افزایش ظرفیت اسمی بندر امیرآباد به ۱۰ میلیون تن
فرصت مغتنمی است تا دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی پای کار بیایند و این ظرفیت بالقوه را از نظر عملیاتی به ظرفیت بالفعل تبدیل کنند.
مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد با اشاره به با افزایش ظرفیت اسمی بندر امیرآباد به ۱۰ میلیون تن تاکید کرد: فرصت مغتنمی است تا دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی پای کار بیایند و این ظرفیت بالقوه را از نظر عملیاتی به ظرفیت بالفعل تبدیل کنند.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی امیرآباد، محمدعلی موسی پور گرجی در آیین تجلیل از فعالان پژوهشی و صنعتی شرق استان مازندران با اشاره به ابلاغ سایت های دریا محور توسط رهبر معظم انقلاب و اعلام امضای تفاهم نامه با چند دانشگاه و مراکز علمی و آموزشی، گفت: پیوند صنعت و دانشگاه در حال شکل گیری است و انتظار می رود وزارت علوم با تسهیل گری و تمرکز بیشتر رشته های دریایی را در دانشگاه علم و فناوری مازندران ایجاد کند.
موسی پور گرجی گفت: موقعیت استراتژیک ایران در کریدور شمال جنوب می تواند فرصت بسیار مناسبی باشد تا محصولات کشورهای مشترک المنافع به ویژه غلات را از این مسیر منتقل کنیم.
وی با اشاره به صنایع کشتی سازی، فعالیت های بندری، شرکت های وابسته به استخراج و اکتشاف نفت در منطقه شرق مازندران، تاکید کرد: با توجه به صنایع دریایی و نفتی در شرق مازندران، ایجاد رشته های دانشگاهی دریایی، برای تحصیل و اشتغال جوانان این خطه، ضروری و لازم است.
موسی پور گرجی بیان داشت: با افزایش ظرفیت اسمی بندر امیرآباد به ۱۰ میلیون تن، فرصت مغتنمی است تا دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی پای کار بیایند و با بررسی فرایندها و تحقیقات در زمینه های مختلف جهت پویایی و نقش آفرینی همه صنایع مرتبط این ظرفیت بالقوه را از نظر عملیاتی به ظرفیت بالفعل تبدیل کنند.