سازمان راهداری موظف به تهیه جدول عوارض جبران خسارات در جاده ها
در پیش نویس برنامه هفتم توسعه پیشنهاد داده شده سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای جدول عوارض جبران خسارات وارده به جاده ها را تا پایان سال اول برنامه تهیه کند.
در پیش نویس برنامه هفتم توسعه پیشنهاد داده شده سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای جدول عوارض جبران خسارات وارده به جاده ها را تا پایان سال اول برنامه تهیه کند.
متن کامل لایحه برنامه هفتم توسعه منتشر شد
شرکت های ترانزیت بین المللی از ممنوعیت واردات معاف می شوند
تکلیف وزارت راه به فراهم آوردن تمهیدات لازم برای ترانزیت ۳۰ میلیون تنی
مجوز وزارت راه برای انتقال مالکیت املاک به بانک مسکن
راه آهن موظف به واگذاری واگن های خود به بخش غیردولتی شد
به گزارش تین نیوز به نقل از خبرنگار مهر، براساس ماده ۱۰۲ به منظور تأمین منابع مورد نیاز جهت، توسعه نگهداری و بهره برداری امور حمل و نقل جاده ای به وزارت راه و شهرسازی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اجازه داده می شود با استفاده از ابزارهای هوشمند از کلیه وسایل نقلیه به استثنا وسایل نقلیه عمومی دارای صورت وضعیت و بارنامه با پلاک (عمومی که در راه های شریانی تردد می نمایند بر مبنای میزان پیمایش به ازای هر کیلومتر و بر اساس نوع خودرو با تصویب هیئت وزیران عوارض دریافت نموده و به حساب سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نزد خزانه داری کل کشور واریز تا در قالب بودجه سالیانه صرف توسعه و بهسازی و نگهداری و ایمن سازی و هوشمندسازی جاده های کشور نماید.
ماده ۱۰۳ سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای موظف است تا جدول عوارض جبران خسارات وارده به جاده ها را بر اساس میزان بار محوری و میزان صدمه وارده به جاده های کشور توسط انواع کامیون ها و کامیونت ها تا پایان سال اول برنامه تهیه به تصویب شورای عالی هماهنگی ترابری کشور برساند.
ماده ۱۰۴ وزارت راه و شهرسازی به عنوان دستگاه سیاست گذار آماد (لجستیک) غیر نظامی در کشور تعیین می گردد و نحوه صدور مجوز فعالیت شرکت های ارائه دهنده اینگونه خدمات و مراکز مربوط ضوابط مربوطه و نحوه تقسیم کار دستگاه های اجرایی مربوطه بر اساس آئین نامه ای که به پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت امور اقتصادی و دارایی تهیه و به تصویب هیئت وزیران می رسد، خواهد بود.
ماده ۱۰۵- به منظور جلوگیری از تخریب جاده های کشور ناشی از اضافه گنجایش (تناژ) حمل تولیدات معدنی کلیه معادن کشور مکلفند با هماهنگی ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در خروجی واحد تولیدی نسبت به استقرار دفتر صدور بارنامه اقدام نمایند. تخصیص سهمیه سوخت به ناوگان حمل و نقل محصولات واحدهای تولیدی معادن شن و نمک مشروط به اخذ بارنامه و تأییدیه پیمایش توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان می باشد.