بازدید سایت : ۶۹۳۳۳

◄ تسریع در عملیات اجرایی راه آهن رشت- آستارا با روش های نوین مهندسی

به منظور تسریع در عملیات اجرایی این پروژه به عنوان آخرین حلقه واسط کل شبکه ریلی کشور به مسیرهای ریلی بین المللی و تکمیل کریدور شمال- جنوب باید از روش های نوین و فناوری های روز دنیا بهره مند شویم تا هرچه سریع تر این خط آهن استراتژیک کشور آماده بهره برداری شود.

تسریع در عملیات اجرایی راه آهن رشت- آستارا با روش های نوین مهندسی
تین نیوز |

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر دستور وزیر راه و شهرسازی مبنی بر تسریع در عملیات اجرایی راه آهن رشت- آستارا گفت: به منظور تسریع در عملیات اجرایی این پروژه به عنوان آخرین حلقه واسط کل شبکه ریلی کشور به مسیرهای ریلی بین المللی و تکمیل کریدور شمال- جنوب باید از روش های نوین و فناوری های روز دنیا بهره مند شویم تا هرچه سریع تر این خط آهن استراتژیک کشور آماده بهره برداری شود.

به گزارش تین نیوز، خیرالله خادمی در جلسه جمع بندی راهکارهای تسریع عملیات اجرایی راه آهن رشت- آستارا با حضور نمایندگان شرکت مهندسین مشاور و پیمانکار این ابر پروژه ریلی گفت: با توجه به دستور وزیر راه و شهرسازی مبنی بر تسریع در عملیات اجرایی راه آهن رشت- آستارا به عنوان قطعه پایانی کریدور ریلی شمال- جنوب کشور و حلقه واسط کل شبکه راه آهن ایران به کشورهای حوزه قفقاز، روسیه و در نهایت اروپا است که نه تنها بخش مهمی از شبکه ریلی داخلی کشور که نیاز بین المللی است.

وی مهمترین علت برگزاری این نشست را بررسی راهکارهای موجود در تسریع عملیات اجرایی و جمع بندی فنی این پروژه عنوان کرد واظهار داشت: به منظور تکمیل هرپه سریعتر راه آهن رشت- آستارا باید راهکارهای استملاک اراضی طرح که نیازمند اعتبار هنگفتی است بررسی شود تا تملک اراضی مسیر پروژه به ویژه در زمین های زراعی و مسکونی در تعامل کامل با مردم صورت گیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برگزاری جلسه ای در خصوص راه آهن رشت- آستارا و تاکید وزیر راه و شهرسازی مبنی بر تکمیل هرچه سریعتر این پروژه اعلام کرد: به منظوراتمام این ابر پروژه راه آهن کشور که از نظرعملیات ریلی و اعتبار مورد نیازدر نوع خود مثال زدنی است نیازمند بهره مندی از روش های نوین و فناوری های روز دنیا هستیم و در حوزه طراحی، مهندسی و تملک اراضی با روش های نوین امکان تکمیل عملیات اجرایی این طرح در کوتاه ترین زمان ممکن میسر می شود.

وی ادامه داد: لازم است در خصوص تجهیز کارگاه های مورد نیاز و ساخت بخشی از ابنیه فنی نظیر تعداد و طول پل ها و نحوه اجرای آنها با روش های مهندسی نوین و به روز دنیا تصمیماتی اتخاذ شود و لازم است در اولین فرصت نسبت به بررسی و نحوه اجرای راهکارها اقدام شود.

مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه در خصوص مزایای بهره برداری از راه آهن رشت- آستارا توضیح داد و بیان داشت: با بهره برداری از این مسیر ریلی انتقال بار از مبدا هلسینکی فندلاند تا بنادر جنوبی کشور بیش از ۲۰ روز کاهش پیدا می کند و این اقدام با توجه به موقعیت خاص ژئوپلیتیکی ایران درآمد ارزی بالایی برای کشور به همراه دارد.

گفتنی است، در حال حاضر عملیات زیرسازی ۱۰ کیلومتر ابتدایی پروژه از مبدا رشت تکمیل شده است و آماده عملیات ریلگذاری است. زیرسازی ۱۱.۵ کیلومتر انتهایی از شهرستان آستارا نیز اغاز شده است. اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه به ارزش روزمعادل ۱۸۰ هزار میلیارد ریال و با احتساب هزینه های تملک اراضی حدود ۲۰۰ هزار میلیارد ریال برآورد می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
منبع: پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • سعید پاسخ

    تا وقتی آقایون دنبال راه آهن ایلام و اردبیل و ارومیه و بیرجند و بروجرد و الیگودرز و بستان آباد و راه آهن غرب و سرخس - زاهدان و بوشهر -شیراز و راه آهن مبارکه- لنجان - سفید دشت و دو خطه زنجان قزوین و هزار و یک کار ریز و درشت مشغولند ، نوبت به رشت – آستارا نمیرسه.آقایون میخوان همه رو راضی نگه دارن.
    آقایون میخوان با یک دست 10 تا هندونه بلند کنن. طبیعیه که هیچ کدوم از هندونه ها به مقصد نرسه.نتیجه اینکه 10میلیون تن بار ترانزیت روسیه در فاصله رشت - آستارا رو مجبورن با اتلاف زمان و انرژی زیاد با کامیون حمل کنن. یا اینکه از دریای خزر عبور بدن( در حالی که با کمبود کشتی رو - رو مواجه هستن).یا اینکه برن و بار رو از طریق ازبک و ترکمنستان وارد کشور بکنن.
    در این مملکت با کمبود بودجه مواجه نیستیم. کمبود ما تدبیر هست.

  • همکار پاسخ

    یه سوال. الان که کوریدور شمال جنوب بر سر زبان هاست و همه معطل راه آهن رشت آستارا هستند چرا از مسیر ریلی روسیه - گرجستان - ارمنستان - نخجوان – ایران استفاده نمیشه؟ این مسیر حی و حاضر هست و فعلا از ظرفیت اون استفاده چندانی نمیشه. سیستم تعویض بوژی در ایستگاه جلفا هم بی استفاده مونده.
    آقایان دیپلماسی اقتصادی قدم رنجه بفرمایند با کشور دوست و برادر جون جونی روسیه صحبت کنن که این مسیر فعال بشه. مگه غیر از اینه که فعال مایشاء در قفقاز ، روسیه هست و جنگ و آشتی ارمنستان و آذربایجان به اراده این برادر بزرگتر پیش میره؟

  • سعید قصابیان پاسخ

    سلام. چه هستند این روش های نوین و فناوری های روز دنیا ؟