مدیران فرودگاهها فصل به فصل آموزش میبینند/ برای انجام عملیات حج آمادهایم
قائم مقام مدیرعامل در امور فرودگاهها از برنامهریزی آموزشی فصلی برای مدیران فرودگاهها و همچنین آمادگی فرودگاهها برای انجام عملیات اعزام زائران به خانه خدا خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، حسین اسفندیاری ضمن بیان این خبر گفت: هجوم کارهای روزمره ممکن است از توجه مدیران به نیازهای آموزشی خود بکاهد. برای همین ضرورت داشت که برنامههای آموزشی مدیران را با هماهنگی معاونت توسعه مدیریت و منابع پیگیری کنیم که طی آن قرار شد در هر فصل حداقل دو روز برنامه آموزشی برای مدیران ترتیب داده شود.
وی با اشاره به اینکه یک دوره آموزشی در زمستان سال 95 برگزار شد، درباره دوره آموزشی اخیر مدیران که 26 و 27 تیرماه برگزار شد، چنین توضیح داد: این دوره با رویکرد آشنایی مدیران با مباحث مربوط به قانون مناقصات و چگونگی برگزاری آنها، مقررات مالی دستگاههای دولتی و موضوع حسابرسی و کنترلهای داخلی در شرکت و همچنین ارتقای سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی برگزارشد. البته این دوره آموزشی مربوط به فصل بهار است که به دلایلی مانند همزمانی با ایام ماه مبارک رمضان با تاخیر برگزار شد. البته برای فصل تابستان هم برای مدیران فرودگاهها یک دوره آموزشی خواهیم داشت.
اسفندیاری همچنین با اشاره به برگزاری جلسه هماهنگی عملیات حج گفت: عملیات اعزام حج امسال به دلیل اینکه اعزام حجاج در سال 95 انجام نشده بود، خاص و حساستر است و لذا با دعوت از مدیران 20 فرودگاه اعزام کننده زائران، فرمانده پلیس فرودگاههای کشور، معاون سپاه حفاظت هوایی، مدیرکل برنامه ریزی و اعزام زائران حج و عمره سازمان حج و زیارت و با حضور مدیرعامل شرکت، تمام مباحث مربوط به وضعیت خاص و اضطراری و مسائل مختلف خدماتی و رفاهی زائران بیتاله الحرام و مسائل حفاظتی و امنیتی آن مرور شود.
قائم مقام مدیرعامل در امور فرودگاهها بر آمادگی فرودگاهها برای انجام عملیات حج تاکید کرد و گفت: با پیشبینی اینکه امسال حج را خواهیم داشت، برنامهریزی و آمادهسازی فرودگاهها از اوایل اردیبهشت با معرفی مسئولیت حج شرکت فرودگاهها و به تبع آن، مسئولان عملیات حج فرودگاهها آغاز شد. در این زمینه با حضور مدیرعامل و مجموعه پیگیری کننده عملیات حج، جلسههای را هماهنگی با رئیس سازمان حج و زیارت، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج و دیگر واحدها و نهادهای ذیربط برگزار کردیم و با هماهنگیهای به وجود آمده، دستورالعملهای عملیات حج را با پیشبینی شرایط مختلف و نحوه اجرای آن در فرودگاهها ابلاغ کردیم که از سوی مدیران فرودگاهها به خوبی مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
وی همچنین درباره اطلاعرسانی سریع و دقیق به زائران و خانواده آنها گفت: در یک بخش مستقل از پرتال شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، اطلاعات ضروری و وضعیت فرودگاهها و ساعات پروازهای حج به صورت آنی اطلاعرسانی خواهد شد و با هماهنگی انجام شده با سازمان حج و زیارت، پرتال هر دو مجموعه به نحوی عمل خواهند کرد که در اطلاع رسانی به مردم همافزایی داشته باشند.
اسفندیاری همچنین با بیان اینکه افزایش 36 درصدی زائران بیتالله الحرام در خدمترسانی فرودگاه خللی وارد نمی کند، گفت: به غیر از فرودگاه بیرجند که امسال برای اولین بار اعزام زائرن خانه خدا را تجربه خواهد کرد، سایر فرودگاهها در سالهای گذشته تجربه لازم برای میزبانی زائران را دارند و از طرفی هم فرودگاههای ما ظرفیت بسیار بالاتری برای اعزام و پذیرش دارند و برای همین، نگرانی خاصی نداریم.
وی با تاکید بر اینکه سفر حج سفری خاص و ویژه است ادامه داد: آن چیزی که باعث میشود نگرانی و حساسیتهایی برای میزبانی از زائران حج وجود داشته باشد، این است که این سفر به دلیل شرایط خاص آن، استرس زیادی به زائران وارد میکند و از سویی نیز همراهی تعداد زیادی از بدرقه کنندگان و استقبالکنندگان این ضرورت را ایجاب میکند که فرودگاهها با ظرافت و حجمی بالاتر به ارائه خدمت بپردازند.
اسفندیاری ادامه داد: افزایش 36 درصدی زائران ما را ترغیب می کند که برای خدمترسانی بهتر و بیشتر و همچنین با بسیج تمام ظرفیتها با قدرت اقدام کنیم تا در این سفر معنوی برای زائران خانه خدا خاطره خوبی از فرودگاهها که نقطه شروع و پایان آن هستند، به وجود آوریم.
وی فرودگاههای امام خمینی (ره)، مشهد، گرگان، اصفهان، اهواز، شیراز، ساری، همدان، تبریز، کرمان، ارومیه، یزد، زاهدان، بندرعباس، بیرجند، کرمانشاه، زنجان، بوشهر، رشت و اردبیل را به عنوان 20 فرودگاه اعزام کننده حج برشمرد و گفت: نخستین زمان اعزام 9 مرداد خواهد بود و عملیات اعزام به تدریج و در طول حدود 25 روز انجام میشود و بازگشت زائران نیز در طول حدود 20 روز انجام خواهد شد.