شمار بیماران کرونایی در زنجان به ۳۶۶ نفر رسید
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: طی روز گذشته با افزایش ۳۵ مورد مبتلا به بیماری کرونا، شمار مبتلایان به این بیماری به ۳۶۶ نفر رسید.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: طی روز گذشته با افزایش ۳۵ مورد مبتلا به بیماری کرونا، شمار مبتلایان به این بیماری به ۳۶۶ نفر رسید.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، دکتر پرویز قزلباش افزود: بیماری کرونا در این استان سیر پیش رونده دارد و تا کنون بیش از هزار نفر در بیمارستان های زنجان و دیگر مناطق استان بستری شده اند.
وی از هم استانی ها خواست، در سال جدید متفاوت از سال های دیگر، بیش از هر زمان دیگری در قطع زنجیره این بیماری همکاری داشته باشند و از طرفی با رعایت نکات بهداشتی، حدود فاصله ها و موارد دیگر اعلام شده در تحقق بهتر این موضوع کمک کنند.
این مسئول ادامه داد: اگر هر فردی بنا به دلایلی در منزل بزرگترها حضور یافت، در صورت وجود علائم بیماری از جمله تب در هریک از طرفین به هیچ عنوان نباید ملاقات از نزدیک انجام شود.
قزلباش تاکید: افراد در صورت حضور در منازل بزرگترها به ویژه پدر بزرگ و یا مادر بزرگ ها ملاقات کوتاه و با توجه به فاصله اعلام شده انجام دهند و از طرفی توصیه می شود کودکان را با خود همراه نکنند چرا که این قشر می توانند ناقل بدون علامت این بیماری باشند که توجه به این نکات الزامی است.
وی با تاکید بر اینکه بیماری کرونا در استان طی هفته های دوم و سوم فروردین به اوج خواهد رسید، اضافه کرد: امیدواریم چنین نشود اما اگر بیماری با وضعیت فعلی پیش برود هم بیمار بستری و هم بیماران مثبت کرونایی در استان افزایش خواهد یافت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان ادامه داد: همراهی مردم مبنی بر ماندن در خانه و مشارکت فعالانه در این امر می تواند روند پیشرفت بیماری را کُند نگه دارد، موضوعی که از سوی برخی شهروندان زنجانی مورد توجه قرار نمی گیرد.
وی اظهار داشت: ممکن است دوره درگیری با بیماری کرونا طولانی تر شود و امیدواریم شمار افراد مشکوک، مبتلایان و حتی فوتی های این بیماری کاهش یابد.
قزلباش خاطرنشان کرد: حوزه بهداشت و درمان این استان نیز در قالبهای مختلف کار اصلی آموزش عمومی را به گروه های مختلف انجام دادند، هرچند این کاری است که پایان ندارد و با گذشت زمان این مهم بیشتر احساس می شود.
بر اساس اطلاعات فعلی راههای انتقال ویروس کرونا، جدید همانند سایر کرونا ویروسها و ویروس آنفلوانزاست؛ یعنی از تماس دست آلوده به ترشحات تنفسی با چشم، بینی و دهان، از راه قطرههای تنفسی (عطسه، سرفه و صحبت کردن چهره به چهره به مدت طولانی) است بنابراین شستوشوی مکرر دستها بسیار توصیه میشود.
سخنگوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز روز گذشته درباره آخرین آمار ابتلای قطعی و فوت ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در کشور اعلام کرد: تاکنون ۲۰ هزار و ۶۱۰ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده، هزار و ۵۵۶ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۷ هزار و ۶۳۵ نفر نیز بهبود یافتهاند.
کیانوش جهانپور افزود: بر اساس نتایج و یافته های آزمایشگاهی، از ظهر دیروز تا امروز ۹۶۶ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و تعداد مبتلایان به این بیماری در کشور به ۲۰۶۱۰ نفر افزایش یافت.