بازدید سایت : ۸۱۲۹۸

فرودگاه نفتی گچساران به حوزه عملیاتی فرودگاه یاسوج واگذار شد

مدیر فرودگاه یاسوج گفت: مالکیت فرودگاه گچساران از شرکت نفت به شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران واگذار شد و از این پس راهبری و مدیریت این فرودگاه زیر نظر فرودگاه شهدای یاسوج انجام خواهد شد.

فرودگاه نفتی گچساران به حوزه عملیاتی فرودگاه یاسوج واگذار شد
تین نیوز |

مدیر فرودگاه یاسوج گفت: مالکیت فرودگاه گچساران از شرکت نفت به شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران واگذار شد و از این پس راهبری و مدیریت این فرودگاه زیر نظر فرودگاه شهدای یاسوج انجام خواهد شد.

به گزارش تین نیوز، عنایت انصاری فرد روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پیش از این مسئولیت فرودگاه گچساران به حوزه عملیاتی اداره کل فرودگاه‌های استان خوزستان واگذار شده بود.

وی افزود: این فرودگاه‌ها پیش از این توسط وزارت نفت اداره می‌شد.

مدیر فرودگاه یاسوج تصریح کرد: بر اساس توافق نامه ۲ وزارت خانه راه و شهرسازی و وزارت نفت، ۸ فرودگاه شرکت نفت به شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران واگذار شده است.

انصاری فرد ابراز داشت: واگذاری مالکیت فرودگاه گچساران به حوزه عملیاتی فرودگاه یاسوج با پیگیری های مدیریت این فرودگاه و حمایت های مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و استاندار کهگیلویه و بویراحمد رقم خورده است.

انتظار می رود با مهیا شدن زیرساخت های لازم در فرودگاه گچساران و افزایش پروازهای آن فرودگاه و وجود این دو فرودگاه در استان، فرودگاه مرکز استان به سطح اداره کل ارتقا یابد.

تعداد پروازهای فرودگاه‌های گچساران در سال ۱۳۹۲، ۱۴۸ پرواز در سال بود که هم اکنون به ۲۶۰ پرواز افزایش یافته است.

طول باند پرواز فرودگاه گچساران در زمان فعالیت دولت دهم افزایش یافت.

فرودگاه گچساران می تواند به فرصتی برای بهره مندی جمعیت ۴۰۰هزار نفری شهرهای جنوبی کهگیلویه و بویراحمد از جمله دهدشت، چرام، بهمئی، لنده و باشت برای سفرهای هوایی تبدیل شود.

استان کهگیلویه و بویراحمد با ۷۲۳هزار نفر جمعیت در جنوب غربی ایران دارای ۲ فرودگاه در شهرهای یاسوج و دوگنبدان است.

شهر دوگنبدان مرکز شهرستان ۱۲۶ هزار نفری گچساران در ۱۵۰ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

شهرستان گچساران یکی از مناطق مهم تولیدکننده نفت خام ایران است.

فرودگاه یاسوج بعد از فرودگاه شهرکرد مرتفع‌ترین فرودگاه کشور است با این تفاوت فرودگاه شهرکرد در منطقه مسطح قرار دارد در حالی که فرودگاه یاسوج در کاسه قرار گرفته است و این شرایط را برای نشست و برخاست هواپیما خاص می‌کند.

در سال ۹۳ فرودگاه یاسوج یکی از محدودترین باندهای فرودگاهی کشور را داشت. طول باند آن ۲۶۰۰ متر و pcn(میزان فشردگی آسفالت در واحد متر مربع) آن نیز پایین بود.

ظرف ۳۰ ماه بزرگترین پروژه عملیات خاکی کشور و استان با حجم یک میلیون و ۳۰۰ هزار متر مکعب در فرودگاه یاسوج انجام شد.

pcn باند فرودگاه از ۲۶ به ۴۶ و طول باند نیز از ۲۶۰۰ متر به ۳۲۰۰ متر ارتقا یافت تا یکی از با کیفیت ترین باندهای فرودگاهی کشور در استان کهگیلویه و بویراحمد ساخته شود.

روشنایی باند فرودگاه یاسوج نیز کامل شده و در شرایط مه و شب نیز می‌تواند پرواز داشته باشد یعنی فرودگاه یاسوج شرایط لازم برای انجام پرواز در شب را دارد.

ساخت فرودگاه یاسوج از جمله مصوبه‌های سفر خرداد ماه سال ۷۳ رهبر معظم انقلاب به استان کهگیلویه و بویراحمد بود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • ناشناس پاسخ

    واقعا تفاوت تفکر و حریت مدیریت چقدر است؟
    دکتر مهابادی محکم جلو آقای زنگنه ایستاد و فرودگاههای نفت را نگرفت و تفام کرد تا ۴۰۰ میلیارد تومان بگیرد و بعد از استاندارد سازی فرودگاه های نفت، در قبال دریافت هزینه، خدمات مدیریتی به نفت بدهد.
    ابنکه بدون هر امتیازی هزینه های سنگین فرودگاههای نفت را شرکت گرفت باعث بدبختی شرکت شد و روزی می رسد که شرکت به نون شبش محتاج می شود. آن وقت تفاوت درایت و بی درایتی مدیریت ها معلوم‌میشود.
    البته اگر تین جرات کند که این متن را برای قضاوت تاریخ منتشر کند.