بازدید سایت : ۴۳۹۴۵

◄ گام پنجم طرح ملی پایش وضعیت روسازی راه های کشور اجرایی می شود

سرپرست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: اجرای طرح ملی «پایش وضعیت روسازی راه های کشور» برای ۱۰۰ هزار کیلومتر - خط از محورهای شریانی و فرعی، ابزاری کارا برای برنامه ریزی و مدیریت بهینه منابع در سطح شبکه راه ها است.

گام پنجم طرح ملی پایش وضعیت روسازی راه های کشور اجرایی می شود
تین نیوز |

رضا اکبری سرپرست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، با بیان اینکه جرای طرح ملی «پایش وضعیت روسازی راه های کشور» برای ۱۰۰ هزار کیلومتر - خط از محورهای شریانی و فرعی، ابزاری کارا برای برنامه ریزی و مدیریت بهینه منابع در سطح شبکه راه ها است، گفت: طرح ملی «پایش وضعیت روسازی راه های کشور» با بهره گیری از تجهیزات پیشرفته آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک و نقش آفرینی دانش بنیان ها در توسعه سامانه در لبه تکنولوژی در حال توسعه و به روزرسانی است.

 

به گزارش تین نیوز از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، اکبری بیان کرد: اجرای این طرح با هدف تقویت توان مدیریت زیرساخت های جاده ای، اولویت بندی علمی و فنی طرح ها و پروژه های تعمیر و نگهداری زیرساخت ها با بهره گیری از تجهیزات پیشرفته خودکار از مهر ماه امسال در دستور کار قرار گرفته است.

سرپرست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از اجرای همزمان این طرح برای ۱۰۰ هزار کیلومتر - خط از راه های شریانی و فرعی کشور و پایش موفقیت آمیز ۳۰ درصد از شبکه راه ها خبر داد.

اکبری عنوان کرد: طرح ملی پایش وضعیت روسازی راه های کشور به واسطه وسعت اجرا، تخصصی بودن مطالعات، استفاده از آخرین فناوری ها و بهره مندی از متخصصان، فناوران، تیم های دانش بنیان، یکی از بزرگترین، مهمترین و تخصصی ترین پروژه های مطالعاتی کشور به شمار می رود.

وی با تأکید بر اینکه اجرای طرح پایش شبکه راه های کشور منطبق با استانداردهای بین المللی با تصویربرداری پیشرفته از سال ۱۳۹۴ آغاز شده است، افزود: این طرح در سال ۱۴۰۳ به عنوان یکی از محصولات دانش پایه مهندسی کشور با هدف استفاده از توان و ظرفیت بومی و هم افزایی شرکت های دانش بنیان و با هدف برنامه ریزی و مدیریت بهینه منابع در سطح شبکه راه ها مورد استفاده قرار گرفته است.

سرپرست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از این طرح به عنوان دستاوردی ارزشمند و ابزاری کارا و اثرگذار در مسیر برنامه ریزی کارشناسی و تصمیم سازی فنی یاد کرد که با مشارکت متخصصان، نخبگان و فناوران در دهمین سال توسعه و به روزرسانی قرار گرفته است.

اکبری با تأکید بر اینکه مبانی این رویکرد همسو با استاندارهای بین المللی است، ادامه داد: توسعه این راهبرد بسترهای جدیدی را برای اجرای روش های علمی، مبتنی بر اطلاعات داده و همسو با تحولات تکنولوژی برای کشور مهیا خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: با همکاری تیم های دانش بنیان پردازش، تحلیل و توسعه سامانه های فنی در دستور کار بوده و نتایج این پایش پس از تحلیل، به منظور برنامه ریزی و عملیات تعمیر و نگهداری در دسترس دفاتر تخصصی و ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سراسر کشور قرار خواهد گرفت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.