◄ ۸۵ هزار زائر از ۱۹ فرودگاه به خانه خدا مشرف میشوند
همایش یکروزه سراسر فرودگاههای اعزام کننده حجاج صبح امروز (سهشنبه، ۲۹ خردادماه) با حضور مدیران فرودگاههای اعزام و پذیرش کننده حج در ساختمان ستاد شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران آغاز شد که تا عصر نیز ادامه دارد.
قائممقام مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در امور فرودگاهها در همایش یکروزه سراسری فرودگاههای اعزام کننده حجاج، سفر حج را به سفری خاص تعبیر کرد که فرودگاهها یکی از مهمترین ارکان آن هستند و باید در ارائه خدمت به حجاج توجه بسیار زیادی شود.
به گزارش تیننیوز و به نقل از روابطعمومی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، حسین اسفندیاری در این همایش که امروز، ۲۹ خرداد، با حضور مدیران ۱۹ فرودگاه فعال در عملیات اعزام حجاج به خانه خدا در ساختمان ستاد شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران برگزار شد، گفت: امسال ۸۵ هزار ایرانی به خانه خدا مشرف خواهند شد و نسبت به سال گذشته تعدادی از فرودگاهها کاهش تعداد حجاج و تعدادی نیز افزایش خواهند داشت.
وی با اشاره به اینکه بهطورمعمول و طبق سالهای گذشته بیشترین اعزام حجاج در سه فرودگاه امام ، مشهد و اصفهان انجام خواهد شد، افزود: اولین اعزام کاروان زائران خانه خدا از ۲۸ تیر آغاز خواهد شد و تا ۲۴ مرداد ادامه خواهد داشت و پروازهای بازگشت آنها از ۳ تا ۲۴ شهریور انجام خواهد شد. بهاینترتیب، عملیات اعزام در طول ۲۵ روز و عملیات بازگشت در طول ۲۲ روز انجام خواهد شد.
اسفندیاری با اشاره به اینکه در عملیات حج بر روی فرودگاهها حساسیت خاصی وجود دارد، گفت: تمامی اعزام حجاج ۸۵ هزار نفر است که نسبت بهکل اعزام و پذیرش مسافران در سال گذشته که بیش از ۶۰ میلیون نفر بود، رقم بسیار کمی است اما موضوع این است که این سفر شرایط خاصی دارد و برای بسیاری از افراد تنها یکبار در عمرشان رخ میدهد؛ بنابراین انتظار مردم از این سفر و امکانات فراهمشده برای آن بهویژه در فرودگاهها تفاوت دارد و آنها را مقایسه میکنند.
قائممقام مدیرعامل در امور فرودگاهها با اشاره به اینکه برای قضاوت درباره روند خدمترسانی فرودگاههای در عملیات اعزام و پذیرش حجاج و انتخاب بهترینهای آنها نیاز به تدوین شاخصها و گردآوری داده براساس آنها است، گفت: اگر بخواهم درباره عملیات حج سال گذشته اظهارنظر کنم، میگویم که باوجود شرایط خاص در روابط ایران و عربستان و تعطیلی یکساله این پروازها در سال ۹۵ و مبهم بودن وضعیت، فرودگاهها در کل خوب عمل کردند.
وی در پایان با اشاره به اینکه برخی نواقص موجود در فرودگاهها توسط دفتر کیفیت خدمات فرودگاهی و برخی دیگر نیز توسط ناظران گزارششده است، گفت: باوجود کمبود امکانات در فرودگاهها و وجود برخی عقبماندگیهای تاریخی در توسعه آنها باید درمجموع، قدردان آنها بود و مورد تشویق قرارشان داد.
در ادامه این همایش حمیدرضا سیدی، معاون برنامهریزی نظارت و امور اقتصادی و سعید اکبری، معاون عملیات هوانوردی و رحمتالله فیروزی پور مدیرکل حراست شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران به بیان توضیحات و تذکراتی در موردبحث بودجه و برنامهریزی، ایمنی و مسائل هوانوردی پرداختند.
به گزارش تیننیوز، در این جلسه مدیران کل فرودگاههای فعال در عملیات حج شامل مشهد، اصفهان، اهواز، شیراز، همدان، گرگان، ساری، تبریز، کرمان، ارومیه، یزد، بیرجند، زاهدان، کرمانشاه، زنجان، بندرعباس، بوشهر و رشت حضور داشتند.