شرکت فرودگاه ها دیگر نیازی به کشورهای خارجی ندارد
امروز دیگر نیازی به کشورهای خارجی نداریم و ضمن جلوگیری از خروج ارز در زمینه های مرتبط در آینده نزدیک با دستیابی به سطحی از فناوری هوانوردی برای شرکت ارزآوری خواهیم داشت.
مدیرکل مخابرات، فناوری اطلاعات هوانوردی و امنیت فضای مجازی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران تصریح کرد: امروز دیگر نیازی به کشورهای خارجی نداریم و ضمن جلوگیری از خروج ارز در زمینه های مرتبط در آینده نزدیک با دستیابی به سطحی از فناوری هوانوردی برای شرکت ارزآوری خواهیم داشت.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد الهی نیا در مراسم گرامیداشت روز مخابرات، فناوری اطلاعات هوانوردی و تامین امنیت فضای مجازی که روز شنبه در سالن جلسات رابط عمومی با حضور مدیرکل، معاونان و روسای اداره کل مخابرات، فناوری اطلاعات هوانوردی و تامین امنیت فضای و همچنین مسئولان این اداره کل در فرودگاه ها به صورت وبیناری برگزار شد، گفت: اگر پیکره فرودگاه ها را به مثابه یک کالبد در نظر بگیریم، رگ هایی که خون را در کانالی امن، مطمئن و به موقع به این پیکره می رسانند، همان عملکرد اداره کل مخابرات، فناوری اطلاعات هوانوردی و تامین امنیت فضای مجازی است. همین موضوع اهمیت کار شما را مشخص می کند.
الهی نیا با اشاره به این که اداره کل مخابرات، فناوری اطلاعات هوانوردی و تامین امنیت فضای مجازی نه تنها به ساختار فرودگاهی بلکه به بسیاری از نقش آفرینان عرصه هوانوردی از جمله شرکت های هواپیمایی خدمت رسانی می کنند، افزود: کار شما زمانی مشخص می شود که به هر دلیلی بخشی از شریان اطلاعاتی قطع شود، خون موجود در این شریان کیفیت لازم را نداشته باشد یا خون به موقع به اجزای پیکره فرودگاهی و هوانوردی نرسد.
وی ضمن تبریک گفتن روز مخابرات و ارتباطات به همکاران اداره کل مخابرات، فناوری اطلاعات هوانوردی و تامین امنیت فضای مجازی در ستاد و فرودگاه های کشور، از آن ها به دلیل انجام صحیح و با دقت کارها با وجود تمامی محدودیت ها تشکر و قدردانی کرد.
ضرورت بالفعل سازی پتانسیل نخبگی در شرکت فرودگاه ها
الهی نیا همچنین با اشاره به بر ضرورت ایجاد زمینه لازم برای فعال ساختن پتانسیل نخبگی و به میدان آوردن صحیح دانش متخصصان حوزه مخابرات، فناوری اطلاعات هوانوردی و تامین امنیت فضای مجازی افزود: من آبان ماه سال گذشته نیز متذکر شدم که در خانواده نه چندان بزرگ شما به لحاظ تعداد نفرات، شاهد وجود پتانسیل نخبگی و نوآوری هستیم و طی سال های اخیر بسیاری از تولیدات، توفیقات و حل مساله ها ناشی از همین توانایی و دانش بوده است اما همچنان احساس می کنم قالب و زمینه مناسب برای فعال ساختن نخبگی و به میدان آوردن صحیح این پتانسیل و دانش باید ایجاد شود. من معتقدم هر کسی که می تواند دانش تولید کند، می تواند به ایجاد راه حل مساله نیز بپردازد.
معاون عملیات هوانوردی شرکت با تاکید بر این که برای حل مشکلات درون ساختاری این اداره کل با سایر ادارات ستادی بایستی جلسات کاری مشترک برگزار شود، گفت: البته خود همکاران این اداره کل هم بایستی به سرعت به چنین راه حل هایی برسند و به آن ها جهت بدهند تا زودتر به سرانجام برسیم. در حقیقت، بایستی به گونه ای عمل کنید تا به عنوان یک موتور پیشران، هم سرعت حل مشکلات بالا برود و هم قالب خاصی برای حل مشکلات به دست بیاید.
بنا بر این گزارش روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و نابوری هوای ایران؛ در ابتدای این مراسم، کمال الدین غضنفری، مدیرکل مخابرات، فناوری اطلاعات هوانوردی و امنیت فضای مجازی در سخنانی ضمن تبریک گفتن روز جهانی مخابرات و ارتباطات به همکاران ستادی و قدردانی از زحمات آن ها، درباره وضعیت این اداره کل در شرکت فرودگاه ها گفت: همان طور که اعضای بدن برای ادامه حیات به وجود یک سیستم پیچیده عصبی نیاز دارد، عملیات هوانوردی نیز به سیستم پیچیده مخابرات، فناوری اطلاعات هوانوردی و امنیت فضای مجازی نیازمند است و این اداره کل مانند همان سیستم عصبی پشت صحنه ای ایفای نقش می کند که آثار آن در مجموعه صنعت فرودگاهی و هوانوردی دیده می شود.
وی با بیان این که متخصصان این اداره کل به واسطه علم به روز و اتکای مجموعه عملیات هوانوردی به دستان توانمند آن ها، صنعت را در لبه تکنولوژی قرار داده است، ادامه داد: امروز ما دیگر نیازی به کشورهای خارجی نداریم و باعث جلوگیری از خروج ارز در این زمینه هم شده ایم و ان شاالله در آینده به سطحی از تکنولوژی خواهیم رسید که برای شرکت ارزآوری هم داشته باشد.
در ادامه این جلسه، معاونان و روسای ادارات و همچنین چند تن از مسئولان فرودگاهی این اداره کل بر ضرورت همراهی و همدلی برای اتمام پروژه های ناتمام، توجه ویژه به دوره های آموزشی مورد نیاز متخصصان این اداره کل، نیاز بیش از همیشه به حمایت مسئولان ارشد شرکت به ویژه معاون عملیات هوانوردی، نگاه ویژه برای تسریع فرایند استقرار سامانه ها، خرید تجهیزات و جذب نیروی انسانی، روشن شدن اهمیت این اداره کل برای تصمیم سازان و تصمیم گیران شرکت و تغییر نگرش همکاران اداری نسبت به روند فنی کارهای این اداره کل تاکید کردند.