ضرورت خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی، مبتنی بر تحلیل اطلاعات سامانه های هوشمند
خدمات رسانی و جابه جایی زائران در ایام اربعین حسینی باید مبتنی بر تحلیل اطلاعات و داده های استخراج شده از سامانه های حوزه راهداری و حمل ونقل جاده ای باشد.
معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی گفت: خدمات رسانی و جابه جایی زائران در ایام اربعین حسینی باید مبتنی بر تحلیل اطلاعات و داده های استخراج شده از سامانه های حوزه راهداری و حمل ونقل جاده ای باشد.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، سید کمال هادیانفر، معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی در پنجمین نشست شورای سیاست گذاری، هماهنگی و تحول حمل و نقل کشور، با اشاره به در پیش بودن سفرهای اربعین حسینی امسال، بر ضرورت توجه به اصل ایمنی به عنوان اولویت و سرلوحه همه اقدامات تأکید کرد.
هادیانفر پیش بینی برای حضور چهار میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از زائران کشورمان در کنگره عظیم اربعین حسینی را یادآور شد و اظهار کرد: فعالیت ها در راستای خدمات رسانی به زائران باید مبتنی بر مدیریت صحیح، با حفظ آرامش و به دوراز تنش در حوزه هوایی، ریلی و جاده ای اجرایی شود.
وی با اشاره به دشواری وظایفی که بر دوش سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نهاده شده است، تصریح کرد: برنامه ریزی ها، تصمیم گیری ها و فراخوان ها باید مبتنی بر تحلیل اطلاعات استخراج شده از سامانه ها با احتساب افزایش ۱۰ درصدی اجرایی و عملیاتی شود.
هادیانفر ادامه داد: عبور زائران از مرزهای شش گانه اربعین به تدریج و در بازه زمانی طولانی تری انجام می شود، اما باتوجه به حجم عظیم بازگشت زائران به مرزهای کشور در بازه زمانی چندروزه، نیازمند برنامه ریزی مدون در خدمات رسانی به زائران در مسیرهای برگشت هستیم.
وی با بیان این که سال گذشته آمار بازگشت زائران از مرز مهران در برخی روزها به ۳۰۰ هزار نفر می رسید، گفت: براین اساس برنامه ریزی های دقیق و منظم به منظور خدمات رسانی بهینه در سفرهای بازگشت زائران اربعین حسینی بسیار باید جدی گرفته شود.
به گفته معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی، استقرار مراکز پایش در پایانه های مرزی اربعینی، امکان رصد وضعیت تردد در مرزهای شش گانه اربعینی را فراهم آورده و بر اساس آن میزان نیاز مرزها به ناوگان حمل ونقل عمومی برای جابه جایی مسافران مشخص می شود.
هادیانفر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که در برنامه هفتم توسعه، تدوین سیاست ها، آئین نامه ها و اقدامات اجرایی به معاونت حمل ونقل وزارت راه و شهرسازی واگذار شده است، گفت: در این برنامه بسیار جدی، احکام خوبی دیده شده که می توانند در حوزه های مختلف بسیار گره گشا باشند.
وی عنوان کرد: منابع خوبی باهدف تقویت زیرساخت ها پیش بینی شده که اگر به خوبی مورد دفاع قرار نگیرند، با تکالیف زیادی بدون تأمین منابع اعتباری مواجه خواهیم شد.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی همچنین از تشکیل نخستین ستاد ترانزیت کشور در این وزارتخانه خبر و ادامه داد: این ستاد با ایفای نقش هماهنگی و کاهش بروکراسی های مازاد، بسترها برای روان سازی و تسهیل فعالیت ها در حوزه ترانزیت فراهم می کند.