بازدید سایت : ۴۳۸۲۲

◄ درخواست بررسی فرصت هایی که ذینفعان حمل و نقل دریایی در شناسایی و ارزیابی به موقع آنها دچار غفلت شدند

پژوهشی با عنوان فرصت ها، تهدید ها و راهکارهای پیش روی ذینفعان صنعت حمل و نقل دریایی ایران با تمرکز بر فناوری های دریایی سبز و قوانین و مقررات سازمان بین المللی دریانوردی توسط رضا محمد علی بیگی پژوهشگر و کارشناس حوزه دریایی صورت گرفته است که در همین راستا، اکنون این پژوهشگر درخواست کرده فرصت هایی که ذینفعان حمل و نقل دریایی در شناسایی و ارزیابی به موقع آنها دچار غفلت شدند، بررسی گردد.

درخواست بررسی فرصت هایی که ذینفعان حمل و نقل دریایی در شناسایی و ارزیابی به موقع آنها دچار غفلت شدند
تین نیوز |

پژوهشی با عنوان فرصت ها، تهدید ها و راهکارهای پیش روی ذینفعان صنعت حمل و نقل دریایی ایران با تمرکز بر فناوری های دریایی سبز و قوانین و مقررات سازمان بین المللی دریانوردی توسط رضا محمد علی بیگی پژوهشگر و کارشناس حوزه دریایی صورت گرفته است که در همین راستا، اکنون این پژوهشگر درخواست  کرده فرصت هایی که ذینفعان حمل و نقل دریایی در شناسایی و ارزیابی به موقع آنها دچار غفلت شدند، بررسی گردد.

به گزارش تین نیوز،  رضا محمد علی بیگی در مورد پژوهش انجام شده به خبرنگار ما گفت:این پژوهش شامل ۵۰۰ صفحه اینفوگرافیک و نیز حاصل چهار سال مطالعه و تحقیق مستمر می باشد که با بهره بردن از مهارت ساده سازی اطلاعات و نیز بینش نظام مند، جامع و بهم پیوسته به مقوله کسب و کارهای دریایی و بندری سعی شده تا اثربخشی موضوعات در ذهن مخاطب ماندگار شود. 

وی افزود: تمرکز ذینفعان صنعت حمل و نقل دریایی جهان با محوریت عنوان پژوهش از سال ۲۰۱۵ به طور جد شروع و تا پایان سال ۲۰۲۰ سنگ بنای آن شکل و نهاده شد بنابراین تجزیه و تحلیل دقیق اتفاق ها و اقدامات انجام گرفته در سطح بین المللی و منطقه ای برای این بازه زمانی مهم و حساس، پیش نیاز بازبینی یا تدوین سیاست ها و راهبردهای سال‌های پس از ۲۰۲۰ تا به امروز ذینفعان صنعت حمل و نقل دریایی جهان بوده و می باشد.

بیگی تاکید کرد: اینکه ذینفعان کلیدی صنعت حمل و نقل دریایی ایران از جمله سازمان بنادر و دریانوردی، شرکت های بزرگ کشتیرانی کشور، سازمان حفاظت محیط زیست، موسسات رده بندی داخلی، انجمن های علمی و تخصصی دریایی، دانشگاه ها و موسسه های آموزشی و پژوهشی و .‌‌‌.‌. از سال ۲۰۱۶ تا پایان سال ۲۰۲۰ در این مقوله چه اقداماتی را شروع و تکمیل نمودند، مشخص خواهد کرد مسئولان مربوطه به چه میزان و با چه کیفیتی تحولات بین المللی را به منظور تبدیل تهدیدها به فرصت ها، رصد و پایش نموده و میزان عملکرد آنها در این مهم چگونه بوده است ؟ در این راستا البته باید دید ذینفعان کلیدی صنعت حمل و نقل دریایی ایران از ابتدای سال ۲۰۲۱ تا به امروز که فوریه ۲۰۲۵ می باشد در این مقوله مهم و حساس چه کردند !؟ آیا فرصت ها را از دست دادند ؟ آیا برای جبران فرصت های از دست داده شده وقتی باقی مانده ؟ 

