بازدید سایت : ۶۷۳۵۶

◄ امضای قرارداد طرح توسعه نیروگاه برق و بخار دماوند انرژی عسلویه با گروه مپنا

قرارداد طرح توسعه پروژه نیروگاه برق و بخار دماوند انرژی عسلویه، میان مدیران عامل گروه مپنا و شرکت دماوند انرژی عسلویه به امضا رسید.

امضای قرارداد طرح توسعه نیروگاه برق و بخار دماوند انرژی عسلویه با گروه مپنا
تین نیوز |

قرارداد طرح توسعه پروژه نیروگاه برق و بخار دماوند انرژی عسلویه، میان مدیران عامل گروه مپنا و شرکت دماوند انرژی عسلویه به امضا رسید.

به گزارش تین نیوز، براساس مفاد قرارداد، واحدهای 5 و 6 نیروگاه برق و بخار دماوند انرژی عسلویه، شامل احداث 2 واحد گازی MGT-70 (3) به ظرفیت 183 مگاوات، در مجموع 366 مگاوات در شرایط ایزو احداث می شود. این قرارداد پیرو تجربه موفق اجرای 4 واحد گازی و 3 واحد بویلر بازیاب در فازهای قبلی توسط گروه مپنا نهایی شده است و کنسرسیومی متشکل از شرکت های مپنا، مپنا بین الملل و احداث و توسعه پروژه های ویژه مپنا (توسعه 3) پروژه را احداث خواهند کرد.

در مراسم امضا این قرارداد، که روز چهارشنبه 18 آبان 1401 در ساختمان میرداماد شرکت مپنا برگزار شد، مدیرعامل شرکت دماوند انرژی عسلویه گفت: گروه مپنا سال های زیادی است که با این شرکت همکاری دارد و خوشحال هستیم که از توانمندی های مپنا بهره مند می شویم.

«محمدرضا سمیعی» با اشاره به ساخت توربین های نیروگاهی توسط مپنا، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بخش نیروگاهی دماوند انرژی عسلویه توسط مپنا تأمین می شود و در چهار سال گذشته نیز هیچ مشکلی در تأمین برق نداشتیم و این موضوع برای شرکت مایه افتخار است.
وی افزود: در حال حاضر 13 مجتمع پتروشیمی در فاز دو عسلویه از نیروگاه دماوند برق دریافت می کنند و توربین ها و تجهیزات اصلی ما در این زمینه توسط گروه مپنا تأمین شده و بابت این همکاری از مپنا تشکر می کنیم.
عباس علی آبادی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل گروه مپنا نیز با اشاره به تجربه احداث فاز نخست نیروگاه برق و بخار دماوند توسط گروه مپنا، ابراز اطمینان کرد که فاز دوم این پروژه نیز با تلاش مپنا و همراهی کارفرما در زمان پیش بینی شده به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرعامل گروه مپنا با اشاره به رکوردهای مختلف این گروه در حوزه نیروگاه سازی از جمله به بهره برداری رساندن نیروگاه در 12 ماه، مپنا را دارای توانایی بالا و سرعت عمل در احداث نیروگاه دانست.

علی آبادی گفت: خوشبختانه گروه مپنا در تولید تجهیزات اصلی، احداث پروژه ها و بهره برداری از نیروگاه ها توانمند است و این افتخار بزرگی است که نصیب جوانان این وطن شده است.

وی تصریح کرد: با وجود برخی مشکلات در تأمین مالی پروژه ها، مپنا همواره به تمامی تعهدات خود عمل کرده است و امیدواریم با مساعدت، این پروژه نیز در زمان مقرر و با کیفیت مطلوب به پایان برسد.

شایان ذکر است، نیروگاه برق و بخار دماوند در فاز دوم مجتمع‎ های پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس - عسلویه  مستقر است. اجرای فاز نخست پروژه نیروگاه برق و بخار دماوند شامل طراحی، ساخت، تأمین تجهیزات، حمل به سایت، کار ساختمانی، نصب، تست و راه اندازی 2 واحد نیروگاهی، هر واحد به ظرفیت 162 مگاوات در شرایط ایزو به همراه دو دستگاه ترانسفورماتور اصلی به ظرفیت 200 MVA و دو واحد بویلر HRSG هر کدام به ظرفیت 330 تن در ساعت و یک واحد بویلر کمکی به ظرفیت 120 تن و پست برق  GIS 230 کیلوولت و ملحقات مربوطه اجرا و تحویل دائم شده است.
 
آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: گروه مپنا
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.