اجرای بیش از ۱۰ هزار کیلومتر مسیرهای مختلف زیر ساختی حوزه راه در کشور
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در کل کشور بیش از ۱۰ هزار کیلومتر مسیرهای مختلف زیر ساختی شامل ریلی، آزاد راهی و بزرگراهی در حال اجرا است.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در کل کشور بیش از ۱۰ هزار کیلومتر مسیرهای مختلف زیر ساختی شامل ریلی، آزاد راهی و بزرگراهی در حال اجرا است.
به گزارش تین نیوز ، خیرالله خادمی با بیان اینکه در کل کشور بیش از ۱۰ هزار کیلومتر مسیرهای مختلف زیر ساختی شامل ریلی، آزاد راهی و بزرگراهی در حال اجرا داریم، گفت: نزدیک به ۱۲هزار کیلومتر نیز مسیرهایی است که مطالعه آن انجام شده و کارهای واگذاری آن به پیمانکار در دست اجراست.
وی ابراز کرد: برآورد اتمام این پروژه ها حدود ۲۳۰ هزار میلیارد تومان است که در بخش ریلی سه هزار و ۳۰۰ کیلومتر مسیر ریلی در بخش های مختلف در سطح کشور اجرا می شود و امیدواریم بخشی از کریدورهای ریلی را در چهار سال آینده تحویل بدهیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی، با بیان اینکه در بخش آزاد راهی ۱۰۳۸ کیلومتر پروژه آزاد راهی اجرا می شود و نسبت به آزاد راههای موجود که دو هزار و ۸۰۰ کیلومتر است عدد قابل توجهی محسوب می شود، گفت: در بخش بزرگراهی هم ۶ هزار و ۱۰۰ کیلومتر پروژه بزرگراهی درسطح کشور حال اجرا است که نسبت به موجودی بزرگراه ها که حدود ۲۰ هزار کیلومتر است باز عدد قابل توجهی است.
خادمی تاکید کرد: همچنین بازدیدی امروز از محور سلطانیه به قیدار و همدان انجام شد که این پروژه هم در یک اشل بزرگراهی بین استانی است.
یکی از راه های اشتغال زایی زود هنگام در کشور، فعال سازی پروژه های عمرانی است
وی به اشتغال ایجاد شده در پروژه های راه سازی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: با اجرای این پروژه ها برای ۸۰ هزار تا ۱۰۰ هزار نفر در پروژه های راه سازی بخش زیر ساختی کل کشور به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شده است و دو تا سه برابر هم به صورت غیر مستقیم در سطح کشورمشغول به کار هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور، ابراز کرد: یکی از راه های اشتغال زایی زود هنگام در کشور، فعال سازی پروژه های عمرانی است چرا که این روند در کل دنیا هم مرسوم است و باعث ارتقای سطح مهندسی و خدمات فنی کشور می شود و زمینه برای صدور خدمات فنی هم فراهم می شود.
تمام اقدامات در حوزه راهسازی در کشور بومی است
خادمی افزود: خوشبختانه تمام اقداماتی که در حوزه راهسازی در کشور انجام می شود بومی بوده و توسط مهندسین، متخصصین، مجریان و کارگران داخل کشور صورت می گیرد و در بخش نیروی انسانی و هم در بخش اجرا، مصالح و تجهیزات خودکفا هستیم و از خارج چیزی وارد نمی شود.
وی با بیان اینکه در کشور در سال، ۴ تا ۴/۵ میلیون تن قیر تولید می شود، تصریح کرد: مصرف داخل کشور ۵۰ درصد برای جاده های برون شهری است که از این میزان نزدیک ۶۰ درصد برای پروژه های مختلف برون شهری در وزارت راه و شهرسازی مصرف می شود و در بخش درون شهری هم در پروژه های شهرهای جدید واقدامات بازآفرینی استفاده می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی، افزود: خوشبختانه با تصویب مجلس شورای اسلامی و به خصوص پیگیری کمیسیون عمران مجلس، قیر به صورت رایگان برای پروژه های عمرانی در اختیارما قرار خواهند داد که اعتبار خوبی است و باعث تسریع در بهره برداری پروژه ها می شود.