بازدید سایت : ۳۸۰۸۸

◄ رشد ۱۲ درصدی صادرات غیرنفتی از بندر چابهار /وجود ۳۲واحد گمرکی ثبت شده و ۲۲واحد گمرکی فعال در سیستان و بلوچستان

عملیات کانتینری از بندر چابهار از ابتدای سالجاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸۲ درصد افزایش یافته است.

رشد ۱۲ درصدی صادرات غیرنفتی از بندر چابهار /وجود ۳۲واحد گمرکی ثبت شده و ۲۲واحد گمرکی فعال در سیستان و بلوچستان
تین نیوز |

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: عملیات کانتینری از بندر چابهار از ابتدای سالجاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸۲ درصد افزایش یافته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، قاسم عسکری اظهار کرد: افزایش شیب ورود کشتی های کانتینری از نظر سایز و تعداد به بندر چابهار، هدف گذاری عبور ۱٠٠ هزار تی. ای. یو کانتینر برای اولین بار از بندر چابهار یکی از برنامه های عملیاتی بندری در سالجاری برنامه ریزی کرده ایم.

عسکری با اشاره به روند رو به رشد صادرات از طریق بندر چابهار طی چهار سال گذشته، افزود: هم اینک رشد ۱۲ درصدی صادرات کالای غیر نفتی از بندر چابهار طی هفت ماهه امسال هستیم.

وی گفت: تنوع گروه های کالا در محصولات صادراتی و همچنین تنوع رویه های گمرکی و حمل کالا را در عملیات کانتینری از نشانه های شکل گیری فعالیت های تجاری و توسعه بازار در بندر چابهار است.

وی استانداردسازی عملیات بندری و ارتقای نرم های عملیاتی را از عوامل اصلی بهبود فرآیندها و افزایش رضایتمندی ذینفعان بندری خواند که با رشد عملیات بندری و تنوع بخشی در گروه های کالا و رویه های گمرکی به دنبال تحقق آن هستیم.

عسکری نسب بیان کرد: برای نخستین بار طی سالجاری محموله صادراتی کود شیمیایی اوره، تولید واحدهای پتروشیمی مرکز کشور از طریق بندر چابهار صادر شد که می تواند به رونق هر چه بهتر این بندر کمک کند.

وی ادامه داد: با سرمایه گذاری های صورت گرفته در بخش فعالیت های لجستیکی بندر، امکان صادرات محموله های صادراتی با توجه به زیرساخت های بندر چابهار تأمین شده است.

وجود ۳۲ واحد گمرکی ثبت شده و ۲۲ واحد گمرکی فعال در سیستان و بلوچستان

ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان گفت: گمرکات این استان تنها گمرک کشور است که ۳۲ واحد ثبت شده و ۲۲ واحد فعال دارد.

محمدعلی خاشی در نشست با معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری با بیان اینکه گمرکات سیستان و بلوچستان تنها گمرک در کشور است که ۳۲ واحد گمرکی ثبت شده و ۲۲ واحد گمرکی فعال دارد، افزود: در ماده ۱۱۳ قانون امور گمرکی همچنین قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصادیقی برای تخلفات، قاچاق و جرائمی که مرتبط با حوزه فعالیت در اماکن گمرکی است تعریف شده، بدین جهت در تمام گمرکات رسمی شعبه حقوقی و قضایی برای رسیدگی به پرونده هایی با موضوع تخلفات گمرکی و قاچاق وجود دارد.

خاشی بیان کرد: فعالیت های گمرکی در قالب فرآیند تعریف شده و برای ارائه خدمات همزمان با ۲۹ سازمان در ارتباط است، سازمان هایی که بیشترین ارتباط با گمرک را دارند استاندارد، بهداشت، سازمان صنعت، معدن و تجارت، پلیس امنیت اقتصادی، بهداشت، قرنطینه، گذرنامه، سازمان راهداری، مرزبانی، شرکت نفت و نهاد ریاست جمهوری هستند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان نیز در ادامه گفت: برای تکمیل و ارتقای سامانه ها گمرک باید تلاش شود، دولت مکلف است به منظور پیشگیری از ارتکاب قاچاق و شناسایی نظامند آن با پیشنهاد ستاد و پس از ابلاغ رییس جمهور سامانه های الکترونیکی هوشمند جدید، جهت نظارت بر فرآیند صادرات، واردات ترانزیت، نگهداری و مبادله کالا و ارز ایجاد و راه اندازی کند.

حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا نجفی اظهار کرد: تمام افراد حقیقی و حقوقی مکلف به رعایت احکام قانون مربوط به سامانه های راه اندازی شده هستند.

وی تاکید کرد: اشخاص حقیقی متخلف به محرومیت از اشتغال به حرفه خود تا یکسال و اشخاص حقوقی به ممنوعیت از فعالیت تجاری تا ۶ ماه محکوم می شوند که این ضمانت اجرایی این سامانه ها خواهد بود. ️بنابراین همه سازمان های مرتبط با قاچاق باید قانون را مطالعه زیرا در بحث سامانه ها که در امر پیشگیری بسیار تاثیرگذار است نیازهای سازمان خود را شناسایی و در جهت تامین آن اقدام کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.