بازدید سایت : ۸۸۲۸۵

◄ اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال برای ایجاد راه‌های دسترسی به مجتمع‌های بین‌ راهی در کشور

۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد راه‌ها ی دسترسی به مجتمع‌های بین راهی و نصب تابلوهای اطلاع‌رسانی محل استقرار مجتمع‌های مذکور در محورهای مواصلاتی کشور اختصاص یافته است.

اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال برای ایجاد راه‌های دسترسی به مجتمع‌های بین‌ راهی در کشور
تین نیوز |

۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد راه‌ها ی دسترسی به مجتمع‌های بین راهی و نصب تابلوهای اطلاع‌رسانی محل استقرار مجتمع‌های مذکور در محورهای مواصلاتی کشور اختصاص یافته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، حمیدرضا شهرکی ثانوی مدیرکل دفتر امور سرمایه‌گذاری و نظارت بر بهره‌برداری این سازمان در نشستی که با سرمایه‌گذاران مجتمع‌های خدماتی-رفاهی بین‌راهی در استان خراسان‌رضوی داشت، افزود: این اقدامی بی سابقه در توسعه خدمات این بخش به شمار می رود واز این میزان، اعتبار اختصاص یافته به استان خراسان‌رضوی سهم ۱۱ درصدی معادل ۶۰میلیارد ریال است.

شهرکی بیان کرد: میزان سهم برای خراسان رضوی از این اعتبارات به واسطه جایگاه آن در صنعت گردشگری به خصوص گردشگری مذهبی، قرار داشتن در مسیر کریدورهای مهم مواصلاتی، شمار بالای ورود مسافر و جایگاه ویژه به دلیل چهار پایانه مرزی در زمینه ترانزیت، صادرات و واردات است، لذا باید توجه ویژه‌ای به مجتمع‌های خدماتی- رفاهی و تیرپارک‌ها در این استان صورت گیرد.

وی اظهارداشت: در حال حاضر در کل کشور تعداد ۷۶۸ مجتمع خدماتی-رفاهی فعال است که درچارچوب طرح تفضیلی ایجاد مجتمع‌ها در مناطق کویری و محورهای فرعی و محورهای روستایی مقصد گردشگری و نیز ایجاد تیرپارک ها در محورهای ترانزیتی کماکان ،در نظر گرفته شده است

شهرکی با اشاره به این‌ که هم اکنون تعداد ۴۷۰ مجتمع خدماتی-رفاهی در سراسر کشور در حال ساخت است، افزود: با تکمیل این میزان پروژه در حال ساخت پیش‌بینی می‌شود طی سال جاری و 2 سال آینده شاهد بهره‌برداری بسیار خوبی در این زمینه باشیم.

وی افزود: همچنین تعداد ۸۸۷ واحد مجتمع خدماتی- رفاهی در مرحله دریافت استعلامات و طی کردن فرآیندهای اداری جهت آغاز ساخت هستند.

مدیرکل دفتر سرمایه گذاری و نظارت بر بهره‌برداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: نکته مهم در حوزه سرمایه‌گذاری مجتع‌های خدمات رفاهی در این است که این واحدها باید بر اساس برنامه بازدهی مطلوب، نقشه اقتصادی، عدم تمرکز صرف بر بحث کارمزد سوخت، اعمال تنوع در ارائه خدمات بر اساس درخواست و نیاز مشتریان و با توجه به ضرورت پایداری در بازار تولید و عرضه خدمات طراحی ، ساخت، نگهداری و به بهره‌برداری برسد.

 ابراهیم نصری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان‌ رضوی در این جلسه با تاکید بر اهمیت ایجاد انجمن‌هایی برای احقاق حقوق فعالان حوزه‌های مختلف افزود: با ایجاد چنین انجمن‌هایی امکان انتقال رسمی مشکلات و نیازها به مقامات و مسئولان دولتی فراهم شده است و همین امر سبب می‌شود تا بتوان به این موارد رسیدگی کرد.

نصری با اشاره به فعالیت 35 مجتمع خدماتی- رفاهی بین راهی در خراسان‌رضوی، بر لزوم ایجاد برندینگ در این عرصه اذعان کرد و افزود: مالکان مجتمع‌های خدماتی- رفاهی بین راهی به دنبال ایجاد برندهایی در این عرصه باشند، زیرا این برندسازی علاوه بر ایجاد اعتبار و کسب اطمینان خاطر مردم به این مجتمع‌ها، در زمینه‌هایی که سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در حوزه مجتمع‌های خدماتی- رفاهی بین‌راهی مد نظر دارد، از جمله طرح‌های طبقه‌بندی و امتیازدهی مجتمع‌ها تاثیرگذار خواهد بود.​

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.