لزوم تعامل شرکت های دانش بنیان با فعالان حوزه حمل و نقل یخچالی
تعامل شرکت های دانش بنیان با فعالان حوزه حمل و نقل یخچالی بسترساز توسعه تجهیزات مورد نیاز این صنعت است.
نشست تخصصی راهکارهای پیاده سازی موافقتنامه حمل ونقل بین المللی مواد غذایی فسادپذیر (ATP) در راستای حمایت سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای از توسعه صادرات کالا و افزایش ناوگان حمل ونقل بین المللی در جابجایی کالاهای فسادپذیر برگزار شد.
به گزارش تین نیوز از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای، در این نشست معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای به بیان اهداف سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در حمایت از توسعه صادرات کالا و افزایش سهم ناوگان حمل و نقل بین المللی در جابجایی کالاهای فسادپذیر پرداخت.
حمید رضا شهرکی بیان کرد: در این راستا باید ضرورت استانداردسازی و تطابق رویه های جاری لجستیک و زنجیره تامین کالاهای کشاورزی و محصولات لبنی از مرحله تولید تا حمل و توزیع برای تولید کنندگان، تجار، فعالان حمل ونقل و مصرف کنندگان تبیین شود.
وی تأکید کرد: تعامل شرکت های دانش بنیان با فعالان حوزه حمل ونقل یخچالی بسترساز توسعه تجهیزات مورد نیاز این صنعت است.
در ادامه این نشست تخصصی، معاون امور موافقتنامه های بین المللی دفتر ترانزیت و حمل ونقل بین المللی به بیان تاریخچه الحاق جمهوری اسلامی ایران به موافقت نامه حمل ونقل کالاهای فسادپذیر (ATP) و انجام فرایند استصوابی الحاق ایران به این موافقت نامه در سال ۱۴۰۰ پرداخت.
جعفر جمیلی پیاده سازی و تطبیق دستورالعمل ها و مقررات داخلی با این موافقت نامه را ضروری خواند و گفت: مشاور ذیصلاح برای مطالعه و تهیه نقشه راه پیاده سازی موافقت نامه، ترسیم نقش سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای به عنوان نهاد راهبر انتخاب شده و پروژه در مراحل پایانی قرار دارد.
وی همچنین بر ضرورت تعامل ارگان های دولتی و خصوصی در راستای اجرایی کردن این موافقت نامه تاکید کرد.
در ادامه این نشست تخصصی و پس از ارائه گزارش مشاور سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در خصوص مراحل انجام مطالعات و اقدامات صورت گرفته در سایر کشورها و معرفی استانداردهای مهم بین المللی در راستای موافقتنامه ATP، فعالان و دست اندرکاران پیشرو در صنعت تجهیزات و حمل و نقل مواد فسادپذیر به بیان دیدگاه های خود پرداختند و به سؤالات آن ها پاسخ داده شد.
گفتنی است نشست تخصصی راهکارهای پیاده سازی موافقتنامه حمل ونقل بین المللی مواد غذایی فسادپذیر و تجهیزات وابسته موسوم به ATP با حضور معاون حمل ونقل سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای، خدایی مدیرکل حمل ونقل سازمان همکاری های اقتصادی اکو، جمیلی معاون امور موافقتنامه های بین المللی دفتر ترانزیت و حمل ونقل بین المللی و برخی از شرکت های فعال در حوزه تولید تجهیزات و حمل ونقل موافقتنامه ATP برگزار شد.