◄ برنامهریزی فرودگاه مهرآباد برای ارتقای خدمات
یکی از مهمترین دغدغهها برای ساماندهی سطوح پروازی در فرودگاه مهرآباد تخریب ساختمان قدیمی پست ۲۹ بوده است.
مدیرکل فرودگاه مهرآباد، گفت: برای ارتقای خدمات این فرودگاه چهار محور شامل بهبود ساختار اعتباری مهرآباد، نوسازی، بهسازی و بازسازی عملیات هوانوردی، نوسازی و بهسازی زیرساختارهای اماکن فرودگاه و ساماندهی نیرویانسانی را تعریف و برنامهریزی کردهایم.
به گزارش تیننیوز و به نقل از روابطعمومی فرودگاه مهرآباد، میرسعید صفینیا گفت: در طول این سالها باوجود فشارهای زیاد، در فضای تعامل و گفتگو نتایج مثبتی در بخش زیرساختها و خدمات به مردم در فرودگاه مهرآباد اتفاق افتاد که این رویه را باهمت بیشتر و هدف مقدس خدمت به مردم قویتر از گذشته در سال ۹۷ ادامه خواهیم داد.
وی با تاکید بر اینکه ارائه خدمات بهتر، دغدغه همیشگی مدیران فرودگاهی در مهرآباد است، گفت: از زمان قبول مسئولیت فرودگاه مهرآباد براساس اولویت و ضروریت اهدافی را بهصورت کوتاهمدت و بلندمدت تعریف کرده و در حال انجام هستیم.
صفینیا در مورد بهسازی، نوسازی و بازسازی بخش عملیات هوانوردی در سال ۹۷ گفت: بهمنظور استانداردسازی و ایمنی پروازها بازسازی و بهسازی برج مراقبت فرودگاه مهرآباد را آغاز کردهایم و از طبقات همکف برج مراقبت بهطور کامل موارد مربوط به زیرساختها و پیادهسازی تجهیزات بهروز سرمایش و گرمایش و زیباسازی را در نظر گرفته و تا طبقه بالا پیش خواهیم رفت.
وی در مورد بهسازی باند ۲۹ چپ گفت: عملیات بزرگ بهسازی باند ۲۹ چپ فرودگاه مهرآباد شامل ۲۲۰۰ مترمربع درزگیری، روکش و ترمیم آسفالت و همچنین ۲۷۰۰ مترمربع درزگیری ابتدای باند تا تاکسی وی و آسفالتریزی به وزن ۱۰۰۰تن در مدت شش روز یکی دیگر از اقدامات مهم انجامگرفته در مهرآباد است.
وی در مورد نوسازی و بهسازی زیرساختارهای اماکن فرودگاه مهرآباد گفت: در طول این چند ماه در فرودگاه مهرآباد نوسازی و بهسازی سرویسهای بهداشتی در سالن ورودی ترمینال دو و همچنین سرویسهای بهداشتی سالن عمومی و ضلع شرقی ترانزیت ترمینال چهار در دستور کار قرار گرفت و بهسرعت به بهرهبرداری رسید.
مدیرکل فرودگاه مهرآباد افزود: با تعویض کانترهای پذیرش مسافر در ترمینالهای یک ودو، و همچنین جابهجایی دستگاههای توزین بار علاوه بر زیباسازی بصری و نوسازی تجهیزات، توانستیم مساحت قابلتوجهی از محیط را به فضای مسافران اضافه کنیم. همچنین پارتیشنبندی و ساماندهی دفاتر فروش شرکتهای هواپیمایی در ترمینالهای دو و شش انجام شد و اکنون نیز در ترمینال یک در حال اجرا است.
وی با اشاره به حجم ترافیک در محوطه مقابل ترمینال چهار و شش گفت: با تخریب ساختمان ادارهکل تسهیلات و تجهیزات فرودگاهی پروژه لاینبندی این محوطه برای کاهش بار ترافیک و تسهیل در تردد خودروها و گردش مسافران اجرا شد که فعلا با باز شدن چند لاین تا حدودی این مسئله مرتفع شده است و بهزودی با اجرای کامل این طرح گردش مسافری در این منطقه مانند محدوده ترمینال یک و دو تسهیل خواهد شد. همچنین در کنار این طرح پروژه همسطحسازی خیابان مقابل سازمان هواپیمایی کشوری بهمنظور تسهیل در تردد خودروها انجام شد.
صفینیا ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات چندماهه فرودگاه مهرآباد انجام پروژه نیمطبقه تجاری به مساحت ۱۷۰۰مترمربع در ترمینال دو فرودگاه مهرآباد بهمنظور تجمیع اماکن تجاری و تشکیل بازارچه متمرکز و دسترسی آسان مسافران و همچنین زیباسازی ترمینال دو بوده است که این پروژه پیشرفت قابلتوجهی داشته است و بهزودی بهرهبرداری خواهد شد. همچنین در کنار آن طرح تجمیع امکان تجاری بهصورت بازارچهایی در سالن عمومی ترمینال یک و دو انجامشده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین دغدغهها برای ساماندهی سطوح پروازی در فرودگاه مهرآباد تخریب ساختمان قدیمی پست ۲۹ بود، گفت: با ساخت و تجهیز ساختمان جدید پست ۲۹، این ساختمان قدیمی تخریب شد و مسیر دسترسی سطوح پروازی بازتر شد.
صفینیا با اشاره به تعداد بالای پروازها و تردد مسافر در فرودگاه مهرآباد گفت: باهدف رفاه حال و سهولت در ورود و خروج مسافران پروازهای داخلی و جلوگیری از هدر رفت زمان و همچنین کاهش ایستایی مسافر، با هماهنگی ادارهکل تجهیزات و تسهیلات فرودگاهی، برای نصب شش دستگاه ایربریج (پلهای تلسکوپی) در فرودگاه مهرآباد برنامهریزی شد که با خرید تجهیزات و امکانات این پروژه زیرساختهای نصب آن در فرودگاه مهرآباد مهیا شد بهطوریکه تاکنون دو دستگاه ایربریج نصبشدهاند و بهزودی چهار دستگاه دیگر نیز نصب خواهند شد.