نیروی کار ناشنوا در صنعت حمل و نقل هوایی به کار گرفته می شود
یازده شرکت هواپیمایی داخلی با هدف ایجاد اشتغال ناشنوایان، عملیات صفرشویی هواپیماها را به نیروی کار ناشنوا واگذار کردند.
یازده شرکت هواپیمایی داخلی با هدف ایجاد اشتغال ناشنوایان، عملیات صفرشویی هواپیماها را به نیروی کار ناشنوا واگذار کردند.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، دوم تا هشتم مهرماه هفته جهانی ناشنوایان نام دارد؛ فدراسیون جهانی ناشنوایان امسال شعار روز جهانی ناشنوایان را اینگونه تعریف کرده است: «زبان دست ها را بشنویم و درک کنیم».
به مناسبت هفته جهانی ناشنوایان، آیین تکریم مسافران روز یکشنبه در ترمینال ۶ فرودگاه مهرآباد از سوی نیروی کار ناشنوایان و با حضور نمایندگانی از صنعت هوایی و سازمان بهزیستی برگزار شد.
سعید کاظم زاده عضو هیات مدیره یکی از شرکت های خدمات هوایی در حاشیه این مراسم گفت: با هدف استفاده از ظرفیت افرادی که معلول شنوایی هستند، از طریق عقد قرارداد با ۱۱ شرکت هواپیمایی، طی ۳ سال گذشته عملیات صفرشویی( Deep clean) هواپیماها از طریق نیروی کار ناشنوا انجام می شود.
به گفته این فعال بخش هوایی، با ابتکار عمل انجام شده و طی آموزش این گروه از ناشنوایان با هدف صرفه جویی در مصرف آب، فرآیند نظافت تخصصی ناوگان سبک و سنگین صنعت هوایی بدون استفاده از آب و با کمک محلول دانش بنیان نانو (تولید داخل) انجام می شود.
کاظم زاده توضیح داد: از اهداف مهم در عقد قرارداد با شرکت های هواپیمایی برای انجام عملیات صفرشویی، اشتغالزایی نیروی کار ناشنوا ابتدا در صنعت حمل و نقل هوایی و پروازهای داخلی فرودگاه مهرآباد و در آینده نزدیک در صنعت دریایی و ریلی خواهد بود.
به گفته وی در عملیات صفرشویی هواپیماها، خانم های ناشنوا اقدام به نظافت داخل کابین می کنند و آقایان بدنه هواپیماها را شست وشو می دهند.
این فعال بخش هوایی همچنین از مکاتبه با یونسکو با هدف به کارگیری نیروی کار ناشنوا در صنعت حمل و نقل دریایی، زمینی و هوایی در بعد بین الملل از جمله پروازهای خارجی خبر داد.