلامت و نیز مقصدی میانی برای مسافران حج با تعریف تورهای عمره پلاس، فرصتی جذاب برای سفر گردشگران اندونزیایی به شمار آید.
وی ادامه داد: ما بر این باوریم که توسعه گردشگری نه تنها به رشد اقتصادی کشورها کمک می کند، بلکه پل های فرهنگی و اجتماعی بین ملت ها را نیز مستحکم تر می سازد. در همین راستا، آماده ایم تا با همکاری های نزدیک تر و بهره گیری از تجربیات و دانش مشترک، گردشگری ایران و اندونزی را به سطوح بالاتری برسانیم.
معاون گردشگری کشور با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران دارای ظرفیت های گردشگری متنوع و فرصت های گسترده در مسیر توسعه صنعت گردشگری است، یادآور شد: این فرصت ها از جمله سرمایه گذاری در زیرساخت های گردشگری، ایجاد مراکز اقامتی و تفریحی و توسعه خدمات گردشگری به شمار می آید و از آنجایی که همکاری های بین المللی و تبادل تجربیات با دیگر کشورها نقش مهمی در توسعه این صنعت ایفا می کند، لذا ما آماده ایم تا با ارائه تسهیلات و مشوق های لازم، سرمایه گذاران اندونزیایی را به فعالیت در این بخش دعوت کنیم.
شالبافیان در ادامه با تاکید بر اینکه اقدام مهم جمهوری اسلامی ایران برای لغو روادید یکجانبه با کشور اندونزی یکی از راه های تشویق بخش خصوصی دو کشور برای تبادل گردشگر به شمار می آید، افزود: اندونزی بیشترین جمعیت مسلمان دنیا را در خود جای داده است که با توجه به گستردگی گردشگری حلال در ایران برای تمامی انواع گردشگری از جمله در حوزه خوراک، ورزش ها، تفریحات آبی و ساحلی می تواند مقصد خوبی برای مسلمانان اندونزی باشد.
او این نشست را به دلیل حضور بخش خصوصی گردشگری و برگزاری نشست های B2B فرصتی ویژه برای آشنایی دو کشور نسبت به یکدیگر دانست و گفت: برقراری پروازهای مستقیم همیشه یکی از راه های کاهش هزینه سفر و افزایش تبادلات گردشگری میان دو کشور به شمار می آیند که راهگشای ارتباط بیشتر میان فعالین بخش خصوصی دو کشور نیز خواهد بود.
معاون گردشگری کشور همچنین در رودشو معرفی ظرفیت های گردشگری ایران در اندونزی، ویٰژگی مهمان نوازی را یکی از ارزش های فرهنگی ایرانیان عنوان کرد که در کنار تاریخ و تمدنی کهن، با آثار تاریخی و فرهنگی در شهرهایی مانند اصفهان، شیراز و یزد، یکی از جاذبه های ایران برای سفر است.
شالبافیان درپایان خطاب به فعالین بخش خصوصی حاضر در این نشست تاکید کرد: اعضای ایرانی حاضر در هیات، از افراد خوشنام و حرفه ای صنعت گردشگری ایران هستند. مطمئنم که می توانید روابط اقتصادی خوبی را با هم آغاز کنید. از همه شما عزیزان دعوت می کنم که به ایران سفر کنید و از نزدیک با جاذبه ها و زیبایی های کشورمان آشنا شوید. ما با تمام توان و امکانات، آماده استقبال از شما هستیم و امیدواریم که تجربه ای به یادماندنی و دلپذیر از ایران داشته باشید.
گفتنی است کشور اندونزی با جمعیت بیش از ۲۷۰ میلیون نفر، بیشترین جمعیت مسلمان دنیا را در خود جای داده است که با توجه به گستردگی گردشگری حلال در ایران برای تمامی انواع گردشگری از جمله در حوزه خوراک، ورزش ها، تفریحات آبی و ساحلی می تواند مقصد خوبی برای مسلمانان اندونزی به شمار آید. در همین راستا طراحی و اجرای تورهای عمره پلاس به معنای میزبانی ایران از حجاج اندونزیایی قبل یا بعد از سفر به حج و نیز برقراری پرواز مستقیم می تواند یاری رسان توسعه روابط قابل انتظار باشد.