وی ادامه داد: اینکه دغدغه ها و اولویت های ارکان اصلی سازمان بین المللی دریانوردی، اتاق بین المللی کشتیرانی، اتحادیه های بین المللی مالکان کشتی، انجمن های بین المللی بیمه گران کشتی ها، دانشگاه ها و موسسه های آموزشی و پژوهشی، طراحان و سازندگان کشتی ها، موسسات بین المللی رده بندی، صاحبان پرچم کشتی ها، سرمایه گذاران و ... با محوریت عنوان پژوهش، از ابتدای سال ۲۰۱۶ تا پایان ۲۰۲۰ چه ها بوده و در این راستا چه اقداماتی را شروع، تکمیل و در دستور کارهای آینده شان قرار دادند و از طرفی وضعیت ذینفعان صنعت حمل و نقل دریایی ایران در مقوله عنوان پژوهش برای این بازه زمانی چگونه بوده و چرا ؟ دغدغه ها و اولویت های شان چه ها بوده ؟ سهم تحریم ها در این مسیر به چه میزان بوده؟ و سهم عوامل غیر تحریمی چه میزان بوده ؟ و برای جبران فرصت های از دست رفته چه کردند تا با تهدیدها و خسارت های بیشتر در سال‌های آتی مواجه نشوند ؟ از جمله مواردی است که در این پژوهش ۵۰۰ صفحه ای به آنها پرداخته شده است. 

این پژوهشگر حوزه دریایی خاطرنشان کرد: در تهیه این پژوهش سعی شده تا ۱)- تحولات و چالش‌ های بین المللی در حوزه اجرای نظام حمل و نقل دریایی پایدار بررسی شود؛ ۲)- وضعیت صنعت حمل و نقل دریایی ایران از منظر ضعف ها و ایرادها در این حوزه واکاوی گردد و در پایان ۳)- راهکارهای قابل اجرا و شفاف برای اصلاح ایرادها و چالش‌ های صنعت حمل و نقل دریایی ایران ارائه گردد. 

بیگی به خبرنگار تین نیوز گفت: وجود این عنوان پژوهش و نیز ارائه ای از محتویات آن در قالب نشست هایی طی سال‌ های پیش از سال ۲۰۲۰ میلادی به اطلاع مسئولان وقت سازمان بنادر و دریانوردی، سازمان حفاظت محیط زیست، شرکت ملی نفتکش ایران و شرکت کشتیرانی ج.ا.ا رسیده بود ولی متأسفانه پس از برگزاری نشست هایی با ایشان، موضوع به دست فراموشی سپرده شد ! چون به اعتقاد بنده آنها باور جدی نداشتند که اجرای قوانین و مقررات محیط زیستی به این زودی ها اتفاق بیفتد مثلا استفاده از سوخت با سولفور پایین ولی دیدیم که این قانون از ابتدای سال ۲۰۲۰ برای کشتی ها اجباری شد و ده ها قانون بین المللی دیگر که یکی پس از دیگری اجرا شده و خواهد شد.  (جزئیات هشدارها به ذینفعان کلیدی صنعت حمل و نقل دریایی ایران در خصوص عنوان پژوهش )

وی افزود: در همین راستا از مسئولان ارشد اسبق و کنونی سازمان بنادر و دریانوردی، شرکت ملی نفتکش ایران، موسسات رده بندی داخلی، گروه کشتیرانی ج.ا.ا، سازمان حفاظت محیط زیست و انجمن های تخصصی و صنفی این حوزه که از سال ۲۰۱۶ تا به امروز در این نهادها شاغل بوده یا هستند، دعوت می نمایم تا با حضور هم زمانشان در یک نشست تخصصی با محوریت "نظام حمل و نقل دریایی سبز؛ روندها، تحولات، چالش‌ ها و فرصت های پیشروی ذینفعان دریایی ایران" جنبه های مختلف این مهم را بررسی و نتایج را به طور شفاف و کامل به اطلاع مردم برسانیم تا در قضاوت های شان نسبت به عملکرد مسئولان ذکر شده دچار اشتباه و بی انصافی نشوند. بنابراین خواهشمندم آمادگی خود در خصوص حضور در این نشست را از طریق تکمیل بخش اعلام نظر که در پایین همین صفحه آورده شده است به بنده اطلاع دهند تا مقدمات و هماهنگی های لازم صورت پذیرد. 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.