بازدید سایت : ۷۲۴۸۷

افزایش سیستم‌های هوشمند نظارت تصویری در جاده‌های کشور

نظارت مستقیم و مستمر بر وضعیت جاده‌ها جهت کنترل ترافیک و اطلاع رسانی به موقع وضعیت راه‌ها به کاربران جاده‌ای در جهت افزایش ایمنی سفر از اهداف هوشمندسازی جاده‌های کشور بوده است که بین سال‌های ۹۲ تا ۹۹ رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است.

افزایش سیستم‌های هوشمند نظارت تصویری در جاده‌های کشور
تین نیوز |

نظارت مستقیم و مستمر بر وضعیت جاده‌ها جهت کنترل ترافیک و اطلاع رسانی به موقع وضعیت راه‌ها به کاربران جاده‌ای در جهت افزایش ایمنی سفر از اهداف هوشمندسازی جاده‌های کشور بوده است که بین سال‌های ۹۲ تا ۹۹ رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است.

به گزارش تین نیوز، علی اکبر آشوری مدیر مرکز مدیریت راه‌های این سازمان گفت: با توجه به توانمندی مطلوب مرکز مدیریت راه‌های این سازمان در حوزه سیستم‌های حمل و نقل هوشمند (ITS) در سطح جاده‌های کشور شامل دوربین‌های نظارت تصویری، دوربین‌های ثبت تخلفات عبور و مرور جاده‌ای، تابلوهای پیام متغیر خبری (VMS) و دستگاه‌های تردد شمار برخط تعداد این دستگاه‌ها در سطح جاده‌های کشور افزایش یافته به طوری که از سال ۹۲ تا سال ۹۹ مجموع سامانه‌های حمل ونقل هوشمند جاده‌ای از ۲۳۵۶ دستگاه به ۵۲۳۳ دستگاه افزایش یافته است.

وی افزود: تعداد دوربین‌های نظارت تصویری از ۵۸۴ دستگاه به ۸۵۸ دستگاه، دوربین‌های ثبت تخلفات عبور و مرور از ۳۸۲ دستگاه به ۱۶۹۴ دستگاه، تابلوهای پیام متغیر خبری ( VMS)از ۱۹۳ دستگاه به ۲۱۲ دستگاه و تعداد دستگاه‌های تردد شمار برخط از ۱۱۹۷ دستگاه به ۲۴۶۹ دستگاه افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید:

جزئیات هوشمندسازی جاده‌ها و نصب 2000 دوربین

به گفته آشوری تعداد تابلوهای پیام متغیر خبری (VMS) در سطح کشور در سال ۹۲ به تعداد ۱۹۳ دستگاه بوده و در سال ۹۳ به ۱۹۵ دستگاه افزایش یافته است و این در حالی است که از سال ۹۳ تا پایان سال ۹۵ تعداد این تابلوها به تعداد ۱۹۵ دستگاه باقیمانده و افزایشی در تعداد این تابلوها مشاهده نمی‌گردد.

وی اظهار داشت: همچنین در سال ۹۶ تعداد این دستگاه‌ها در سطح کشور به ۲۰۳ دستگاه افزایش یافت و از پایان سال ۹۸ تا پایان سال ۹۹ به تعداد ۲۱۲ دستگاه افزایش داشته است .

مدیر مرکز مدیریت راه‌ها خاطرنشان کرد: تعداد دوربین‌های نظارت تصویری نیز در بین سال‌های ۹۲ تا ۹۹ در کشور افزایش یافته به طوری که در سال ۹۲ از ۵۸۴ دستگاه به ۶۶۹ دستگاه رسیده و از پایان سال ۹۴ تا پایان سال ۹۹ به رشد صعودی خود ادامه داده و به رقم ۸۵۸ دستگاه رسیده است.

به گزارش سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، وی گفت: در بحث دوربین‌های ثبت تخلفات عبور و مرور در سطح کشور نیز از سال ۹۲ تا سال ۹۹ تعداد این دوربین‌ها افزایش داشته و از ۳۸۲ دستگاه در سال ۹۲ به ۱۶۹۴ دستگاه در سال ۹۹ رسیده است، همچنین در خصوص تعداد دستگاه‌های تردد شمار برخط در سطح کشور نیز از سال ۹۲ تا پایان سال ۹۹ رقم افزایشی از ۱۱۹۷ به ۲۴۶۹ دستگاه در تعداد این دستگاه‌ها مشاهده می‌‌شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • راننده پاسخ

    چه فایده وانت نیسانها بدون بارنامه بارجابجا می کنند سواری شخصی مسافر جابجا می کند کسی کاری ندارد