بازدید سایت : ۵۳۱۴۷

اتصال استان لرستان به شبکه ریلی با ۱۸ جبهه کاری فعال در حال انجام است

معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه های شرکت ساخت گفت: راه آهن درود-خرم آباد-اندیمشک یکی از طرح های ریلی مهم کشور در کریدور شمال- جنوب است و در یک سال و نیم گذشته عملیات اجرایی آن با ۱۸ جبهه کاری فعال به صورت شبانه روزی با هدف اتصال مرکز استان لرستان به شبکه ریلی در حال انجام است.

اتصال استان لرستان به شبکه ریلی با ۱۸ جبهه کاری فعال در حال انجام است
تین نیوز |

معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه های شرکت ساخت گفت: راه آهن درود خرم آباد اندیمشک یکی از طرح های ریلی مهم کشور در کریدور شمال جنوب است و در یک سال و نیم گذشته عملیات اجرایی آن با ۱۸ جبهه کاری فعال به صورت شبانه روزی با هدف اتصال مرکز استان لرستان به شبکه ریلی در حال انجام است.

به گزارش تین نیوز از روابط عمومی ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، عباس خطیبی معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه ها، راه آهن درود خرم آباد اندیمشک را یکی از مهم ترین طرح های ریلی کشور در کریدور شمال جنوب اعلام کرد و گفت: این مسیر ریلی به طول ۳۳۳ کیلومتر با هدف رفع تنگناهای خط سراسری موجود، اتصال مرکز استان لرستان شبکه ریلی و افزایش ظرفیت های باربری در این بخش از کشور در حال اجرا است.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت این طرح ریلی پیگیری های لازم برای رفع مشکلات قراردادی پیمانکار در مهر ماه سال ۱۴۰۱ به نتیجه رسید و بلافاصله اغلب جبهه های کاری پروژه مجدداً فعال شد و تا پایان سال ۱۴۰۲ حدود ۱۸ جبهه کاری به ویژه در بخش های زیرزمینی به صورت شبانه روزی مشغول اجرای عملیات بودند.

خطیبی با اشاره به ساخت این پروژه ریلی با استفاده از متخصصین و افراد بومی در استان افزود: با توجه به عبور مسیر ریلی درود خرم آباد از مناطق کوهستانی شدید عمده فعالیت اجرایی در بخش زیرزمینی انجام شد به نحوی که علاوه بر ثبت رکوردهای قابل توجهی در حفاری به روش دستی، پیشرفت فیزیکی زیرسازی پروژه در مدت یک سال و نیم از ۳۹ درصد به ۵۱ درصد رسید.

معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه ها در خصوص عملیات اجرایی صورت گرفته از آبان ماه سال ۱۴۰۱ تا اسفند ماه سال گذشته توضیح داد و گفت: در این مدت زمان حفاری ۴۵۰۰ متر از تونل ها و ۱۰۰۰ متر لاینینگ تونل ها،  ۲۷ هزار متر مکعب بتن ریزی، ۶۰۰ هزار مترمکعب ترانشه برداری صورت گرفته است و برای انجام عملیات مذکور حدود ۱۸۳ تن مواد ناریه، ۱۲۵۰۰ تن سیمان، ۹۰۰ تن آرماتور، ۱۵۰ تن آهن آلات، ۳۲۰ تن مش به کار رفته است.

خطیبی با اشاره به مطالبات انباشت شده پیمانکار پروژه اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ از محل منابع عمومی بیش از ۸۷ درصد اعتبار مصوب ابلاغی از محل پیوست یک قانون بودجه تخصیص اخذ شده است و با توجه به اهمیت پروژه مقرر است از سایر منابع نیز اعتبارات لازم برای تکمیل این پروژه اخذ شود.

معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه ها با تأکید بر ادامه عملیات اجرایی این پروژه بعد از تعطیلات نوروزی اظهار داشت: با دستور وزیر راه و شهرسازی، برنامه ریزی و پیگیری های صورت گرفته مبنی بر تأمین اعتبار طرح مذکور از محل تهاتر نفت برابر استجازه مقام معظم رهبری، قطعاً در سال جدید همانند سال قبل که پیشرفت فیزیکی قابل توجه حدود ۱۲ درصد در ساخت این پروژه ریلی محقق شد، عملیات اجرایی با جدیت بیشتری دنبال می شود.

وی اعلام کرد: با تخصیص اعتبار از منابع یاد شده عملیات اجرایی در محدوده خرم آباد اندیمشک نیز همانند درود خرم آباد فعال می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.