بازدید سایت : ۸۴۵۰۳
گام جدید عربستان در توسعه هوانوردی؛

◄ تبدیل فرودگاه دمام عربستان به هاب هوایی خلیج فارس

عربستان سعودی از شرکت های هواپیمایی برای برقراری پرواز به فرودگاه دمام دعوت به عمل آورد.

تبدیل فرودگاه دمام عربستان به هاب هوایی خلیج فارس
تین نیوز |

عربستان سعودی از شرکت های هواپیمایی برای برقراری پرواز به فرودگاه دمام دعوت به عمل آورد.

به گزارش تین نیوز به نقل از Arab News، از شرکت های هواپیمایی خواسته شده است تا برای تقویت بیشتر صنعت هوانوردی عربستان سعودی، برای فعالیت در فرودگاه بین المللی ملک فهد دمام درخواست مجوز کنند. 

مجوزها برای پروازهای داخلی و خارجی از فرودگاه ملک فهد صادر می شود، زیرا پادشاهی عربستان قصد دارد رقابت خود در بازار هوانوردی و همچنین کیفیت خدمات ارائه شده به مسافران را افزایش دهد. 

شرکت های علاقه مند به اخذ مجوز می توانند از طریق نامه های رسمی خطاب به اداره کل هوانوردی کشوری درخواست دهند. شرکت های هواپیمایی می توانند مسیرهای داخلی از فرودگاه ملک فهد به دیگر فرودگاه های قلمرو پادشاهی عربستان سعودی را انتخاب کنند. همچنین این امکان وجود دارد که خطوط هوایی، پروازهای بین المللی را مطابق با توافق نامه های بین المللی منعقد شده توسط GACA برقرار کنند.

این گام جدید با هدف خدمت رسانی به 330 میلیون مسافر و پوشش بیش از 250 میلیون تا سال 2030 است. در ماه مارس سال جاری، فرودگاه بین المللی ملک فهد برای دومین سال متوالی توسط سازمان حمل و نقل هوایی بین المللی Skytrax که رتبه بندی 100 فرودگاه برتر جهان در سال 2023 را منتشر کرد به عنوان برترین فرودگاه منطقه ای در خاورمیانه انتخاب شد. 

فرودگاه ملک فهد دمام نسبت به سال 2022، شش پله جهش کرد و چهل و چهارمین فرودگاه برتر جهان نیز شناخته شد، در حالیکه سایر فرودگاه های عربستان نیز رتبه بندی خود را بهبود بخشیدند. این فرودگاه که توسط شرکت فرودگاه های دمام اداره و مدیریت می شود در اکتبر 1999 افتتاح شده و در حال حاضر سومین فرودگاه بزرگ بین المللی در عربستان سعودی از نظر حجم مسافر به شمار می رود. 

طبق اطاعات منتشر شده در وب سایت شرکت مذکور، این شرکت، سالانه بیش از 10 میلیون مسافر را جابجا می کند و 37 شرکت هواپیمایی به 43 مقصد پرواز دارند. در ماه مارس سال 2023، محمد بن سلمان ولیعهد عربستان طی اعلامیه ای آغاز به کار یک خط هوایی ملی جدید را با عنوان " طیران الریاض " اعلام کرد. همچنین عربستان قراردادی 37 میلیارد دلاری با شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا برای ساخت 121 فروند هواپیما برای کمک به توسعه صنعت هوانوردی عربستان به امضا رساند. این قرارداد شامل هواپیماهای بوئینگ 787 دریم لاینر مجهز به موتور جنرال الکتریک است که 72 فروند از آنها برای شرکت هواپیمایی تازه تاسیس طیران الریاض برنامه ریزی شده است. 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.