◄ نمای ترانزیت ریلی در 7 ماه اول امسال
ما علاوهبر رشد 60 درصدی ترانزیت ریلی در هفت ماهه نخست امسال، ترانزیت در حوزه حمل و نقل بینالمللی یعنی در بخش واردات و صادرات هم رشد قابلتوجهی را تجربه کردهایم. در بحث های صادراتی نیز رشد 12 درصدی را تجربه کرده ایم و برای حمایت از صادرات اقدامات خوبی انجام داده ایم.
رشد ترانزیت ریلی و حمل و نقل باری در این حوزه، همواره مورد توجه معاونت های مختلف در راه آهن و همچنین شرکت های ریلی بوده است. گزارش های پراکنده ای درباره این میزان رشد نیز در سال های مختلف منتشر شده است. آمار ترانزیت اگرچه در سال های اخیر رضایت بخش نیست اما به زعم کارشناسان، ترانزیت ریلی رشد قابل توجهی را تجربه کرده است.
به گزارش تین نیوز، حسین عاشوری عضو هیئت مدیره راه آهن در گفت وگو با خبرنگار ما درباره میزان ترانزیت ریلی امسال گفت: میزان حمل ترانزیت در 7 ماهه نخست امسال، نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته رشد 60درصدی را تجربه کرده است.
این عضو هیئت مدیره راه آهن ادامه داد: این میزان که حدود 700هزار تن بوده است شامل حمل کالاهایی نظیر کود، گوگرد و مازوت که از ترکمنستان به بنادر جنوبی ایران، ترانزیت همین اقلام به علاوه قیر به واسطه ایران به پاکستان، ترانزیت پنبه و کود از ازبکستان به بنادر جنوبی کشور و کشور ترکیه، ترانزیت ذغال سنگ به ترکیه، ترانزیت ورق های چوبی از کشور ترکیه به نخجوان در آذربایجان، ترانزیت سیمان و کالاهای کشاورزی به آسیای میانه و پاکستان، میزان کمی کالای ترانزیتی که از پاکستان به قزاقستان می رود و کالاهایی که به صورت ترکیبی از طریق ایران به افغانستان، پاکستان و عراق ترانزیت می شود.
رشد 12درصدی صادرات از طریق شبکه ریلی
حسین عاشوری در ادامه خبر از رشد 12درصدی صادرات ریلی داد و در این باره گفت: ما علاوه بر ترانزیت در حوزه حمل ونقل بین المللی در بخش واردات و صادرات هم رشد قابل توجهی را تجربه کرده ایم.
عاشوری اضافه کرد: در بحث های صادراتی نیز رشد 12درصدی را تجربه کرده ایم و برای حمایت از صادرات اقدامات خوبی انجام داده ایم.
عاشوری مساله صادرات و ترانزیت را از اهداف اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: ما معتقدیم راه آهن در این حوزه ها پیشرفت خوبی داشته و لازم است اقداماتش را توسعه دهد.