اجرای ۱۳ پروژه عمرانی با ۴۰۲۶ میلیارد ریال اعتبار در فرودگاههای کشور
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران از اجرای ۱۳ پروژه عمرانی در فرودگاههای کشور خبر داد و افزود: این ۱۳ پروژه با بیش از ۴۰۲۶ میلیارد ریال منابع مالی در دست اجرا قرار گرفته است.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، سیاوش امیرمکری افزود: علاوه بر اجرای این ۱۳ پروژه عمرانی در فرودگاههای کشور، خرید دستگاههای کمک بازرسی و سوئیچینگ و نیز ارایه طرحهای تقرب جدید در دستور کار شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران بوده است.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه از این ۱۳ پروژه هم اکنون باند چپ فرودگاه بینالمللی مهرآباد در حال بهسازی است گفت: احداث ساختمان جانبی و آشیانه پروازی مهرآباد و ساختمان سپاه فرودگاه مشهد به اتمام رسیده و محوطه دی آیسینگ فرودگاه مشهد نیز هم اکنون ۸۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
امیرمکری از پیشرفت ۸۰ درصدی توسعه و بهسازی اپرون و تاکسی ویهای ارتباطی فرودگاه بندرعباس خبر داد و افزود: طرح احداث سطوح پروازی فرودگاه گناباد نیز به پایان رسیده و ساخت ترمینال و ساختمان جانبی این فرودگاه نیز ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها وناوبری هوایی ایران اظهارداشت: در حال حاضر بهسازی سطوح پروازی فرودگاه اردبیل به پایان رسیده و ساخت ترمینال بینالمللی فرودگاه ایلام نیز به ۷۴ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.
رئیس هیات مدیره شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه از این ۱۳ پروژه، تکمیل سطوح پروازی فرودگاه سقز به بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است، افزود: ساخت ترمینال و ساختمانهای جانبی این فرودگاه نیز بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
امیرمکری، در ادامه همچنین از پیشرفت ۳۷ درصدی توسعه ترمینال داخلی فرودگاه مشهد، ۷۷ درصدی توسعه ترمینال فرودگاه بیرجند و ۹۱ درصدی ساخت ترمینال جدید فرودگاه سمنان خبر داد.
خرید، نصب و راه اندازی ۵۳ دستگاه کمک بازرسی ایکس ری در مبادی سالنهای مسافری در فرودگاههای کشور
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به اهمیت اجرای طرحهای دیگر در حوزه عملیات هوانوردی کشور یادآور شد: از مهمترین اقداماتی که اخیرا در اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی ایران انجام شده نصب و راه اندازی سامانه ILS/DME باند ۲۹ راست فرودگاه مهرآباد، ایجاد ارتینگ و حفاظت در برابر صاعقه سایتهای هوانوردی و خرید، نصب و راه اندازی ۵۳ دستگاه کمک بازرسی ایکس ری در مبادی سالنهای مسافری در فرودگاههای کشور بوده است.
رئیس هیات مدیره شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه هم اکنون عملیات نصب سامانه رادار تقرب فرودگاه شیراز ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در چند ماه اخیر ضمن خرید دستگاههای UPS مرکز کنترل فرودگاههای زاهدان، ایلام، اهواز، اردبیل و کرمان و UPS برای سایتهای راداری کوشک و شیراز، چند دستگاه مبدل اطلاعات راداری نیز توسط متخصصان شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران تولید شده است.
امیرمکری با اشاره به اجرای طرح توسعه VSAT هوانوردی، از پیشرفت ۲۰ درصدی طرح نصب ۶ دستگاه سوئیچینگ و ۲۰ کنسول برای فرودگاههای مهرآباد، زنجان، همدان، اراک، نوشهر و بجنورد و نیز پیشرفت ۶۰ درصدی ساخت دکل و ریدوم سایت تنگریز شیراز خبر داد.
تجهیز ۶۴ دستگاه شاسی ولوو به سیستم آتشنشانی
امیرمکری همچنین با اشاره به موفقیت اداره کل آتش نشانی و هدایت زمینی هواپیما در تجهیز ۶۴ دستگاه شاسی ولوو به سیستم آتشنشانی و برگزاری مناقصه خرید ۱۰ دستگاه برفخوار فرودگاهی گفت: از دیگر اقدامات مهم طی ماههای اخیر تهیه قطعات اساسی خودروهای کفساز آتش نشانی در فرودگاهها و خرید ۲۳ ژنراتور سیار برای شرکت فرودگاهها میتواند اشاره کرد.
طراحی و استقرار سامانه جامع آمار هوانوردی و فرودگاهی کشور
مدیرعامل شرکت فرودگاهها وناوبری هوایی ایران همچنین با اشاره به طراحی و استقرار سامانه جامع آمار هوانوردی و فرودگاهی و نیز بهرهبرداری از سیستم پردازش اطلاعات راداری فرودگاه مهرآباد، گفت: با تلاش متخصصان اداره کل مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی هماکنون این سامانه به بهرهبرداری رسیده است.
امیرمکری اظهارداشت: از مهمترین اقدامات شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران میتوان به انجام پروژه خدمات مشاوره معماری سازمانی، استقرار ماژول قیمت تمام شده نرمافزار بودجهریزی عملیاتی، بهرهبرداری از سامانه مدیریت دانش، نصب نرم افزار مدیریت ارزیابی عملکرد، راهاندازی مرکز عملیات شبکه دوم، راه اندازی MPLS کشوری و بهرهبرداری از سامانه پایش شبکه اشاره کرد.
تدوین دستورالعمل عملیاتی فرودگاهها
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران همچنین به مهمترین اقدامات اداره کل کنترل ترافیک هوایی اشاره کرد و افزود: تدوین دستورالعمل عملیاتی فرودگاهها، ارایه طرحهای تقرب جدید، بازبینی مسیرهای هوایی، اجرای دو طرح ملی ۸۴WGS- در فرودگاهها، متمرکز کردن بریفینگ مرکزی فرودگاههای مهم کشور در تهران و اصلاح نقشه هوانوردی طرح تقرب IAC از مهمترین اقدامات اداره کل کنترل ترافیک هوایی در چند ماه اخیر اعلام کرد.
به گزارش شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران، مدیرعامل شرکت فرودگاهها وناوبری هوایی ایران در پایان یادآورشد: در ۴ ماه اخیر نقشه هوانوردی دستورالعمل ورودی STAR و نقشههای ADC و APDC برای اجرا در شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران به روز رسانی شده است.