بازدید سایت : ۸۱۲۹۸
با توجه به دستور العمل اعلام شده از سوی مسئولان مرتبط:

◄ حمل و نقل عمومی بین شهری محدودیت سفر ندارد

یک فعال صنفی از عدم محدودیت تردد ناوگان عمومی حمل و نقل مسافری در زمان اجرای طرح جامع محدودیت های ضد کرونایی خبر داد.

تین نیوز |

یک فعال صنفی از عدم محدودیت تردد ناوگان عمومی حمل و نقل مسافری در زمان اجرای طرح جامع محدودیت های ضد کرونایی خبر داد.

به گزارش تین نیوز، حمید حسین زاده در پاسخ به پرسش ما در این مورد گفت: با توجه به دستورالعمل کلی که از سوی کمیته بحران و مقابله با کرونا صادر شده فعالیت ناوگان عمومی مسافری در ایام قرنطینه بلامانع است.

وی افزود: البته برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا توسط ناوگان حمل و نقل، از سوی وزارت راه و شهرسازی اقدام مهمی صورت گرفت و آن اتصال  و ارتباط سیستم های حمل و نقل به وزارت بهداشت جهت استعلام سلامت  مسافران است.

ارتباط سیستمی بین سامانه فروش بلیت و وزارت بهداشت برقرار شد

دبیر کانون سراسری انجمن‌های صنفی رانندگان سواری کرایه کشور عنوان کرد: با توجه به این اقدام که در حمل و نقل هوایی و ریلی و جاده ای به وقوع پیوسته، فروش بلیت به افراد مبتلا و یا مشکوک به ابتلا ممنوع و متوقف شده است.

به گزارش تین نیوز، به دنبال اجرای طرح جامع محدودیت های ضد کرونایی، افرادی که تست کرونای مثبت داشته باشند، تا ۱۴ روز نباید با سیستم حمل و نقل عمومی (اتوبوس، تاکسی های برون شهری، قطار، هواپیما) مسافرت کنند.

هفته گذشته و همزمان با اجرای طرح جامع محدودیت های ضد کرونایی مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با توجه به دستورالعمل وزارت بهداشت درباره جابه‌جایی مسافران بین شهری با حمل و نقل عمومی در نامه ای به مدیران راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ها، چگونگی انجام این دستورالعمل را شرح داد.

داریوش باقر جوان با اشاره به برقراری ارتباط کامل همه شرکت‌های حمل و نقل و سامانه‌های اینترنتی فروش بلیت اتوبوس، مینی‌بوس و سواری‌های کرایه پلاک عمومی به سامانه استعلام بیماران کرونایی، عنوان کرد: امکان استعلام آنلاین بیماران کرونایی در  همه نقاط کشور فراهم است به این صورت که کد ملی مسافران وارد این سامانه شده و اگر تست منفی از مسافر ثبت شده باشد، مجاز به سفر است.

مدیر کل حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای عنوان کرد: اگر تست کرونای مثبتی با یک کد ملی در سامانه مورد نظر ثبت شده باشد مسافر مورد نظر مجاز به انجام سفر نیست اما اگر ۱۴ روز از آن گذشته باشد، سامانه اعلام می‌کند که مسافر مجاز به سفر است.

وی در مورد مسافرانی که در بین مسیر سوار اتوبوس می‌شوند نیز افزود:  تمام رانندگان این توانایی را دارند که به پایگاه اطلاعاتی وزارت بهداشت متصل شوند و در هر محلی که مسافرگیری می‌کنند با وارد کردن کد ملی آن فرد به سامانه می‌توانند مشاهده کنند که این مسافر اجازه سفر دارد یا خیر.

به گفته وی اگر راننده‌ یا شرکتی اقدام به استعلام گیری نکند راننده و شرکت حمل و نقلی تا یک سال اجازه فعالیت نخواهند داشت.

به گزارش تین نیوز، آدرس سایت استعلام ویروس کرونا برای فروش بلیت به متقاضیان سفر www.safarvip.com است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.