بازدید سایت : ۳۷۴۸۴
مدیر کل دفتر سرمایه گذاری و اقتصاد حمل و نقل راه آهن تشریح کرد:

◄ ۷ پرونده در شرف استفاده از فرصت های سرمایه گذاری ماده ۱۲

فرصت‌های سرمایه‌گذاری ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید، تمام مواردی که سبب صرفه‌جویی سوخت و انتقال بار از جاده به ریلی می‌شود را در برمی‌گیرد.

۷ پرونده در شرف استفاده از فرصت های سرمایه گذاری ماده ۱۲
تین نیوز |

فرصت‌های سرمایه‌گذاری ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید، تمام مواردی که سبب صرفه‌جویی سوخت و انتقال بار از جاده به ریلی می‌شود را در برمی‌گیرد.

به گزارش تین‌‌نیوز و به نقل از روابط عمومی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اقتصاد حمل‌ونقل راه‌آهن، در بازدید مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت از ایستگاه راه‌آهن تهران، با اشاره به این‌که ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید مصوب شورای اقتصاد از سرمایه‌گذاری‌هایی که در بخش ریلی برای انتقال بار از جاده به ریل انجام می‌شود، حمایت می‌کند، گفت: این مصوبه در حال حاضر بین وزارت نفت و وزارت راه و شرکت راه‌آهن در حال اجرا است و امروز از فرصت‌های سرمایه‌گذاری که تاکنون به این اتفاق منجر شده، بازدید شد.

لیلا موسوی با تاکید بر این تنها فرصت سرمایه‌گذاری در این زمینه خرید واگن‌ها نیست، افزود: ظرفیت این قانون (ماده ۱۲) بسیار بالا است و شامل موارد دیگر چون فرصت‌های زیرساخت و دیگر موارد می‌شود.

وی بابیان این‌که سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در مورد سوخت‌رسانی در ایستگاه‌های راه‌آهن، مصداق این فرصت‌هاست، اضافه کرد: این اقدام فرایند سوخت‌رسانی در سطح شبکه ایستگاه تهران را تسهیل کرده است.

مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اقتصاد حمل‌ونقل در مورد خرید واگن‌های مسافری گفت: اگر بتوانیم اصلاحاتی در مورد مصوبه ناوگان مسافری انجام دهیم، پرونده‌های مسافری را به تصویب می‌رسانیم که هم‌اکنون فرآیند اداری آن در جریان است و به‌محض نهایی شدن آن، بخش مسافری نیز از این ظرفیت‌ها منتفع می‌شوند.

وی توسعه حمل‌ونقل ریلی را موجب صرفه‌جویی در سوخت دانست و افزود: در حال حاضر هفت پرونده در حوزه سرمایه‌گذاری باز است و تقریبا تائید سازمان بهینه‌سازی را در مراحل اولیه گرفته و یکی از این پرونده‌ها به ما ابلاغ‌شده و در حال حاضر تلاش می‌کنیم تا اقداماتمان منجر به پرداخت شود.

موسوی نام شرکت سرمایه‌گذار این پرونده را «راه‌آهن حمل‌ونقل» اعلام کرد و دراین‌باره گفت: بازدیدی از بندرعباس داشتیم؛ این شرکت وارد فاز اجرایی شده و مصوبه هیات مدیره خود را دریافت و اکنون در حال ارسال عملکرد است.

وی بابیان اینکه چالش‌هایی در این زمینه وجود دارد، افزود: در حال برطرف کردن این چالش‌ها هستیم و سه پرونده دیگر نیز در حال ابلاغ شدن و سه پرونده نیز اشکالاتی دارند که در حال رفع آن‌ها هستیم.

مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اقتصاد حمل‌ونقل روند این ۷ پرونده را مطلوب خواند و گفت: حدود هزار واگن در این پرونده مطرح است که پیش‌بینی می‌کنیم ظرف یکتا دو ماه آینده این موارد نهایی شود.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.