◄ جزییات فاینانس 4 پروژه ریلی شرکت ساخت با چین
خط اعتباری جدیدی با حضور ریس جمهور چین و ایران بازگشاییشده است که در پی آن هرچه زودتر به مرحله اجرای عملیات این 4 پروژه میرسیم.
معاون ساخت و توسعه راه آهن شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور از جذب فاینانسور برای 4 پروژه ریلی خبر داد و گفت: برای ساخت راه آهن همدان به سنندج و سیستم علائمی تهران -همدان -سنندج با طرف چینی به تفاهم رسیده ایم و آماده مبادله تفاهمنامه هستیم.
جبار علی ذاکری در گفت وگو با خبرنگار تین نیوز در خصوص عملکرد شرکت ساخت در جذب فاینانسور با هدف پیشبرد پروژه های ریلی کشور، گفت: هم اکنون جذب فاینانسور برای 4 پروژه ریلی تمام مراحل خود را سپری کرده است و فقط منوط به تأمین خط اعتبار از طرف دولت چین (فاینانسور اصلی) است.
وی خبر داد که خط اعتباری جدیدی با حضور رئیس جمهور چین و ایران بازگشایی شده است که در پی آن هرچه زودتر به مرحله اجرای عملیات این 4 پروژه می رسیم.
معاون ساخت و توسعه راه آهن شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور در خصوص جزییات این پروژه ها، ادامه داد: در پروژه غرب کشور از راه آهن کرمانشاه به مرز خسروی با یک شرکت چینی به نتیجه رسیده ایم و موافقت نامه ای بین ما و طرف چینی مبادله شده است و پروژه دوم راه آهن شیراز به بوشهر است که توافقات نهایی آن انجام و قبل از سال جدید به صورت رسمی طی جلسه ای با حضور اصحاب رسانه به امضای مقام عالی وزارت رسید.
وی از جذب 2 فاینانس برای دو پروژه ریلی دیگر خبر داد که در مراحل نهایی تفاهم است و گفت: نخست ساخت راه آهن همدان به سنندج و دیگری سیستم علائمی تهران -همدان -سنندج است که با طرف چینی به تفاهم رسیده ایم و آماده مبادله تفاهمنامه است.
به گفته ذاکری چهارمین قرارداد که بازهم از سوی چینی ها به مرحله اجرا خواهد رسید. پروژه راه آهن گرگان- بجنورد- مشهد است که توافقات اصلی آن با طرف چینی و آستان قدس صورت گرفته است و مجوزهای لازم اخذ و ظرف یک ماه آینده مبادله خواهد شد.
به گزارش تین نیوز طـرح راه آهن تهران-همدان-سنندج به طول 410 کیلومتر، به صورت یک خطه، با سرعت طرح km/h 160 برای مسافری و km/h 120 برای باری طراحی شده است
مسیر تهران- همدان به طول 260 کیلومتر و مسیر همدان- سنندج به طول 150 کیلومتر. این طرح در مسیر خود از شهرهای تهران، رباط کریم، ساوه، فامنین، همدان، بهار، قروه و سنندج عبور می نماید.
قرار است پس از اتمام مسیر همدان-سنندج در آینده راه آهن به مرز باشماق مریوان وصل شود.