بازدید سایت : ۴۳۷۸۴

بندر بوشهر از سوی سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان مرکز مطالعات هیدروگرافی انتخاب شد

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: با توجه به ظرفیت‌های ارزشمند علمی، بندر بوشهر از سوی سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان مرکز مطالعات هیدروگرافی بنادر کشور انتخاب شد.

بندر بوشهر از سوی سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان مرکز مطالعات هیدروگرافی انتخاب شد
تین نیوز |

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: با توجه به ظرفیت های ارزشمند علمی، بندر بوشهر از سوی سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان مرکز مطالعات هیدروگرافی بنادر کشور انتخاب شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی،  محمد شکیبی نسب مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در نشست کارگروه توسعه مدیریت اداره کل متبوع خود اظهار کرد: در حوزه بندری در عملیاتی شدن سامانه ها و نرم افزارهای تعریف شده نیز بوشهر همواره بندر پایلوت سازمان بنادر و دریانوردی است.

وی بیان کرد: در نُرم های تخلیه و بارگیری نیز بندر بوشهر در بین بنادر کشور بیشترین نُرم را به خود اختصاص داده به نحوی که کشتی های یخچالی که برای دو سفر به بندر بوشهر آمده بودند اکنون با ماندگاری ۱۰ ساله این بندر را به قطب واردات موز کشور تبدیل کردند.

شکیبی نسب ادامه داد: در راستای توجه ویژه به ظرفیت نیروی انسانی برگزاری دوره های آموزشی در اولویت اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر است به نوعی که دوره های آموزشی همانند تشریفات، خلاقیت و مدیریت انگیزش چندین بار در بوشهر تکرار شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: اهمیت انکارناپذیر مقوله آموزش نیروی انسانی در افزایش میزان بهره وری منجر شده تا اهتمام ویژه ای نسبت به برگزاری این دوره ها وجود داشته باشد.

شکیبی نسب ادامه داد: استان بوشهر با ۱۱ بندر تجاری و ۹۶۷ کیلومتر بیشترین مرز آبی با خلیج فارس دارد و استراتژیک ترین ترین محدوده آب های خلیج فارس به واسطه وجود میدان های نفتی و گازی در استان بوشهر واقع است.

وی افزود: بندر بوشهر به واسطه نیروهایی با ظرفیت علمی برجسته همواره از گزینه های اصلی در طرح های پایلوت سازمان بنادر و دریانوردی بوده که یکی از مصداق های عینی آن ثبت بیشترین میزان مدیریت دانش در بوشهر و با اختلاف زیاد در مقایسه با سایر بنادر کشور است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار کرد: در شاخص عملیات های امداد و نجات دریایی  نیز در ۹ ماهه  ۸۲ در آب های استان بوشهر نجات یافتند که در صورت تحقق نیافتن این مهم شاید بحرانی جدی برای استان و به تبع آن کشور رقم می خورد.

وی افزود: در استان بوشهر ۷۰ درصد مردم از حوزه های دریایی و بندری ارتزاق دارند که این نشان از پیوند ناگسستنی معیشت بوشهری ها با دریا است.

شکیبی نسب تصریح کرد: اکنون در بنادر بوشهر ۹۲ پروژه در دست اجرا است که اعتبار این پروژه هم اندازه با بنادری همچون شهید رجایی است.

وی افزود: این میزان پروژه بدون تردید نشان از تلاش وافر کارکنان در بخش های مختلف و بویژه معاونت فنی و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر برای رونق و اشتغالزایی در بنادر استان است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: با توجه به ظرفیت های ارزشمند علمی، بندر بوشهر از سوی سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان مرکز مطالعات هیدروگرافی(شاخه ای از علوم کاربردی درباره اندازه گیری و توصیف عوارض فیزیکی دریاها و منابع آبی دیگر و مناطق ساحلی مجاور آن ها و پدیده های مرتبط با دریا است) بنادر کشور انتخاب شد.

به گزارش اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر، در حاشیه این نشست از مدیران و کارشناسان موثر در موفقیت اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در شاخص های ارزیابی جشنواره شهید رجایی تجلیل شد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.