لزوم تشکیل دبیرخانه دائمی پویش “هوای همُ داشته باشیم
کارآفرین برتر و استاد دانشگاه با تأکید بر اهمیت آموزش در توسعه فردی گفت: باید برای پویش “هوای همُ داشته باشیم” دبیرخانه دائمی تشکیل داده و از ظرفیت خیرین و انسانهای دارای تجربه استفاده شود.
علیرضا نبی امروز بهصورت ویدیو کنفرانس در نخستین نشست تخصصی پویش “هوای همُ داشته باشیم” که در سالن همایش شهرداری قم برگزار شد، اظهار داشت: مهمترین چالش، عدم هماهنگی سازمانها و نهادهای اجرای و دولتی در کشور است.
به گزارش تین نیوز به نقل از شهرنیوز، وی حوزه کاری خود را تشریح کرد و گفت: بنده بهصورت مستقیم با افرادی کار میکنم که سابقه رفتارهای خشن و جرائم خشن را داشتهاند، اما امروز در کمال سلامت در کنار هم زندگی میکنند.
این کارآفرین برتر و استاد دانشگاه تأکید کرد: مردم همانگونه رانندگی کرده که زندگی میکنند و باید بدانیم اگر ما رفتارهای ترافیکی افراد را تغییر بدهیم میتوانیم سایر بخشهای زندگی افراد را نیز تغییر دهیم.
وی آموزش را تنها راه توسعه دانست و ابراز کرد: تا ما افراد را توسعه نداده نمیتوانیم شهرها را توسعه دهیم و تنها راه توسعه، آموزش بوده و باید در تمام مقاطع آموزشی سیستم آموزشی خود را تغییر و اصلاح کنیم.
نبی، برای توسعه کشور توجه به نیروی انسانی را لازم خواند و تصریح کرد: ما نیاز به یک انقلاب درونی در همه افراد جامعه داشته و باید تکتک افراد اصلاحشده و توسعه پیدا کنند تا بتوانند کشور را توسعه دهیم.
وی شرایط افراد جامعه را مورد بررسی قرارداد و خاطرنشان کرد: ما امروز زندگیهای خوشگل و توسعهیافته داریم، اما وقتی به افراد توجه میکنیم شاهد رفتارهای نادرست و خشن کودکان و والدین با خود و در جامعه هستیم.
کارآفرین نمونه کشور، چگونگی تغییر رفتارهای ترافیکی شهروندان را تشریح کرد و گفت: متأسفانه امروز حوزه آموزش ما ارزشافزوده برای بچهها و کودکان ما نداشته و شاهد افت آموزش در همه مقاطع تحصیلی هستیم.
وی تغییر رفتار افراد تحت حمایت خود را تجزیه وتحلیل کرد و تصریح کرد: مشکلات اقتصادی و ترس از رزق مهمترین منشأ رفتارهای خشن در همه حوزهها و حوزه ترافیکی بوده و بنده با ایجاد شرایط اقتصادی مطلوب برای افراد تحت سرپرست بنیاد نیکوکاری روند تغییر رفتار آنها را دیدهام.
نبی، تشکل دبیرخانه یکساله را پیشنهاد داد و یادآور شد: با تشکیل دبیرخانه یکساله و پیگیری مستمر میتوانیم اتفاقات خوبی را در شهر رقم بزنید و شاهد تغییر رفتارهای ترافیکی و در نتیجه تغییر سبک زندگی شهروندان باشیم.
وی در پایان اذعان کرد: کاری که شروع کردهاید را ادامه دهید و برای آن دبیرخانه دائمی تشکیل داده و از ظرفیت خیرین و انسانهای دارای تجربه استفاده کنید و بدانید با چند روز نمیتوان رفتارهای ترافیکی شهروندان را تغییر داد.